Ακρόαση ηθοποιών στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Άντρες και γυναίκες ηθοποιούς αναζητά το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας για τις νέες του παραγωγές. Προλαβαίνετε να στείλετε βιογραφικό μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Ακρόαση για άντρες και γυναίκες ηθοποιούς

Για τις ανάγκες δυο χειμερινών παραγωγών (Κεντρική και Παιδική Σκηνή) το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αναζητά άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς και ετοιμάζει ακρόαση, την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024, στην σκηνή του θεάτρου "Μπάρι" ( Λεωφ. Όθωνος-Αμαλίας 6, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το βράδυ. Συγκεκριμένα, αναζητά μία γυναίκα ερμηνευτικής ηλικίας 15-25 ετών, μία γυναίκα ερμηνευτικής ηλικίας 25-35 ετών, έναν άντρα ερμηνευτικής ηλικίας 60-70 ετών, έναν άντρα ερμηνευτικής ηλικίας 20-35 ετών, που να παίζει κιθάρα σε αρκετά καλό επίπεδο, ένα ακόμα άντρα ερμηνευτικής ηλικίας 20-35 ετών κι έναν ερμηνευτικής ηλικίας 30-50 ετών. Όλοι οι ηθοποιοί θα πρέπει απαραιτήτως να χορεύουν και να τραγουδούν πάρα πολύ καλά. Θα εξεταστούν πρώτα αυτές οι ικανότητες και μόνο όσες και όσοι τις διαθέτουν θα εξεταστούν στον κωμικό μονόλογο. Όσες και όσοι παίζουν κάποιο μουσικό όργανο (π.χ. κιθάρα, βιολί, ακορντεόν, φλάουτο, μαντολίνο), παρακαλούνται να το έχουν μαζί τους.

Οι ενδιαφερόμενοι ηθοποιοί θα πρέπει να αποστείλουν έως και την Τρίτη 20 Αυγούστου (ώρα 13:00) το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: akroaseisdipethepat@gmail.com. Στο βιογραφικό σημείωμα θα αναφέρεται η Δραματική Σχολή που αποφοίτησαν οι ηθοποιοί, το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους, για να ειδοποιηθούν για την ώρα συμμετοχής τους στην ακρόαση. Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει: ένα τραγούδι της επιλογής τους, με ελληνικούς στίχους, μια μικρή κινησιολογική επίδειξη (χορός, παντομίμα), έναν κωμικό μονόλογο. Μια σημαντική λεπτομέρεια για όσους θα λάβουν μέρος: το ΔΗΠΕΘΕ δεν δύναται να παρέχει φιλοξενία στους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στην παραγωγή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ικέτιδες": Sold out Επίδαυρος και έναρξη προπώλησης για Λυκαβηττό

Παρασκευή 23 Αυγούστου και Σάββατο 24 Αυγούστου θα παιχτούν οι "Ικέτιδες" στην Επίδαυρο κι όπως μαθαίνουμε έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια. Λόγω της ζήτησης ανοίγει και η προπώληση του Λυκαβηττού. Μάθετε περισσότερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/08/2024

Πέντε κωμωδίες για τον Δεκαπενταύγουστο

Η κωμωδία έχει ευεργετικές ιδιότητες. Αν μείνατε Αθήνα την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου και θέλετε να γελάσετε και να περάσετε καλά υπάρχουν πέντε κωμωδίες που υπόσχονται βραδιές χαλάρωσης και γέλιου.

Η μουσικός Κατερίνα Φωτεινάκη τραβά ένα ταρώ για το μέλλον

Μιλήσαμε με την καλλιτεχνική διευθύντρια και μία από τις μουσικούς της παράστασης "Ταρώ του Οδυσσέα" που θα παιχτεί στη Μήλο σε σκηνοθεσία Αγλαΐας Παππά, στο πλαίσιο του "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός".

Τέσσερις γυναίκες του πενταγράμμου εμφανίζονται στο θέατρο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κορίνα Λεγάκη, η Μαρίνα Σάττι και η Nalyssa Green, τέσσερις γοητευτικές προσωπικότητες του πενταγράμμου εμφανίζονται σε θεατρικές παραστάσεις αυτή την περίοδο.

Ο Κιάνου Ριβς κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ

Ο γνωστός ηθοποιός με καριέρα στο σινεμά σε πολλές επιτυχημένες ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο του 2025 σε μια όχι και τόσο αναμενόμενη θεατρική επιλογή.

Επίδαυρος: 18.400 θεατές χειροκρότησαν τους "Όρνιθες"

Την Παρασκευή και το Σάββατο, οι θεατές κατέκλεισαν την Επίδαυρο. 18.400 χειροκρότησαν τον σκηνοθέτη Άρη Μπινιάρη, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τους υπόλοιπους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν στους "Ορνιθες" του Αριστοφάνη.