Με διαφορετικό όνομα και διευρυμένους ορίζοντες μας συστήνεται ο "Μικρός Κεραμεικός"

Έτσι θα ονομάζεται πια ο χώρος του "Μικρού θεάτρου στον Κεραμεικό" που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημαντικό κέντρο πολιτισμού στην καρδιά της Αθήνας.

Μικρός Κεραμεικός

Το "Μικρό θέατρο Κεραμεικού" ανακαινίζεται, αλλάζει το όνομά του σε "Μικρός Κεραμεικός" και διευρύνει τους ορίζοντές του παράλληλα με το θέατρο και στο χώρο της μουσικής και του χορού, όπως και στην τέχνη της φωτογραφίας, των ειδικών κινηματογραφικών προβολών, την οργάνωση σεμιναρίων και τις παρουσιάσεις βιβλίων και αναγνώσεων.

Η R. M. Light με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Βασίλη Κωνσταντουλάκη αναλαμβάνει για τα επόμενα χρόνια την διαχείρισή του "Μικρός Κεραμεικός” με στόχο να γίνει ένας χώρος που θα συγκεντρώνει όλες τις νέες τάσεις της ελληνικής πολιτιστικής δημιουργίας με ανοιχτή διάθεση ιδιαίτερα προς τους Έλληνες συγγραφείς στο θέατρο αλλά και όλα τα νέα ταλέντα στο χώρο της μουσικής. Tην επιμέλεια της λειτουργικής ανακαίνισης του χώρου έχει αναλάβει ο σκηνογράφος Γιώργος Λυντζέρης.

Μικρός Κεραμεικός

"Η χαρά του Μικρού Κεραμεικού είναι μεγάλη, όπως στα μικρά παιδιά τα δώρα. Κάπως έτσι νιώθω και η χαρά γίνεται ακόμη μεγαλύτερη επειδή είναι ένα θέατρο πολύ ζεστό και οικογενειακό και στην νέα του πορεία θα με φέρει ξανά πίσω με έναν ιδιαίτερο τρόπο και με την μουσική, που για 26  χρόνια ήταν η  βάση μου. Τα τελευταία  οκτώ χρόνια στο θέατρο κάνοντας πολλές παραγωγές, γνώρισα πολλές χαρές, αρκετές λύπες, αλλά γνώρισα και νέους ανθρώπους. Με όλους αυτούς και τους παλιούς μου φίλους θα πορευτώ σε  αυτό το νέο μου σπίτι", σημειώνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής Βασίλης Κωνσταντουλάκης.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ικέτιδες": Sold out Επίδαυρος και έναρξη προπώλησης για Λυκαβηττό

Παρασκευή 23 Αυγούστου και Σάββατο 24 Αυγούστου θα παιχτούν οι "Ικέτιδες" στην Επίδαυρο κι όπως μαθαίνουμε έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια. Λόγω της ζήτησης ανοίγει και η προπώληση του Λυκαβηττού. Μάθετε περισσότερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/08/2024

Πέντε κωμωδίες για τον Δεκαπενταύγουστο

Η κωμωδία έχει ευεργετικές ιδιότητες. Αν μείνατε Αθήνα την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου και θέλετε να γελάσετε και να περάσετε καλά υπάρχουν πέντε κωμωδίες που υπόσχονται βραδιές χαλάρωσης και γέλιου.

Ακρόαση ηθοποιών στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Άντρες και γυναίκες ηθοποιούς αναζητά το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας για τις νέες του παραγωγές. Προλαβαίνετε να στείλετε βιογραφικό μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Η μουσικός Κατερίνα Φωτεινάκη τραβά ένα ταρώ για το μέλλον

Μιλήσαμε με την καλλιτεχνική διευθύντρια και μία από τις μουσικούς της παράστασης "Ταρώ του Οδυσσέα" που θα παιχτεί στη Μήλο σε σκηνοθεσία Αγλαΐας Παππά, στο πλαίσιο του "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός".

Τέσσερις γυναίκες του πενταγράμμου εμφανίζονται στο θέατρο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κορίνα Λεγάκη, η Μαρίνα Σάττι και η Nalyssa Green, τέσσερις γοητευτικές προσωπικότητες του πενταγράμμου εμφανίζονται σε θεατρικές παραστάσεις αυτή την περίοδο.

Ο Κιάνου Ριβς κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ

Ο γνωστός ηθοποιός με καριέρα στο σινεμά σε πολλές επιτυχημένες ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο του 2025 σε μια όχι και τόσο αναμενόμενη θεατρική επιλογή.