Γιόγκα, χοροθεραπεία και φιλοσοφία σε ένα θερινό retreat με την Λήδα Shantala

Η γνωστή χοροθεραπεύτρια ανανεώνει το ετήσιο ραντεβού της, με φόντο τη φύση της Εύβοιας.

Γιόγκα, χοροθεραπεία και φιλοσοφία σε ένα θερινό retreat με την Λήδα Shantala

Αν θες να ξεφύγεις από τους καθημερινούς ρυθμούς, να χαλαρώσεις σωματικά, ψυχικά και νοητικά, να φιλοσοφήσεις και να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, αυτή η επταήμερη απόδραση είναι για σένα. Το θερινό σεμινάριο-retreat της Λήδας Shantala, της γνωστής χοροθεραπεύτριας, χορεύτριας και δασκάλας γιόγκα και ιδρύτριας του Shantom Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών, επιστρέφει 20 με 27 Ιουλίου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Βίλλα Αβέρωφ, σε ένα αρχοντικό κτίριο στην άκρη του χωριού Κήρινθος, στην κοιλάδα του ποταμού Κηρέα, βόρεια της Εύβοιας, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Η περιοχή με τα βουνά, τους λόφους, τους ποταμούς, τα πλατάνια, τους ελαιώνες, προσφέρεται για περιπάτους, διαλογισμό και εσωτερική αναζήτηση.

Γιόγκα, χοροθεραπεία και φιλοσοφία σε ένα θερινό retreat με την Λήδα Shantala - εικόνα 1

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει γιόγκα και διαλογισμό δύο φορές την ημέρα, θεωρητική προσέγγιση και μελέτη κειμένων της ράτζα γιόγκα, και τέλος χοροθεραπεία.

Η ράτζα γιόγκα, περιλαμβάνει ασκήσεις συμπεριφοράς, προς εαυτόν και τρίτους, τις οποίες ο ασκούμενος προσπαθεί να εφαρμόσει στην καθημερινότητα του. Η χοροθεραπεία, μέσα από την ελεύθερη αυτοσχεδιαστική κίνηση, επιτρέπει το ξεδίπλωμα της εκφραστικότητας στην κίνηση, την έκφραση απωθημένων συγκινήσεων, την απελευθέρωση.

Η άσκηση θα γίνεται σε μια όμορφη αίθουσα 90 τ.μ. με ξύλινη οροφή και πάτωμα, σε πέτρινο κτίριο 300 ετών. Γύρω από τη Βίλλα υπάρχουν μεγάλοι καταπράσινοι και σκιεροί κήποι, φάρμα με ζώα καθώς και μια μεγάλη πισίνα για στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε εδώ

Shantom Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών| 2106717529 | info@shantala.gr | Ώρες λειτουργίας γραμματείας: Τρίτη & Πέμπτη 11.00 - 13.00 και Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00 - 21.30

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.