Με νέο μενού που δίνει έμφαση στις γεύσεις της θάλασσας ξεκίνησε το καλοκαίρι στο "Ftelia Pacha Mykonos", εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την open beach εμπειρία στην παραλία της Φτελιάς.
Στα τρία επίπεδα με την 60s και 70s αισθητική θερέτρων της Μεσογείου και την boho chic ατμόσφαιρα στην άκρη της ακτής, οι επισκέπτες απολαμβάνουν κάθε ώρα της ημέρας την πανοραμική θέα προς τον κυκλαδίτικο ουρανό και τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Στον χώρο του lounge με τα day beds και τις σεζλόνγκ οι επισκέπτες μπορούν να χαρούν τη μουσική των resident DJs και τα ποτά που βγαίνουν από το μπαρ, συνδυάζοντας με τις βουτιές τους στην παραλία.
Τις μεσημεριανές ώρες που η φωτιά ανάβει στην μεγάλη εξωτερική εστία στο χώρο του εστιατορίου, ο σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός και η ομάδα του ετοιμάζουν ψάρια και θαλασσινά από τις ελληνικές θάλασσες, για τους πελάτες που φθάνουν για το γεύμα τους στη Φτελιά ή για όσους συνεχίζουν την ημέρα τους εδώ. Δίνοντας έμφαση στην πληθωρική γεύση σε όλο το μενού, ο σεφ προτείνει επιλογές που έχουν τις ρίζες τους στην Ελλάδα και την Μεσόγειο, τις οποίες αποδίδει στο πιάτο με σύγχρονο τρόπο. Όστρακα και ωμά γεμάτα φρεσκάδα ξεχωρίζουν μαζί με τα premium προϊόντα που δίνουν δυνατές γευστικές εμπειρίες σε πιάτα, όπως το χαβιάρι, η τρούφα και το αυγοτάραχο.