Ευδοκία Ρουμελιώτη και Βίκυ Βολιώτη επιστρέφουν στο Άνεσις με το "Μια ιστορία αγάπης"

Για λίγες ακόμη παραστάσεις παρουσιάζεται η ιστορία αγάπης δύο γυναικών στο πολυβραβευμένο σύγχρονο γαλλικό έργο του Αλέξις Μίχαλικ που μας σύστησε ο Σίμος Κακάλας, σε παραγωγή της καλλιτεχνικής εταιρίας Μυθωδία.

Μια ιστορία αγάπης

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Βίκυ Βολιώτη επιστρέφουν στο θέατρο Άνεσις από 17 Μαρτίου και για λίγες παραστάσεις με το "Μια ιστορία αγάπης" σε σκηνοθεσία του Σίμου Κακάλα που ανεβάζει στη σκηνή τη σχέση αγάπης δύο γυναικών. Ο ευρηματικός σκηνοθέτης και ηθοποιός που συμπρωταγωνιστεί στην παράσταση με τις Βίκυ Βολιώτη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Τζίνη Παπαδοπούλου και Στεφανία Ζώρα σύστησε φέτος στο ελληνικό κοινό το "παιδί-θαύμα” του σύγχρονου γαλλικού θεάτρου Αλέξις Μίχαλικ και το έργο του  "που γεννιέται από έναν έρωτα που πεθαίνει” σύμφωνα με τη "Le Figaro”, που γράφτηκε μόλις το 2020 και ξεκίνησε να παίζεται το καλοκαίρι του 2021 στο Παρίσι με πρωτότυπο τίτλο "Une Histoire D'amour”, κερδίζοντας κοινό και κριτικούς.

Μια ιστορία αγάπης
Karol Jarek

Βραβευμένο με 4 Μολιέρ, το πέμπτο κατά σειρά έργο του συγγραφέα και σκηνοθέτη, που θα δούμε σε μετάφραση του Αντώνη Γαλέου, πραγματεύεται την ερωτική ιστορία δύο γυναικών της Κάτιας και της Ζυστίν. Η σχέση τους παίρνει αναπάντεχη τροπή όταν η δεύτερη εκφράζει την επιθυμία της να αποκτήσουν παιδί, γεγονός που έρχεται σε σύγκρουση με τα προσωπικά τραύματα της συντρόφου της. Η μοίρα τους παίζει ένα παράξενο παιχνίδι με την Κάτια να μένει έγκυος. Λίγο πριν τη γέννηση του παιδιού η Ζυστίν εξαφανίζεται. Δώδεκα χρόνια μετά η Κάτια θα κληθεί να πάρει μια κομβική απόφαση για το μέλλον της κόρης της αλλά και το δικό της, ενώ η μεγάλη αυτή ιστορία αγάπης ανάμεσα στις δύο γυναίκες θα βρει το δικό της αναπάντεχο τέλος.

Μια ιστορία αγάπης
Karol Jarek

Η παραγωγή είναι της καλλιτεχνικής εταιρίας Μυθωδία που έχει αναλάβει και τη διαχείριση του θεάτρου Άνεσις για τα επόμενα πέντε χρόνια. Τα σκηνικά υπογράφει η Έλλη Εμπεδοκλή, τα κοστούμια η Κλαίρ Μπρέισγουελ, ενώ οι φωτισμοί και οι φωτογραφίες είναι του Karol Jarek.

Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Μια ιστορία αγάπης

  • Κοινωνικό
  • Διάρκεια: 100 '

Το πολυβραβευμένο έργο του 2020 αφορά την ερωτική σχέση της Κάτιας και της Ζυστίν, που έρχονται αντιμέτωπες με την επιθυμία της δεύτερης να αποκτήσουν παιδί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ικέτιδες": Sold out Επίδαυρος και έναρξη προπώλησης για Λυκαβηττό

Παρασκευή 23 Αυγούστου και Σάββατο 24 Αυγούστου θα παιχτούν οι "Ικέτιδες" στην Επίδαυρο κι όπως μαθαίνουμε έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια. Λόγω της ζήτησης ανοίγει και η προπώληση του Λυκαβηττού. Μάθετε περισσότερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/08/2024

Πέντε κωμωδίες για τον Δεκαπενταύγουστο

Η κωμωδία έχει ευεργετικές ιδιότητες. Αν μείνατε Αθήνα την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου και θέλετε να γελάσετε και να περάσετε καλά υπάρχουν πέντε κωμωδίες που υπόσχονται βραδιές χαλάρωσης και γέλιου.

Ακρόαση ηθοποιών στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Άντρες και γυναίκες ηθοποιούς αναζητά το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας για τις νέες του παραγωγές. Προλαβαίνετε να στείλετε βιογραφικό μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Η μουσικός Κατερίνα Φωτεινάκη τραβά ένα ταρώ για το μέλλον

Μιλήσαμε με την καλλιτεχνική διευθύντρια και μία από τις μουσικούς της παράστασης "Ταρώ του Οδυσσέα" που θα παιχτεί στη Μήλο σε σκηνοθεσία Αγλαΐας Παππά, στο πλαίσιο του "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός".

Τέσσερις γυναίκες του πενταγράμμου εμφανίζονται στο θέατρο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κορίνα Λεγάκη, η Μαρίνα Σάττι και η Nalyssa Green, τέσσερις γοητευτικές προσωπικότητες του πενταγράμμου εμφανίζονται σε θεατρικές παραστάσεις αυτή την περίοδο.

Ο Κιάνου Ριβς κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ

Ο γνωστός ηθοποιός με καριέρα στο σινεμά σε πολλές επιτυχημένες ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο του 2025 σε μια όχι και τόσο αναμενόμενη θεατρική επιλογή.