Valeni Boutique Hotel

Δεν αποχωρίζεστε ούτε τη θάλασσα, ούτε το βουνό και δεν κάνετε εκπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον και την ατμόσφαιρα; Η διαμονή σας στο Valeni Boutique Hotel στην Πορταριά θα σας καλύψει πλήρως.

Valeni Boutique Hotel

Δεν αποχωρίζεστε ούτε τη θάλασσα, ούτε το βουνό και δεν κάνετε εκπτώσεις στο φυσικό περιβάλλον και την ατμόσφαιρα; Η διαμονή σας στο Valeni Boutique Hotel στην Πορταριά θα σας καλύψει πλήρως.

Valeni Boutique Hotel - εικόνα 1

Εκλεπτυσμένο σκηνικό, διαδρομές στη φύση και άμεση πρόσβαση στο χιονοδρομικό είναι όλα όσα ζητάτε. Ποιοτική διακόσμηση στους χώρους και ντιζάιν, ενώ στα άνετα δωμάτια οι μίνιμαλ γραμμές και οι γήινοι χρωματισμοί δημιουργούν ένα ήρεμο και ανάλαφρο περιβάλλον Τα μεγάλα, hich tech μπάνια δίνουν ένα έντονο νεανικό χαρακτήρα. Ξεχωρίζει το deluxe family room με δύο δωμάτια πανοραμική θέα από τη Μακρινίτσα ως τον Παγασητικό, μπαλκόνι, τζάκι, δύο μπάνια με ντους και μπανιέρα υδρομασάζ. Στο ατμοσφαιρικό spa του ξενοδοχείου θα απολαύσετε θεραπείες ομορφιάς στο room de beaute, αλλά και χαλάρωσης στο massage room, στο παραδοσιακό οθωμανικό χαμάμ. Στιγμές για δύο στη thermal suite με τον θερμαινόμενο πάγκο μασάζ και αναζωογόνηση στο γυμναστήριο, τη σάουνα, το υδρομασάζ και την εσωτερική πισίνα.

Το καλό εστιατόριο "V" όλα τα προϊόντα είναι επιλεγμένα με κριτήρια υψηλής ποιότητας από τη γύρω περιοχή για δημιουργίες ξεχωριστών εδεσμάτων. Το μεσημέρι απολαμβάνετε συνταγές μαγειρικής δοσμένες με μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο.

Το βράδυ το "V" βάζει τα καλά του και σας περιμένει κάτω από το φως των κεριών για μοναδικές εμπειρίες, με δημιουργικές μεσογειακές αλλά και ευρωπαϊκές γεύσεις.

Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σερβίρονται το χειμώνα δίπλα στο αναμμένο τζάκι.

Πορταριά Πηλίου 2428090206-7, www.valeni.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Διήμερο στη Νεμέα με οινική αφορμή

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με τις "Μεγάλες μέρες της Νεμέας" που επιστρέφουν για εικοστή χρονιά κι αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για απόδραση στη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη της Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/08/2024

4 άγνωστες παραλίες κοντά στην Αθήνα για να ανακαλύψετε αυτό το Σαββατοκύριακο

Ανακαλύψτε τέσσερις μοναδικές παραλίες κοντά στην Αθήνα για γρήγορες αποδράσεις.

Έρχεται το πρώτο πολυθεματικό φεστιβάλ Κορινθίας

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δράσεις σε εμβληματικές τοποθεσίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις τοπικών προϊόντων και γευσιγνωσίες, εκδηλώσεις live cooking.

Τάρτου: Φιλιά απ’ τη ρομαντική φοιτητούπολη της Εσθονίας

Aπ' το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Εσθονίας στην τέχνη του δρόμου, μετρήσαμε οκτώ λόγους που μάς δελεάζουν ν’ ανακαλύψουμε μία απ’ τις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης 2024.

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ "Διαδρομές στη Μάρπησσα"

Για 14η χρονιά είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί στην Πάρο το πρωτοποριακό φεστιβάλ της Μάρπησσας.

4 κοντινά νησιά για σύντομες αποδράσεις από την Αθήνα

4 προορισμοί που θα σε κάνουν να ψάξεις για το επόμενο καράβι, καθώς το ταξίδι είναι λιγότερο από δύο ώρες.

Μπανγκόκ: Η ασιατική "Πόλη των Αγγέλων"

Μεγαλοπρεπή μνημεία πολιτισμού, θεόρατοι φουτουριστικοί ουρανοξύστες, πλωτές και υπαίθριες αγορές, θεατράλε γαστρονομικές αλητείες και street food ντελικάτσες με τοπική ούγια χτίζουν τον πληθωρικό μύθο ενός από τους πιο κουλ προορισμούς της νοτιανατολικής Ασίας.