Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα;

Αν τα βουνά και οι πλαγιές δεν είναι το φόρτε σας, να πού μπορείτε να πείτε «Καλή χρονιά» με γαλάζια θέα.

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα;

Αν τα βουνά και οι πλαγιές δεν είναι το φόρτε σας, να πού μπορείτε να πείτε «Καλή χρονιά» με γαλάζια θέα.

«Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa»

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα; - εικόνα 1

Ατενίζοντας τον κόλπο του Οιτύλου, με ξύλινες οροφές στα δωμάτια, εμφανή πέτρα και σοφιστικέ στιλ, το ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο «Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa» ποντάρει και στις γαστρονομικές απολαύσεις διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια. Στο εστιατόριο «Ανερούσα», τα ευφάνταστα πιάτα δημιουργούνται με βάση τις πρώτες ύλες της Μάνης, τα τοπικά προϊόντα και τις σύγχρονες τεχνικές του καταξιωμένου σεφ, ενώ από το μενού δεν λείπουν και οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, που συμπληρώνουν τα εορταστικά γεύματα των ημερών.

«Κυρίμαι»

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα; - εικόνα 2

Στο πανέμορφο historic boutique hotel «Κυρίμαι» στον Γερολιμένα, όπου κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό, η έντονη αύρα Ιστορίας συναντά τις νεο-μανιάτικες γεύσεις της Σταυριανής Ζερβακάκου στο ατμοσφαιρικό «Κυρίμαι Restaurant». Εδώ έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μια ολοκληρωμένη γιορτινή γευστική εμπειρία, που στηρίζεται σε «πειραγμένα» ελληνικά πιάτα με έντονο το άρωμα Μάνης. Στα highlights του εστιατορίου συγκαταλέγεται η εντυπωσιακή βεράντα δίπλα στη θάλασσα, από την οποία μπορείτε να απολαύσετε την μαγευτική θέα με φόντο τους τεράστιους φωτισμένους βράχους και τις σπηλιές του Κάβο Γκρόσο, που συνθέτουν ένα σκηνικό-υπερπαραγωγή, ιδανικό για τις γιορτινές μέρες.

«ELITE CITY RESORT»

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα; - εικόνα 3

Τις βόλτες στην ανανεωμένη Καλαμάτα ακολουθούν οι μοντέρνες ελληνικές γεύσεις του Στέλιου Μπαρμπέα στο εστιατόριο «Yiamas», το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο μέσα στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του στιλάτου «Elite City Resort» στο τέρμα της παραλιακής λεωφόρου. Το μενού κινείται επιδέξια ανάμεσα στην τοπική παράδοση και τις σύγχρονες προσεγγίσεις, ενώ δεν λείπουν και οι βραδιές με guest djs και καλλιτέχνες. Τι θα λέγατε για ένα γιορτινό «ξεφάντωμα» σε ένα από τα πιο hot spots της πόλης;

«MONI EMVASIS»

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα; - εικόνα 4

Η ιδιαίτερη μεσαιωνική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το «Moni Emvasis» στη Μονεμβασιά είναι εξίσου αισθητή και στο «Χρυσόβουλο», το δημοφιλές αδελφό εστιατόριο με την πανοραμική θέα στο Μυρτώο. Απολαύστε exclusive διαμονή στις τρεις σουίτες στην καρδιά του Κάστρου, κάντε στέκι σας το bar, όπου μπορείτε να τσιμπολογήσετε γκουρμέ bar food συνοδεία τοπικών κρασιών και τιμήστε την κουζίνα του εστιατορίου που αναδεικνύει με σύγχρονη ματιά τα διαμάντια της Λακωνικής γης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Emirates: Πτήση εξοικείωσης για τον αυτισμό και ταξίδι προσομοίωσης για 30 οικογένειες

Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με σκοπό να εξαλείψει το άγχος των παιδιών πριν τα ταξίδια, ενώ παράλληλα παρείχε στην Emirates την ευκαιρία να συνεργαστεί με βασικούς εταίρους ώστε να συγκεντρώσει πληροφορίες για τη βελτίωση της προσβασιμότητας στα ταξίδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/05/2024

Έτοιμοι για διακοπές με ορθοπεταλιά;

O ιδρυτής και διευθυντής του MBike Σπύρος Παπαγεωργίου μας φτιάχνει τον απαραίτητο οδηγό εκκίνησης, για διακοπές με πόδηλατο.

Ένα απόκοσμο κομμάτι Καππαδοκικής γης στην Κρήτη

Περίπου 35 χλμ. δυτικά των Χανίων, ξεπροβάλλει ένα μνημείο της φύσης, ανάμεσα σε καταπράσινες κοιλάδες. Ένα εξωπραγματικό σύμπλεγμα λοφίσκων, ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης της φύσης, που έχει αποτελέσει πεδίο πολλαπλών ερευνών.

Ο Όμιλος Mitsis πραγματοποίησε εξαγορά 4* ξενοδοχειακού θερέτρου και υπέγραψε 10ετή συμφωνία διαχείρισης 3* ξενοδοχείου στην Κέρκυρα

Πρόκειται για την τρίτη εξαγορά ξενοδοχείου που έχει ολοκληρώσει ο Όμιλος την τελευταία διετία κατόπιν των εξαγορών δύο μονάδων στην Κρήτη το 2022 και την πέμπτη συμφωνία διαχείρισης ακινήτου τον τελευταίο χρόνο κατόπιν συμφωνιών επέκτασής του στην Κρήτη, Σαντορίνη και Χαλκιδική.

Αυτές είναι οι ωραιότερες διαδρομές με αυτοκίνητο στην Πελοπόννησο για καλοκαιρινά drives

Η καλοκαιρινή Πελοπόννησος είναι όπως και κάθε χρόνο ψηλά στην ατζέντα μας.

Η Everty απέκτησε δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί της Κέας

Το "Ydor Hotel & Spa" και το "Porto Kea Suites Hotel & Spa", τα οποία πλέον ανήκουν στην Everty και είναι υπό τη διαχείριση της Sandglass Hotels & Villas είναι προς το παρόν τα μοναδικά εν λειτουργία ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο νησί.

Περπατήσαμε στο Μπίλιοβο, το ομορφότερο λιθόκτιστο μονοπάτι της Πελοποννήσου

Λίγο έξω από την Καλαμάτα, στην Έξω Μάνη, στα ριζά του Ταΰγετου, βρίσκεται ένα από τα πιο καλοδιατηρημένα μονοπάτια της Πελοποννήσου με πανοραμική θέα, προσεγγίσιμο κι από τους σχετικά αρχάριους περιπατητές, ακόμη και σε μονοήμερη εκδρομή.