Το νέο web site των Αθηναϊκών Θεάτρων είναι online!

Πληροφορίες για θεατρικούς χώρους και παραστάσεις αλλά και δυνατότητα on line αγοράς εισιτηρίων.

Το νέο web site των Αθηναϊκών Θεάτρων είναι online!

Τα Αθηναϊκά Θέατρα λανσάρουν το ανανεωμένο web site τους - www.a-th.gr - μέσω του οποίου παρουσιάζονται όλες οι πληροφορίες για τους θεατρικούς χώρους που διαχειρίζονται αλλά και τις παραστάσεις  που ανεβάζουν, με αναλυτικά στοιχεία για τους συντελεστές τους και δυνατότητα on line αγοράς εισιτηρίων.

Επιπλέον οι επισκέπτες μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες διαφήμισης που παρέχονται κάτω από το πλαίσιο της νέας στρατηγικής που έχουν χαράξει και ακολουθούν τα Αθηναϊκά Θέατρα, έχοντας αναπτύξει νέες εμπορικές λειτουργίες και προσφέροντας δυνατότητες ανωτέρου επιπέδου στοχευμένης επικοινωνίας στα διαφημιζόμενα brands.

Η νέα διαδικτυακή εικόνα αποτυπώνει την ταυτότητα και τη δυναμική των Αθηναϊκών Θεάτρων

Μέσω φιλικής πλοήγησης για το χρήστη, παρουσιάζεται σημαντικό multimedia περιεχόμενο δίνοντας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα για το καλλιτεχνικό θέαμα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα Αθηναϊκά Θέατρα.. 

Το σχεδιασμό του user interface αλλά και του user experience επιμελήθηκε η BADD (www.badd.gr) η οποία έκανε και το web development ενώ επιπλέον έχει την ευθύνη της φιλοξενίας του web site.

O Γενικός Εμπορικός Διευθυντής των Αθηναϊκών Θεάτρων, Δημήτρης Βάγιας δήλωσε : "Η συνεχής προσπάθεια μας είναι να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε και να πετυχαίνουμε να προσφέρουμε ποιοτικό θέαμα και εμπειρίες στο κοινό.

Υπό αυτό το πρίσμα δεν θα μπορούσαμε να μην χρησιμοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία, για να παρουσιάσουμε τον "κόσμο" των Αθηναϊκών Θεάτρων μέσω ενός ανανεωμένου, όμορφου εικαστικά αλλά και εύκολου στη χρήση web site, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία του κοινού που μας στηρίζει και απολαμβάνει τις παραστάσεις μας όλα αυτά τα χρόνια"
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Hecuba, not Hecuba": Στην Επίδαυρο η παράσταση του αντισυμβατικού Τιάγκο Ροντρίγκες που πλέκει το μύθο με μια αληθινή ιστορία

Ο μύθος της "Εκάβης" του Ευριπίδη συναντά την αληθινή ιστορία μιας οργισμένης μητέρας που παλεύει ενάντια στη συγκάλυψη της εξουσίας και την έλλειψη απόδοσης δικαιοσύνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.