Αρχοντικό Καλτεζιώτη

Από τα ξενοδοχεία που όρισαν το νέο πρόσωπο της boutique διαμονής στο βουνό προτείνεται ανεπιφύλακτα για γιορτές με άνεση, ατμόσφαιρα και θαλπωρή σε ένα χωριό-πύλη της ορεινής Αρκαδίας την Κάψια Μαντινείας.

Αρχοντικό Καλτεζιώτη

Από τα ξενοδοχεία που όρισαν το νέο πρόσωπο της boutique διαμονής στο βουνό προτείνεται ανεπιφύλακτα για γιορτές με άνεση, ατμόσφαιρα και θαλπωρή σε ένα χωριό-πύλη της ορεινής Αρκαδίας την Κάψια Μαντινείας.

Αρχοντικό Καλτεζιώτη - εικόνα 1

Πέρα από την άνεση και την αισθητική των χώρων, αυτό που το ξεχωρίζει είναι η προσωπική περιποίηση και το εξαιρετικό σέρβις με την οικοδέσποινα Μαριάννα Καλτεζιώτη, μια "ανήσυχη" κοσμοπολίτισσα από τη Βόρεια Ελλάδα, να επιβλέπει και την παραμικρή λεπτομέρεια και να γεννά διαρκώς νέες ιδέες. Οι επιλογές της διαμονής ποικίλλουν ανάμεσα στο παλιό αρχοντικό, ένα ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο με στοιχεία ορεινού resort κι ένα μοναδικό luxury boutique hotel για πιο exlusive αίσθηση αυτονομίας, το Chalet. Η θαλπωρή που αποπνέουν τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες με το αναμμένο τζάκι και η θέα στις χιονισμένες βουνοκορφές του Μαινάλου δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ατμοσφαιρικά Χριστούγεννα. Οι καλοφτιαγμένες γεύσεις στο εστιατόριο από τον chef του ξενοδοχείου, η οικογενειακή φιλοξενία και το σέρβις υψηλού επιπέδου συμπληρώνουν την εικόνα ενός μικρού πολυτελούς ξενοδοχείου που έχει φροντίσει για κάθε πτυχή της διαμονής. Ειδικά για τα Χριστούγεννα έχουν δημιουργηθεί προνομιακά πακέτα που περιλαμβάνουν ξεχωριστό ρεβεγιόν και εξαιρετικό μπουφέ, ενώ έχει προβλεφθεί, χωρίς επιπλέον χρέωση, ειδική παιδαγωγός για την απασχόληση των παιδιών από 5 έως 12 χρονών κάθε απόγευμα από τις 6 μ.μ. ως τις 10 μ.μ., σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Κάψια Μαντινείας, 2710235822-3, www.kaltezioti.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.