Νέος Αντιπρόεδρος των Small Luxury Hotels ο Πάνος Παλαιολόγος

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της HotelBrain είναι ο πρώτος Έλληνας που εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του γνωστού ξενοδοχειακού brand.

Νέος Αντιπρόεδρος των Small Luxury Hotels ο Πάνος Παλαιολόγος

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της HotelBrain είναι ο πρώτος Έλληνας που εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του γνωστού ξενοδοχειακού brand.

Νέος Αντιπρόεδρος των Small Luxury Hotels ο Πάνος Παλαιολόγος - εικόνα 1

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain, κος Πάνος Παλαιολόγος, εκλέχθηκε πρόσφατα Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο των Small Luxury Hotels of the World. Οι σχετικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα πριν από λίγες ημέρες στην έδρα των SLH στο Λονδίνο, ανέδειξαν τον κο Παλαιολόγο στην θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, καθιστώντας τον έτσι τον πρώτο Έλληνα που εκλέχθηκε ποτέ στο Διοικητικό Συμβούλιο του group και, ακολούθως, τον πρώτο Έλληνα Αντιπρόεδρο στην ιστορία του. Τα Small Luxury Hotels of the World διαθέτουν σήμερα στο χαρτοφυλάκιο τους περισσότερα από 520 ανεξάρτητα μικρά πολυτελή ξενοδοχεία, σε περισσότετες από 80 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Skiathos Palace Hotel: Το εμβληματικό ξενοδοχείο με την ομηρική φιλοξενία

Σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της Ευρώπης, ορθώνεται αγέρωχο το Skiathos Palace για πάνω από 50 χρόνια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Navarino Challenge 2024: Αθλητικός Τουρισμός και Ευεξία στην Costa Navarino

Το Navarino Challenge επιστρέφει για 12η χρονιά από τις 18-20 Οκτωβρίου 2024 στην Costa Navarino και την Πύλο, με πάνω από 55 δράσεις για όλες τις ηλικίες. Με το μήνυμα "ο αθλητισμός ενώνει", το event θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες αθλητικού τουρισμού και ευεξίας.

Τουρισμός: η Μύκονος σε πτώση, η Σαντορίνη αντέχει, η Ρόδος απογειώνεται

Η Μύκονος σημειώνει πτώση επιβατικής κίνησης, ενώ η Σαντορίνη σταθεροποιείται και η Ρόδος εκτοξεύεται, καταγράφοντας εντυπωσιακή άνοδο σύμφωνα με τη Fraport.

"Castello Infinity Suites": Ιδανικό μέρος για άνεση και χαλάρωση στο ιστορικό ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας

Το "Castello Infinity Suites" φέρνει ένα νέο επίπεδο κομψότητας και πολυτέλειας, προσφέροντας έναν όμορφο, άνετο και κομψό χώρο όπου φροντίζουν αποκλειστικά τους επισκέπτες.

"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.