Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα;

Αν τα βουνά και οι πλαγιές δεν είναι το φόρτε σας, να πού μπορείτε να πείτε «Καλή χρονιά» με γαλάζια θέα.

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα;

Αν τα βουνά και οι πλαγιές δεν είναι το φόρτε σας, να πού μπορείτε να πείτε «Καλή χρονιά» με γαλάζια θέα.

«Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa»

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα; - εικόνα 1

Ατενίζοντας τον κόλπο του Οιτύλου, με ξύλινες οροφές στα δωμάτια, εμφανή πέτρα και σοφιστικέ στιλ, το ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο «Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa» ποντάρει και στις γαστρονομικές απολαύσεις διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια. Στο εστιατόριο «Ανερούσα», τα ευφάνταστα πιάτα δημιουργούνται με βάση τις πρώτες ύλες της Μάνης, τα τοπικά προϊόντα και τις σύγχρονες τεχνικές του καταξιωμένου σεφ, ενώ από το μενού δεν λείπουν και οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, που συμπληρώνουν τα εορταστικά γεύματα των ημερών.

«Κυρίμαι»

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα; - εικόνα 2

Στο πανέμορφο historic boutique hotel «Κυρίμαι» στον Γερολιμένα, όπου κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό, η έντονη αύρα Ιστορίας συναντά τις νεο-μανιάτικες γεύσεις της Σταυριανής Ζερβακάκου στο ατμοσφαιρικό «Κυρίμαι Restaurant». Εδώ έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μια ολοκληρωμένη γιορτινή γευστική εμπειρία, που στηρίζεται σε «πειραγμένα» ελληνικά πιάτα με έντονο το άρωμα Μάνης. Στα highlights του εστιατορίου συγκαταλέγεται η εντυπωσιακή βεράντα δίπλα στη θάλασσα, από την οποία μπορείτε να απολαύσετε την μαγευτική θέα με φόντο τους τεράστιους φωτισμένους βράχους και τις σπηλιές του Κάβο Γκρόσο, που συνθέτουν ένα σκηνικό-υπερπαραγωγή, ιδανικό για τις γιορτινές μέρες.

«ELITE CITY RESORT»

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα; - εικόνα 3

Τις βόλτες στην ανανεωμένη Καλαμάτα ακολουθούν οι μοντέρνες ελληνικές γεύσεις του Στέλιου Μπαρμπέα στο εστιατόριο «Yiamas», το οποίο βρίσκεται τοποθετημένο μέσα στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του στιλάτου «Elite City Resort» στο τέρμα της παραλιακής λεωφόρου. Το μενού κινείται επιδέξια ανάμεσα στην τοπική παράδοση και τις σύγχρονες προσεγγίσεις, ενώ δεν λείπουν και οι βραδιές με guest djs και καλλιτέχνες. Τι θα λέγατε για ένα γιορτινό «ξεφάντωμα» σε ένα από τα πιο hot spots της πόλης;

«MONI EMVASIS»

Τί θα λέγατε για ρεβεγιόν στη θάλασσα; - εικόνα 4

Η ιδιαίτερη μεσαιωνική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το «Moni Emvasis» στη Μονεμβασιά είναι εξίσου αισθητή και στο «Χρυσόβουλο», το δημοφιλές αδελφό εστιατόριο με την πανοραμική θέα στο Μυρτώο. Απολαύστε exclusive διαμονή στις τρεις σουίτες στην καρδιά του Κάστρου, κάντε στέκι σας το bar, όπου μπορείτε να τσιμπολογήσετε γκουρμέ bar food συνοδεία τοπικών κρασιών και τιμήστε την κουζίνα του εστιατορίου που αναδεικνύει με σύγχρονη ματιά τα διαμάντια της Λακωνικής γης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.