Με τη λάμψη των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο παλμαρέ του, να συναγωνίζονται το φως από το μαγικό ηλιοβασίλεμα που χαζεύει από τη σάλα του, το γεμάτο προσωπικότητα σε στιλ, διακόσμηση, αλλά και γεύση εστιατόριο του "Ekies All Senses Resort" παραμένει ένας από τους πιο επιδραστικούς πόλους έλξης των foodies στη γαστρονομική σκηνή της Χαλκιδικής, χάρη στην ευρηματικότητα με την οποία επενδύει για άλλη μία χρονιά ο σεφ Δημήτρης Παμπόρης το μενού του.
Νέα πιάτα όπως τα λινγκουίνι σε ζωμό κακαβιάς, με σπαράγγια της θάλασσας, αβγοτάραχο και φρέσκο ψάρι ημέρας, ή ο μπακαλιάρος αγιορείτικος με κρεμμύδι στιφάδο, μαγιονέζα δαμάσκηνο και κρεμμυδόζουμο φέρνουν το λεπτό άγγιγμα του δημιουργού τους στην επιφάνεια, ενώ προτάσεις σαν το φιλέτο από ελληνικό μοσχάρι και πατάτα σαγανάκι με Σαν Μιχάλη, ψητά μανιτάρια και σάλτσα τρούφας, υπογραμμίζουν την αγάπη του σεφ για τα εκλεκτά υλικά της χώρας, σε ένα εστιατόριο όπου η παράδοση και η μοντερνιτέ βαδίζουν πλάι πλάι.
Chef’s tip: "Πόσο συχνά μπορείς να δειπνήσεις σε ένα στιλάτο δεντρόσπιτο; Το "Treehouse” είναι η δεύτερη και πιο exclusive γαστρονομική πρόταση του "Ekies” για τους καλοκαιρινούς μήνες".
Ξεν. "Ekies All Senses Resort", Βουρβουρού, 2375091000, http://ekies.gr