Καλοκαιρινό reatreat με γιόγκα, πιλάτες και διαλογισμό

Μια εναλλακτική πρόταση από το Zen Rocks Mani, σε ένα μαγευτικό τοπίο, που υπόσχεται ψυχοσωματική ανανέωση.

Καλοκαιρινό reatreat με γιόγκα, πιλάτες και διαλογισμό

Όταν συζητάμε για αποφορτισμό στις καλοκαιρινές διακοπές, το μυαλό μας πηγαίνει σε ηλιοθεραπείες και δροσιστικά μακροβούτια. Το θέρετρο Zen Rocks Mani, ωστόσο, έχει να προτείνει ένα εναλλακτικό zone out, προσφέροντας αναζωογονητικά, εβδομαδιαία reatreat με γιόγκα, πιλάτες και διαλογισμό ζεν. Περιτριγυρισμένο από ελαιώνες, το Zen Rocks Mani δεν αρκείται στην γαλήνη του φυσικού τοπίου και στη σωματική άσκηση. Η Βιβή Λέτσου, με τον σύζυγο της Eraj Shakib, ιδιοκτήτες του Avocado Cafe & NYSY Yoga-Pilates Studio στην Αθήνα, ισχυρίζονται ότι το Zen Rocks είναι μια εμπειρία που εξοικειώνει τον επισκέπτη με μια φιλοσοφία ζωτική και δημιουργική.

Καλοκαιρινό reatreat με γιόγκα, πιλάτες και διαλογισμό - εικόνα 1

Το όραμα του Zen Rocks Mani, λοιπόν, αφορά πολλά περισσότερα από την ενσυνείδητη σωματική άσκηση. Επανδρωμένο από μια ομάδα έμπειρων δασκάλων, στοχεύει στη δημιουργία μιας όασης που θα μοιράσει ψυχική ανάταση και θετικό τρόπο σκέψης. Παράλληλα, προωθεί μια νόστιμη χορτοφαγική, υγιεινή κουζίνα από τους vegetarian chef του Avocado Cafe. Αξιοποιώντας φρέσκα, ντόπια υλικά από τη χερσόνησο της Μάνης, όπως το βιολογικό ελαιόλαδο που παράγει το κατάλυμα, σερβίρει γευστικές συνταγές που μαζί με την επισταμένη άσκηση, προσφέρουν μια μοναδική μίξη σωματικής ευεξίας και πνευματικής ισορροπίας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.