"Ca' Select": Μπήκαμε στο εντυπωσιακό νέο σπίτι του αυθεντικού βενετσιάνικου Spritz

Το φλογερό κόκκινο aperitivo έχει την τιμητική του σε έναν νέο ντιζαϊνάτο χώρο στη γειτονιά του Cannaregio.

Select

Ταυτισμένο µε τη Βενετία, την πόλη των Δόγηδων, της τέχνης, του µυστηρίου, του καρναβαλιού το φλογερό κόκκινο bitter που δημιούργησαν το 1920 οι αδερφοί Pilla στη Βενετία έµελλε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ως aperitivo σε όλη την Ιταλία.

Φέτος το Μάιο άνοιξε τις πόρτες του σε ένα ιστορικό βιοµηχανικό εργαστήριο 700 τ.μ. το "Ca' Select" (La Casa di Select Aperitivo) στη γειτονιά του Cannaregio. Το concept είναι της Gruppo Montenegro, µιας μεγάλης Ιταλικής εταιρείας παραγωγής αλκοολούχων ποτών και τροφίµων. Δηµιούργησαν ένα µοντέρνο, ντιζαινάτο χώρο που συνδυάζει όµως την κουλτούρα και το στιλ της πόλης.

Select

Η είσοδος είναι εντυπωσιακή: από την κλασική εξωτερική όψη του κτιρίου, οι διάπλατες πόρτες σε οδηγούν σε ένα κόσµο µαγικό, ζωηρό, µε έντονα χρώµατα και συνδυασµούς υλικών που εξυµνούν τους Βενετσίανους τεχνίτες. Το µπαρ "Select" λειτουργεί αποκλειστικά και µόνο µε event, αλλά η Beatrice Saleri, υπεύθυνη δηµοσίων σχέσεων µας υποδέχτηκε θερµά και μας ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του.

Select

Τα µωσαϊκά είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι από τον ιστορικό "φούρνο" Orsoni, ενώ το µπαρ σε έντονο κόκκινο χρώµα με µπλε σκούρο γυαλί από τα φηµισµένα υαλουργεία του Murano. Προχωρώντας συναντάς αναπαυτικούς καναπέδες αναπαυτικοί για να απολαύσεις το ποτό σου και στο βάθος ένα χώρο παρουσίασης της συνταγής του ποτού από 30 διαφορετικά είδη βοτάνων και µπαχαρικών.

Select

Ένα ταξίδι από την Ευρώπη ως την Ανατολή που σε συνεπαίρνει. Καλό καλοκαίρι µε Βενετσιάνικο στιλ και γεύση!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.