LE CONVIVIAL

Ένα καινούργιο, ζεστό και πολυτελές boutique hotel με άποψη κάνει το ρετρό "Σαββατοκύριακο στο Ξυλόκαστρο" να ακούγεται ξανά προκλητικό. Ιδιαίτερα όταν αυτό διαθέτει κι ένα πανέμορφο, ανατολίτικης αισθητικής mini-spa, όπου απολαμβάνεις το shiatsu ζαλισμένος από τη μυρωδιά του ροδόνερου...

LE CONVIVIAL

Spa weekend στο Ξυλόκαστρο

Ένα καινούργιο, ζεστό και πολυτελές boutique hotel με άποψη κάνει το ρετρό «Σαββατοκύριακο στο Ξυλόκαστρο» να ακούγεται ξανά προκλητικό. Ιδιαίτερα όταν αυτό διαθέτει κι ένα πανέμορφο, ανατολίτικης αισθητικής mini-spa, όπου απολαμβάνεις το shiatsu ζαλισμένος από τη μυρωδιά του ροδόνερου...

Η εικόνα της λιτής μοντέρνας πρόσοψης δίνει τη θέση της σε εσωτερικούς χώρους που -με προσωπική φροντίδα των ιδιοκτητών- παραπέμπουν άμεσα σε ύφος Τοσκάνης. Η πρώτη ευχάριστη έκπληξη μόλις περνάς την είσοδο -έπονται περισσότερες- διεγείρει… την όσφρηση. Σε τυλίγουν νωχελικά τα αρώματα των αιθέριων ελαίων του μικρού spa, που διαχέονται στο χώρο υποδοχής. Εκεί, μεγάλες μπερζέρες και αναπαυτικοί καναπέδες ενισχύουν τη χαλαρωτική διάθεση, που μελετημένα αποπνέει το γενικότερο concept του ξενοδοχείου. Τα δωμάτια στους ορόφους -εννέα σουίτες και τρία δίκλινα- είναι άνετα, με διαφορετικούς χρωματισμούς, επίπλωση και συλλεκτικά αντικείμενα, αλλά πάντα στο ίδιο ύφος ρομαντικής πολυτέλειας. Στα μπάνια κυριαρχεί η πορσελάνη, το μάρμαρο, τα ψηφιδωτά.

Κατεβείτε στο ισόγειο και μην αντισταθείτε στην πρόκληση του χαμάμ, της ρεφλεξολογίας, του ροδόνερου, του μασάζ, του rissole και του shiatsu πριν παραδοθείτε στο υδρομασάζ της μικρής υπαίθριας πισίνας. Μη διστάσετε να μπείτε όσο κρύο κι αν κάνει: είναι θερμαινόμενη. Το πρωινό σε πορσελάνινα σερβίτσια, πλούσιο και με γευστικές εκπλήξεις βιολογικών προϊόντων, θα σας το σερβίρουν όταν και όπου επιθυμείτε.

Παρ’ όλο που οι κοινόχρηστοι χώροι είναι κάπως περιορισμένοι και η θέα από τα δωμάτια δεν προσφέρεται για να ρεμβάζεις στη θάλασσα, επικρατεί αυτή η αίσθηση κομψής χαλαρότητας και ευγενικής φιλοξενίας που γοητεύει. Φεύγοντας μπορείτε να πάρετε μαζί σας γλυκίσματα, σπιτικά προϊόντα, αρωματικά σαπούνια και πολλά είδη -κυρίως συλλεκτικά- με την υπογραφή και την ποιότητα Busatti, ειδικά σχεδιασμένα για το ξενοδοχείο.

Θάνος Λαμπρόπουλος
tlambropoulos@athinorama.gr
INFO

LE CONVIVIAL Βαγενά 2, Ξυλόκαστρο Κορινθίας, 27430/29103, φαξ 27430/29104, κρατήσεις 2104293854. www.leconvivial.com.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.