Νέα απ' το Ελατοχώρι

Μόλις επιστρέψαμε από το χιονισμένο χωριό των Πιερίων, που τα τελευταία χρόνια κλέβει τις καρδιές των ski fans και σας δίνουμε updated tips. 

Νέα απ' το Ελατοχώρι

Μόλις επιστρέψαμε από το χιονισμένο χωριό των Πιερίων, που τα τελευταία χρόνια κλέβει τις καρδιές των ski fans και σας δίνουμε updated tips.

«Σεμέλη Resort»

Νέα απ' το Ελατοχώρι - εικόνα 1

Απολαυστικό αφρόλουτρο και υδρομασάζ στην τεράστια μπανιέρα στο κέντρο του δωματίου, με ατελείωτη θέα στο χιονισμένο ελατοδάσος, υπό το φως των κεριών κι ενώ το τζάκι σας σιγοτραγουδά… Βρίσκεστε σαφώς σε κάποια σουίτα του «Σεμέλη Resort» στο Ελατοχώρι κι ετοιμάζεστε για cocooning σε κάποιο ανάκλιντρο Guy Laroche, στη συνέχεια για μασάζ στο κομψό spa και αργότερα για ποτό στο ατμοσφαιρικό bar του ξενοδοχείου. Σχεδόν όλα τα δωμάτια έχουν πετρόχτιστο τζάκι έπιπλα διάσημων σχεδιαστών και αντίκες (www.semeliresort.gr).

Σαλέ «North Selas»

Νέα απ' το Ελατοχώρι - εικόνα 2

Αν βρεθείτε με ένα ποτήρι παγωμένη μπίρα κι ένα μπουκάλι Jagermeister (για σφηνάκια), dance ελληνικές και ξένες μουσικές στη διαπασών και το καμπανάκι να χτυπά δυνατά και να δίνει το σύνθημα γι’ άλλη μία πρόποση, τότε, ναι, είστε στο σαλέ του χιονοδρομικού «North Selas» και προφανώς δεν ενδιαφέρεστε γι’ άλλες συγκινήσεις. Ο ιδιοκτήτης του Χρήστος Τοψικιώτης φροντίζει για την before και την after ski εμπειρία: πάρτι για όσους αγαπούν το χιόνι… στο φόντο!

Χιονοδρομικό

Νέα απ' το Ελατοχώρι - εικόνα 3

Το απόλυτο boutique χιονοδρομικό της χώρας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Ελατοχώρι. Με συγκλονιστική θέα προς τον Όλυμπο, τις ακτές της Χαλκιδικής, τις κορυφογραμμές των Πιερίων, το Βέρμιο και την τεχνητή λίμνη του Βελβεντού, δεν απορείς που δεν μπορείς να συγκεντρωθείς στις πίστες. Το διθέσιο εναέριο lift (υπάρχουν και δύο συρόμενα) σε ανεβάζει μέχρι την πράσινη (εύκολη) «Ερατώ» και τη μαύρη (δύσκολη) «Κλειώ», ενώ ανάμεσα στις δέκα πίστες θα βρουν σίγουρα τη δική τους παιδιά, αρχάριοι, προχωρημένοι και snowboarders.

Ταβέρνα «Παλιό Σχολειό»

Νέα απ' το Ελατοχώρι - εικόνα 4

Επιστροφή στην τάξη για κολατσιό; Κάπως έτσι νιώθεις όταν μπεις στην αίθουσα της ταβέρνας «Παλιό Σχολειό», στην καρδιά του παραδοσιακού οικισμού του παλιού Ελατοχωρίου, με τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια και τους πάγκους να σε μεταφέρουν στην τάξη του δικού σου δημοτικού και τις άπειρες παιδικές ζωγραφιές (με αφιερώσεις στις μαμάδες) να κοσμούν τους τοίχους. Ζουμερά κρεατικά στη σούβλα και τη σχάρα, μαμαδίστικα μαγειρευτά, τοπικές πίτες και κλασικά μεζεδάκια θα σε χορτάσουν μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.