Στο Summer Senses Resort όλες οι αισθήσεις και ειδικά η γεύση μένουν ικανοποιημένες

Η γαστρονομία αποτελεί επένδυση γι αυτό το πολυτελές resort που άνοιξε πέρυσι στην Πάρο.

Στο Summer Senses Resort όλες οι αισθήσεις και ειδικά η γεύση μένουν ικανοποιημένες

Σε υψηλό επίπεδο, με φανερή την επιρροή του βραβευμένου σεφ Τάσου Μαντή, άλλωστε η ομάδα του δίνει και φέτος το παρών στην κουζίνα και το σέρβις, βρήκαμε και φέτος το γαστρονομικό πρόσωπο του Summer Senses Resort στην Πάρο. Μπορεί η Galazia Hytra να μην άνοιξε φέτος λόγω του covid19 όμως το κεντρικό εστιατόριο που δοκιμάσαμε και απευθύνεται στους πελάτες του ξενοδοχείου παρουσιάζει μια από τις καλύτερες προτάσεις στο νησί, ενώ σε όλο το ξενοδοχείο από την υποδοχή ως τα qr code των μενού τηρούνται ευλαβικά τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Πιάτα όπως το πολύ καλό Λαυράκι με ντοματόρυζο και οι Μαύρες φακές σαλάτα με καπνιστό χέλι, ροδάκινο και μυρωδικά προτείνουν μια μοντέρνα κουζίνα με έντονο ελληνικό χρώμα, ενώ η όλο θαλασσινά αρώματα Κακαβιά, τα signature ψωμάκια με σπόρους και με χαρούπι και καρύδι που φτιάχνονται εδώ και το ό,τι πρέπει μετά από ένα δείπνο ψαροφαγίας γευστικότατο Κέικ λεμόνι με παγωτό ελαιόλαδου προσθέτουν πόντους στην πολύ αναβαθμισμένη όλη εικόνα. Δείχνοντας ότι η γαστρονομία αποτελεί επένδυση γι αυτό το πολυτελές resort που άνοιξε πέρυσι στην περιοχή της Μάρπησσας, σε ένα λοφάκι ακριβώς πάνω από την Punda Beach, όπου μπορείς να πας και με τα πόδια από μονοπατάκι μέσω του ξενοδοχείου.

Στο Summer Senses Resort όλες οι αισθήσεις και ειδικά η γεύση μένουν ικανοποιημένες - εικόνα 1

Η πολύ καλή κατασκευή των εγκαταστάσεων, η λιτή σοφιστικέ καλοκαιρινή αρχιτεκτονική (με την υπογραφή του έμπειρου γραφείου Στυλιανίδης) και διακόσμηση και οι διαφορές παροχές, φέτος βέβαια σε safe mode, καθιστούν το Summer Senses ένα ποιοτικό μοντέρνο Resort πέντε αστέρων από αυτά που έλειπαν από το νησί. Ταυτόχρονα όμως η αξιοποίηση ενός υπάρχοντος κτιριακού σκελετού και η όλη φιλοσοφία της μονάδας συμβαδίζει με την ήπια ανάπτυξη που ταιριάζει στην Πάρο και στην εποχή μας.

Πληροφορίες: info@summersenses.gr, 2284093000

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Διήμερο στη Νεμέα με οινική αφορμή

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με τις "Μεγάλες μέρες της Νεμέας" που επιστρέφουν για εικοστή χρονιά κι αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για απόδραση στη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη της Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/08/2024

4 άγνωστες παραλίες κοντά στην Αθήνα για να ανακαλύψετε αυτό το Σαββατοκύριακο

Ανακαλύψτε τέσσερις μοναδικές παραλίες κοντά στην Αθήνα για γρήγορες αποδράσεις.

Έρχεται το πρώτο πολυθεματικό φεστιβάλ Κορινθίας

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δράσεις σε εμβληματικές τοποθεσίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις τοπικών προϊόντων και γευσιγνωσίες, εκδηλώσεις live cooking.

Τάρτου: Φιλιά απ’ τη ρομαντική φοιτητούπολη της Εσθονίας

Aπ' το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Εσθονίας στην τέχνη του δρόμου, μετρήσαμε οκτώ λόγους που μάς δελεάζουν ν’ ανακαλύψουμε μία απ’ τις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης 2024.

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ "Διαδρομές στη Μάρπησσα"

Για 14η χρονιά είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί στην Πάρο το πρωτοποριακό φεστιβάλ της Μάρπησσας.

4 κοντινά νησιά για σύντομες αποδράσεις από την Αθήνα

4 προορισμοί που θα σε κάνουν να ψάξεις για το επόμενο καράβι, καθώς το ταξίδι είναι λιγότερο από δύο ώρες.

Μπανγκόκ: Η ασιατική "Πόλη των Αγγέλων"

Μεγαλοπρεπή μνημεία πολιτισμού, θεόρατοι φουτουριστικοί ουρανοξύστες, πλωτές και υπαίθριες αγορές, θεατράλε γαστρονομικές αλητείες και street food ντελικάτσες με τοπική ούγια χτίζουν τον πληθωρικό μύθο ενός από τους πιο κουλ προορισμούς της νοτιανατολικής Ασίας.