Ατακαδόρικο χιούμορ και γέλιο στο "Μία μέλισσα τον Αύγουστο" που κατεβάζει αυλαία

Ο σκηνοθέτης Νικορέστης Χανιωτάκης και μια ωραία ομάδα ηθοποιών, φωτίζουν για λίγο ακόμα τη σκηνή του θερινού Λαμπέτη με αιγαιοπελαγίτικο φως με αφορμή την κωμωδία “Μία μέλισσα τον Αύγουστο”.

Μια μέλισσα τον Αύγουστο

Ένα λαμπερό φως λούζει τη σκηνή. Βρισκόμαστε σε ένα νησί του Αιγαίου και συγκεκριμένα σε μία απόμερη παραλία, όπου μπορείς να φτάσεις μονάχα δια θαλάσσης. Μια παρέα (Ελένη Βαΐτσου, Γιάννης Δρακόπουλος, Θάνος Μπίρκος, Νάνσυ Μπούκλη, Σπύρος Σταμούλης, Αναστασία Τσιλιμπίου) απολαμβάνει το άραγμα και τα μπάνια μέχρι τη στιγμή που συμβαίνει κάτι αναπάντεχο: μία μέλισσα τσιμπάει τον Χάρη. Τι πιο φυσικό θα πει κανείς. Έλα όμως, που ο αλλεργικός Χάρης διογκωμένος από το πρήξιμο, αποκτά ξαφνικά ένα "alter ego” που εγκαθίσταται ανάμεσα στην παρέα και προκαλεί το χάος; Η παρέα θα περάσει δύσκολες ώρες και θα δοκιμαστεί εκτός δικτύου, χωρίς νερό, χωρίς σκιά.

Μία μέλισσα τον Αύγουστο
© Γιώργος Καλφαμανώλης

Όλα αυτά συμβαίνουν στην απίθανη κωμωδία "Μία μέλισσα τον Αύγουστο" του Θοδωρή Αθερίδη, που σκηνοθέτησε ο Νικορέστης Χανιωτάκης και που είδαμε στο παρελθόν και, στη μεγάλη οθόνη (2006). Η θεατρική "μέλισσα” μας κράτησε συντροφιά αυτό το καλοκαίρι και τώρα που φθινοπωριάζει ετοιμάζεται να κατεβάσει αυλαία στις 22 Σεπτεμβρίου.

Προαγοράστε εισιτήρια μέσω more.com.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Μια μέλισσα τον Αύγουστο

  • Κωμωδία
  • Διάρκεια: 85 '

Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη παρουσίασή της στο σανίδι και δεκαεπτά μετά την κινηματογραφική της μεταφορά, η κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη επιστρέφει. Η παράσταση επικεντρώνεται στον Χάρη και την παρέα του που κάνουν διακοπές σε μια ειδυλλιακή απομονωμένη παραλία. Ξαφνικά, μια μέλισσα τσιμπάει τον Χάρη και του προκαλεί ένα έντονο πρήξιμο που φέρνει στην επιφάνεια τον «άλλο του εαυτό». Το λίγο πιο «γεματούτσικο» alter ego του Χάρη θα εγκατασταθεί ανάμεσα σ’ αυτόν, στην γυναίκα του και στην ερωμένη του και θα φέρει τα πάνω κάτω. Τα μυστικά που θα φανερωθούν και οι αλήθειες που θα έρθουν την επιφάνεια θα κάνουν την παρέα να περάσει δύσκολες ώρες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Dancells": Τριήμερο φεστιβάλ χορού στις φυλακές Κορυδαλλού

Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών και Κοινωνικών Δράσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής σε συνεργασία με το Flux Laboratory Athens παρουσιάζεται το φεστιβάλ "Dancells/Dance/Festival" στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κορυδαλλού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/09/2024

"Η Ληστεία της Συμφοράς": Χάος και ανατροπές στη σκηνή του Λαμπέτη

Μια θεότρελη συμμορία, ένα διαμάντι και... όλα γίνονται άνω κάτω μέσα σε μια νύχτα στην ανατρεπτική κωμωδία "Η Ληστεία της Συμφοράς" που θα σκηνοθετήσει ο Νικορέστης Χανιωτάκης.

Η Ελένη Σκότη σκηνοθετεί την Κατερίνα Λέχου

Η αμείλικτη πραγματικότητα εισβάλλει στη θεατρική σκηνή του Επί Κολωνώ με το "Linda" της Βρετανίδας συγγραφέως Penelope Skinner, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη.

Αργύρης Ξάφης: Η επιστροφή με ένα καθηλωτικό μονόλογο και η απόρριψη επιχορήγησης

Την ωραία παράσταση που παρουσίασε πέρυσι θα επαναλάβει ο Αργύρης Ξάφης, αλλά για τη νέα σεζόν ετοιμάζεται να προχωρήσει χωρίς επιχορήγηση αφού η πρόταση της ομάδας του απορρίφθηκε για μη καλλιτεχνικούς λόγους.

Το Από Μηχανής Θέατρο ανακοινώνει προσφορά προπώλησης για τις παραστάσεις του

Δύο αγαπημένες κωμωδίες με "Ήρωες" και απατεώνες που συναρπάζουν, ανεβαίνουν φέτος στο Από Μηχανής Θέατρο.

Την επιτυχημένη θεατρική συνταγή του "Μίξερ" θα γευτούμε στο Γκλόρια Μικρό

Ένα έξυπνο σκηνικό παιχνίδι η παράσταση "Μίξερ" σε κείμενο της Ζέφης Φίτσιου, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, στο θέατρο Γκλόρια Μικρό.

Ποιες είναι οι τρεις μεγάλες θεατρικές επιτυχίες με ελληνική υπογραφή που επιστρέφουν;

Δύο θρυλικές κωμωδίες και ένα κοινωνικό δράμα επιστρέφουν στη σκηνή, υποσχόμενες ατελείωτο γέλιο και συγκινήσεις.