«Γαϊτάνης»
Αστικό, άνετο περιβάλλον και κουζίνα φροντισμένη που βγάζει πιάτα με φίνες γεύσεις.
Δείτε περισσότερα και την αξιολόγηση του Alpha Guide εδώ.
«Γράδα»
Tο πρώτο gourmet εστιατόριο της Καστοριάς, πάνω στην όχθη της λίμνης. Ο νεαρός σεφ Κοσμάς Καπετανόπουλος επιχειρεί να δώσει τη δική του δημιουργική εκδοχή σε πιάτα της μεσογειακής κουζίνας.
Δείτε περισσότερα και την αξιολόγηση του Alpha Guide εδώ.
«Ντολτσό»
Παραδοσιακή κουζίνα από την Τέτα Πουλιοπούλου, στο ισόγειο του διατηρητέου οικογενειακού αρχοντικού του συζύγου της (1860). Πετρόκτιστη σάλα, καλαίσθητο περιβάλλον και εξαιρετικό σέρβις.
Δείτε περισσότερα και την αξιολόγηση του Alpha Guide εδώ.
«Ορεινός Ξενώνας Αλέξανδρος»
Το εστιατόριο του ομώνυμου ξενώνα σερβίρει σε απλή, κλασική αίθουσα και σε ωραιότατο κήπο. Καλή σχέση ποιότητας-τιμής.
Δείτε περισσότερα και την αξιολόγηση του Alpha Guide εδώ.
«Παλιά Πόλη»
Νόστιμη ελληνική σπιτική κουζίνα, πίτες και μαγειρευτά, πολύ καλό τηγάνι, ωραία κρεατικά στη σχάρα και μια εξαιρετική σπαλομπριζόλα–η Ευδοκία είναι γεννημένη ψήστρια.
Δείτε περισσότερα και την αξιολόγηση του Alpha Guide εδώ.
«Το Στέκι της Παρέας»
Στέκι των Καστοριανών κάθε ηλικίας. Ζεστή ατμόσφαιρα, χαμογελαστό σέρβις και σπιτική κουζίνα με εκτενές μενού.
Δείτε περισσότερα και την αξιολόγηση του Alpha Guide εδώ.
«1896»
Δημοφιλές εστιατόριο, με συμπαθητική αίθουσα, τζάκι και τραπέζια με λευκά τραπεζομάντιλα.
Δείτε περισσότερα και την αξιολόγηση του Alpha Guide εδώ.
Δείτε όλα όσα πρέπει να κάνετε στην Καστοριά στο αναλυτικό μας Guide εδώ.