Ένα "Circus show" για όλη την οικογένεια

Εννιά ξεχωριστοί περφόρμερ φέρνουν ένα σόου με μαγεία, ακροβατικά, μιμική και άλλα εντυπωσιακά νούμερα στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.

Circus show

Εννιά ξεχωριστοί περφόρμερ καταλαμβάνουν το Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου με ένα μοναδικό υπαίθριο "Circus show". Μετά την επιτυχία της ομάδας DEVA Performing Arts στο θέατρο Αυλαία την προηγούμενη σεζόν η παράσταση επιστρέφει ακόμη πιο φαντασμαγορική για να παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ένα βαριετέ τσίρκου με διακεκριμένους καλλιτέχνες.

Circus show

Ο fire performer DEVA ή αλλιώς Αντώνης Πασβάντης καθοδηγεί σκηνοθετικά ένα επιτελείο των καλλιτεχνών που έχει σκοπό να μας καταπλήξει με εντυπωσιακά νούμερα. Ο ίδιος κέρδισε φέτος τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή Fire Artist of the year 2022 στην Εσθονία και φιλοδοξεί να παρουσιάσει μαζί με την ομάδα του το πιο φαντασμαγορικο fire show που έγινε ποτέ. Πολλαπλά φλεγόμενα αντικείμενα σε δυναμικές χορογραφίες σε συνδυασμό με πυροτεχνήματα υπόσχονται ένα αξέχαστο θέαμα. 

Circus show

Συμμετέχουν επίσης ο διεθνώς αναγνωρισμένος μάγος Tristan που θα μας ταξιδέψει στον μοναδικό κόσμο της μαγείας μέσα από εξαφανίσεις, ψευδαισθήσεις και πολλά ακόμα νούμερα. Οι εναέριες ακροβάτισσες Δανάη Μαλτεζου και Εύα Γαλάνη κόβουν την ανάσα με τα ριψοκίνδυνα εναέρια ακροβατικά τους μέσα από μοναδικές χορογραφίες σε πανιά, κρίκο, σχοινί και ιμάντες. Ο μοναδικός μίμος Alex de Pari μετά την επιτυχία του στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” είναι έτοιμος να μας παρασύρει στον κόσμο της silent comedy, ενώ ο περφόρμερ τσίρκου Orto (Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης) θα παρουσιάσει ένα ακροβατικό νούμερο εδάφους χορεύοντας με ένα τεράστιο μεταλλικό στεφάνι (cyr wheel) που στροβιλίζεται.

Circus show

Η contortionist Νίνα Σαββίδη θα μας δείξει όλες τις δυνατότητες ευλυγισίας και ισορροπίας του ανθρώπινου σώματος, ενώ η ομάδα ακροβατών και ζογκλέρ του Christian και της Ναταλίας Ρομανού ανεβαίνει στη σκηνή σε νούμερα με κορίνες, χούλα χουπ και κοντάρια. 

Περισσότερες πληροφορίες

Circus Show

  • Τσίρκο
  • Διάρκεια: 60 '

Εντυπωσιακά ζογκλερικά, εναέρια ακροβατικά, σόου με φωτιά, μαγικά, ξυλοπόδαροι και μονόροδο 2 μέτρων συνθέτουν μια διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια.

Βεάκειο

Λόφος Προφήτη Ηλία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Hecuba, not Hecuba": Στην Επίδαυρο η παράσταση του αντισυμβατικού Τιάγκο Ροντρίγκες που πλέκει το μύθο με μια αληθινή ιστορία

Ο μύθος της "Εκάβης" του Ευριπίδη συναντά την αληθινή ιστορία μιας οργισμένης μητέρας που παλεύει ενάντια στη συγκάλυψη της εξουσίας και την έλλειψη απόδοσης δικαιοσύνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.