Είναι μαγικό το ηλιοβασίλεμα από τη βεράντα του «Erimitis Restaurant», έτσι όπως σκεπάζει με τα χρώματά του όλη τη βορειοδυτική ακτογραμμή των Παξών, κι ίσως τώρα που το αγαπημένο μας στέκι του νησιού εστιάζει πλήρως στο φαγητό, βγάζοντας τον τίτλο του bar από τη μαρκίζα του, η απόλαυση να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Η γαλήνη του τοπίου ταιριάζει γάντι με τη γευστική λεπτότητα που εκφράζει στα πιάτα του ο ταλαντούχος executive chef Στέφανος Κόκκαλης, με μια μοντέρνα μαγειρική αντίληψη που ενώνει παραδοσιακές γεύσεις και τεχνικές του σήμερα «εις σάρκαν μία».
Όσο για μετά το φαγητό, όλο και πιο ανεβασμένη συναντάμε την cocktail σκηνή του νησιού, που βρέθηκε φέτος στο προσκήνιο του fine drinking χάρη στην εξαιρετική πορεία του Νίκου Γινάργυρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό του World Class. Μέσω αυτής, ο Γινάργυρος βοήθησε το μοναδικό σχολείο του χωριού να αποκτήσει γραφική ύλη για την ερχόμενη χρονιά, ενώ τα κοκτέιλ του θα δοκιμάζουμε φέτος στο «Porto Vecchio» στον Γάιο.