Τρεις διεθνείς παραγωγές έρχονται στο Christmas Theater

Dancing in the Rain 3

Μια αίσθηση ελευθερίας κάτω από τη βροχή διακατέχει τους έντεκα χορευτές στην παράσταση "Dancing in the rain 3" που επιστρέφει στη χώρα μας ανανεωμένη. Η παραγωγή που εδώ και μία δεκαετία έχει αποθεωθεί από πάνω από 1.000.000 θεατές σε όλο τον κόσμο έρχεται με ένα νέο δυναμικό χορευτικό ανδρικό ανσάμπλ και οι φίλοι των μουσικοχορευτικών θεαμάτων που θα βρεθούν στο Christmas Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου), στις 26 Οκτωβρίου, θα εντυπωσιαστούν από το ρυθμό μουσικών που έχουν τη δύναμη να ξεσηκώσουν και να δημιουργήσουν αίσθηση ευφορίας. Το χορευτικό υπερθέαμα ντύνουν διάσημα τραγούδια, κλασικές swing και rock 'n’ roll επιτυχίες, κινηματογραφική μουσική από αγαπημένες ταινίες, αλλά και ένα πέρασμα από funky jazz, tap dance, break dance, r'n'b και άλλα είδη (προπώληση από Viva.gr)

LAS-VEGAS-MAGIC-FESTIVAL4
Las Vegas Magic Festival 4 

Ένα θέαμα για όλη την οικογένεια το Las Vegas Magic Festival 4 θα απολαύσει το κοινό της Αθήνας, στις 12 και 13 Νοεμβρίου. Είναι ένα show που φέρνει στη σκηνή διάσημους βραβευμένους μάγους και Illusionists από όλο τον κόσμο, με εντυπωσιακές παραστάσεις που αποθεώνουν την τέχνη, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας. Άραγε είναι αλήθεια θα αναρωτηθείτε κατά τη διάρκεια της παράστασης παρακολουθώντας αιώρηση αντικειμένων και ανθρώπων, μεταμορφώσεις, απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής (προπώληση από Viva.gr)

Το "The phantom of the opera" ("Φάντασμα της Όπερας"), το μιούζικαλ-θρύλος του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ που βασίστηκε στο λογοτεχνικό έργο του Γκαστόν Λερού και είναι το πιο πολυσυζητημένο στο λονδρέζικο Γουέστ Εντ επιστρέφει στην Αθήνα, στις 8-26 Φεβρουαρίου. Στο έργο που διαδραματίζεται στην όπερα του Παρισιού στα μέσα του 19ου αιώνα, παρακολουθούμε τη νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν να κερδίζει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σε μία Λυρική Σκηνή στοιχειωμένη από την παρουσία ενός μυστηριώδους άνδρα που καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα και κρύβεται στα σκοτάδια των παρασκηνίων. Το "Φάντασμα" είναι ένας ιδιοφυής μουσικός και τραγουδιστής που χειραγωγεί την Κριστίν, βάζει τους δικούς του όρους για να εξασφαλίσει την επιτυχία της και κερδίζει τη συμπάθειά της - τουλάχιστον ως τη στιγμή της αναπόφευκτης προδοσίας που θα οδηγήσει και τους δύο σε ένα φλερτ με το θάνατο. Η παράσταση είναι στα αγγλικά με ελληνικούς υπέρτιτλους (προπώληση από Viva.gr)

Πληροφορίες από το  www.ct.gr
 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Hecuba, not Hecuba": Στην Επίδαυρο η παράσταση του αντισυμβατικού Τιάγκο Ροντρίγκες που πλέκει το μύθο με μια αληθινή ιστορία

Ο μύθος της "Εκάβης" του Ευριπίδη συναντά την αληθινή ιστορία μιας οργισμένης μητέρας που παλεύει ενάντια στη συγκάλυψη της εξουσίας και την έλλειψη απόδοσης δικαιοσύνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.