Το "W Costa Navarino" στα 50 κορυφαία resorts του κόσμου

Το "W Costa Navarino" -το πρώτο W Escape στην Ελλάδα- απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους.

W Costa Navarino

Ανάμεσα στα κορυφαία resorts ανά τον κόσμο βρίσκεται το "W Costa Navarino", σύμφωνα με την κατάταξη των "Top 50 Best Resorts in the World", στα διεθνή βραβεία Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards 2023.

W Costa Navarino

Η διάκριση -παράλληλα με την αναγνώριση ως το #1 resort στην Ελλάδα - έρχεται λίγο μετά από τα πρώτα γενέθλια του "W Costa Navarino", που ξεκίνησε να λειτουργεί πέρυσι το καλοκαίρι. Αυτή η επιβράβευση έρχεται να συμπληρώσει μια σεζόν με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων κι εμπειριών. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σεμινάρια ευεξίας, σε retreats, αλλά και να ανακαλύψουν τη φύση της Μεσσηνίας. Επίσης, να εξερευνήσουν τα γαλάζια νερά και τις απόκρημνες παραλίες, μέσα από πλήθος θαλάσσιων αθλημάτων. Το καλοκαίρι ήταν γεμάτο μουσικές εκδηλώσεις για τα πρώτα γενέθλια του "W Costa Navarino", ενώ αποκορύφωμα του πλούσιου προγράμματος ήταν το retreat με τον διάσημο γκουρού της πνευματικότητας Dr. Deepak Chopra, "The Future of Wellbeing".

W Costa Navarino

Το "W Costa Navarino" -το πρώτο W Escape στην Ελλάδα- απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες και εφήβους που έχουν κλείσει το 12ο έτος της ηλικίας τους. Εκτείνεται κατά μήκος μίας αμμώδους παραλίας 450 μέτρων με θέα στον ιστορικό Κόλπο του Ναβαρίνου. Ανάμεσα στις επιλογές διαμονής με 246 δωμάτια, βρίσκονται οι βίλες τριών υπνοδωματίων μπροστά στην παραλία καθώς και οι σουίτες δύο υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα στην οροφή.

W Costa Navarino

Τη φετινή σεζόν, το "W Costa Navarino" παρουσίασε τις νέες EWOW Villas δύο και τριών υπνοδωματίων, ιδανικές για παρέες. Τα Wonderful Agora Rooms και οι WOW Agora Suites προστέθηκαν επίσης στις φετινές επιλογές. Από την κεντρική τους τοποθεσία στη Navarino Agora, οι επισκέπτες απολαμβάνουν άμεση πρόσβαση σε μια σειρά από εστιατόρια, street food και καταστήματα λιανικής, καθώς και σε πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

W Costa Navarino

Το "W Costa Navarinο" προτείνει μια γαστρονομική προσέγγιση με χώρους όπως το "beach club Parelía", η "Platía" -μια σύγχρονη εκδοχή παραδοσιακής πλατείας με διαφορετικά σημεία για το πρωινό- καθώς και το "all-day W Lounge". H νέα γαστρονομική άφιξη του Ισπανικού εστιατορίου "Piqantro", σε συνεργασία με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Chef Léon Griffioen και το χορτοφαγικό εστιατόριο "Green Pepper", ενισχύουν τη γαστρονομική εμπειρία, ενώ το "Between Bar" υπόσχεται στους επισκέπτες ένα εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα με κοκτέιλ και spritzes, συνοδεία disco pop sounds.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Οι καλύτεροι χειμερινοί προορισμοί της Ελλάδας: Πρέσπες

Ο οδηγός μας περιλαμβάνει προορισμούς που υπόσχονται αξέχαστες χειμερινές αποδράσεις, με τις Πρέσπες να ξεχωρίζουν ως μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ήσυχο προορισμό γεμάτο φυσική ομορφιά, ιστορική κληρονομιά και αυθεντική παράδοση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/12/2024

Γκίνης Ανδρέας: Οραματιστής πίσω από τη Vivestia, την πλατφόρμα εκμίσθωσης πολυτελών καταλυμάτων με τεχνολογία VR Tours

Η Vivestia φέρνει την επανάσταση στον τουρισμό, συνδυάζοντας την τεχνολογία VR με τη διαχείριση πολυτελών καταλυμάτων, δημιουργώντας μια πλατφόρμα που υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε τον προορισμό των διακοπών μας.

Ξεπερνούν τα 5 δισ. ετησίως οι τουριστικές επενδύσεις

Οι τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα σημείωσαν εντυπωσιακή αύξηση, φτάνοντας τα 5,1 δισ. ευρώ το 2023, διπλασιάζοντας την προ-pandemic επίδοση, ενώ οι προβλέψεις για το 2024 κάνουν λόγο για νέο ρεκόρ εσόδων, αγγίζοντας τα 22 δισ. ευρώ.

Τα Aria Hotels παρουσιάζουν το "Ventus di Milo" στη Μήλο

Ένα πολυτελές καταφύγιο που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αυθεντικότητα με τη σύγχρονη αισθητική, ενώ παράλληλα πρωτοπορούν με βιώσιμες λύσεις για τον τουρισμό του μέλλοντος.

Στα Τρίκαλα για γίδα, κεμπάπια και τσίπουρα

Ακολουθήσαμε τους ντόπιους και χαρτογραφήσαμε την περιοχή από τα Τρίκαλα ως το Περτούλι, για βουνίσια κουζίνα, μεζέδες κι αποστάγματα.