Ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Τετάρτη 6 Απριλίου

Λόγω της 24ωρης απεργίας που ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ / ΑΔΕΔΥ δεν θα παιχτούν οι τέσσερις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου.

Αυτόχειρ

Λόγω της συμμετοχής των σωματείων Εργαζομένων του Εθνικού Θεάτρου (ΣΕΕΘ) και Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ / ΑΔΕΔΥ, ακυρώνονται οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου την Τετάρτη 6 Απριλίου

Πιο συγκεκριμένα ακυρώνονται οι εξής παραστάσεις:

"Πονηρό πνεύμα” του Νόελ Κάουαρντ,  στην Κεντρική Σκηνή

"Ματωμένος γάμος” του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, στη  Σκηνή "Νίκος Κούρκουλος"

"Αυτόχειρ!” του Νικολάι Έρντμαν, στο Θέατρο Rex Σκηνή "Μαρίκα Κοτοπούλη"  

"Τρωίλος και Χρυσηίδα” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, στο Θέατρο Rex Σκηνή "Ελένη Παπαδάκη"

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοχοι εισιτηρίων

Οι θεατές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Ticket Services στο 2107234567 για αντικατάσταση του εισιτηρίου τους. Εναλλακτικά, η επιστροφή του αντιτίμου σε όσους είχαν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια γίνεται στα σημεία προπώλησης από όπου αγοράστηκαν. Για τα εισιτήρια μέσω διαδικτύου οι θεατές θα πρέπει να στείλουν email στην διεύθυνση cancel@ticketservices.gr αναφέροντας τον κωδικό συναλλαγής τους.

Περισσότερες πληροφορίες

Ματωμένος γάμος

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 100 '

Η ιστορία ενός ανδαλουσιανού γάμου που οδηγεί το γαμπρό και τον αντίζηλό του στην αιματοχυσία δίνει την ευκαιρία στη σκηνοθέτιδα να εξερευνήσει τη σκηνική αναπαράσταση του τολμηρού λυρισμού του Λόρκα.

Πονηρό πνεύμα

  • Μαύρη Κωμωδία
  • Διάρκεια: 150 '

Το χιούμορ του Βρετανού συγγραφέα βρίσκει την ωριμότερη στιγμή του στην αριστοτεχνικά δομημένη καυστική κωμωδία όπου ο γάμος του Τσαρλς απειλείται από το ενοχλητικό φάντασμα της πρώτης συζύγου του.

Αυτόχειρ!

  • Μαύρη Κωμωδία
  • Διάρκεια: 100 '

Στη μουσική εκδοχή του εκρηκτικού έργου, η φήμη ότι ο άνεργος και απελπισμένος Σεμιόν θέλει να αυτοκτονήσει τον φέρνει αντιμέτωπο με την κοινωνική υποκρισία.

Τρωίλος και Χρυσηίδα

  • Τραγωδία
  • Διάρκεια: 120 '

Δύο νέοι από τα αντίπαλα στρατόπεδα του Τρωικού Πολέμου ερωτεύονται στο αντιπολεμικό έργο που μιλάει για την παρακμή της ανθρώπινης φύσης, με φόντο μια πρωτόγονη όσο και σύγχρονη ζούγκλα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Γιατί η "Ορέστεια" από τον Θεόδωρο Τερζόπουλο εγγράφεται στις σπουδαιότερες σύγχρονες αναγνώσεις του αρχαίου δράματος;

Η πολυαναμενόμενη πρώτη συνεργασία του Έλληνα σκηνοθέτη με το Εθνικό Θέατρο έκανε πρεμιέρα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου με μία μυσταγωγική παράσταση της αισχυλικής τριλογίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

"Hecuba, not Hecuba": Στην Επίδαυρο η παράσταση του αντισυμβατικού Τιάγκο Ροντρίγκες που πλέκει το μύθο με μια αληθινή ιστορία

Ο μύθος της "Εκάβης" του Ευριπίδη συναντά την αληθινή ιστορία μιας οργισμένης μητέρας που παλεύει ενάντια στη συγκάλυψη της εξουσίας και την έλλειψη απόδοσης δικαιοσύνης.

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.