«Seven Santa Maria»: chic άφιξη στην Πάρο

Σε πολύ προνομιακό σημείο, ακριβώς πάνω στην υπέροχη αμμουδιά της Μικρής Σάντα Μαρία, το «Seven Santa Maria», έρχεται φέτος να κάνει την έκπληξη σε ένα νησί που δεν έχει πολλά αξιόλογα ξενοδοχεία boutique λογικής πάνω στη θάλασσα. 

«Seven Santa Maria»: chic άφιξη στην Πάρο

Σε πολύ προνομιακό σημείο, ακριβώς πάνω στην υπέροχη αμμουδιά της Μικρής Σάντα Μαρία, το «Seven Santa Maria», το οποίο άνοιξε πιλοτικά στο τέλος του περσινού καλοκαιριού, έρχεται φέτος να κάνει την έκπληξη σε ένα νησί που δεν έχει πολλά αξιόλογα ξενοδοχεία boutique λογικής πάνω στη θάλασσα.

«Seven Santa Maria»: chic άφιξη στην Πάρο - εικόνα 1

Μπαίνοντας στα κατάλευκα κυκλαδίτικα αυτόνομα διαμερίσματα που μοιράζονται σε διώροφα σπίτια και ενσωματώνονται όμορφα στο τοπίο, χαλαρώνεις αμέσως. Χωρίς να είναι όλα ιδιαίτερα μεγάλα, σε κερδίζουν με το ευχάριστα αφαιρετικό διακοσμητικό τους ύφος σε μοντέρνο island chic στιλ με προσεγμένα αναλώσιμα, ενώ ιδιαίτερα καλοστημένος είναι ο εξωτερικός χώρος κάθε διαμερίσματος (σε στεγασμένη αυλή ή βεράντα), με καναπέδες και ανοιχτή κουζίνα – φωνάζει ελληνικό καλοκαίρι!

«Seven Santa Maria»: chic άφιξη στην Πάρο - εικόνα 2

Τα διαμερίσματα απολαμβάνουν σέρβις ξενοδοχείου (υπάρχει και μια μικρή κάρτα φαγητού, το οποίο όπως και το πρωινό σερβίρεται στο δωμάτιο). Το μέγεθός τους κυμαίνεται από δίκλινα μέχρι τετράκλινα, ενώ υπάρχει και μια ξεχωριστή βίλα. Το μεγαλύτερο ατού είναι βέβαια η άμεση πρόσβαση στην παραλία με ξύλινα μονοπατάκια μέσα από αμμόλοφους και καλαμιές, στο οργανωμένο κομμάτι της οποίας υπάρχουν ξεχωριστές ξαπλώστρες για το ξενοδοχείο (Πάρος, 2284053534, 6957770636).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Τουρισμός: η Μύκονος σε πτώση, η Σαντορίνη αντέχει, η Ρόδος απογειώνεται

Η Μύκονος σημειώνει πτώση επιβατικής κίνησης, ενώ η Σαντορίνη σταθεροποιείται και η Ρόδος εκτοξεύεται, καταγράφοντας εντυπωσιακή άνοδο σύμφωνα με τη Fraport.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

"Castello Infinity Suites": Ιδανικό μέρος για άνεση και χαλάρωση στο ιστορικό ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας

Το "Castello Infinity Suites" φέρνει ένα νέο επίπεδο κομψότητας και πολυτέλειας, προσφέροντας έναν όμορφο, άνετο και κομψό χώρο όπου φροντίζουν αποκλειστικά τους επισκέπτες.

"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.