Πλατσουρίζουμε στη βροχή με το "Dancing in the rain 3"

Χρειάζεστε κάτι απελευθερωτικό, χαρούμενο και απογειωτικό; Ακολουθήστε το ρυθμό των βημάτων κάτω από τη βροχή και κλείστε από τώρα εισιτήριο για το "Dancing in the rain 3" που επιστρέφει τον Μάιο με νέες χορογραφίες στο City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου).

Dancing in the rain

Έχετε δει την ταινία "Singin’ in the Rain" (1952, Στάντλεϊ Ντόνεν, Τζιν Κέλι); Οι δύο πιο δυνατές σκηνές του έργου, που έχουν καταχωριστεί στις δέκα καλύτερες στην ιστορία των χολιγουντιανών μιούζικαλ, συνδέονται με το "Make ’em Laugh", μία εντυπωσιακή περφόρμανς από τον Ντόναλτν Ο’Κόνορ, με αποκορύφωμα την κάθετη χορευτική ανάβαση σε έναν τοίχο, και βέβαια με το ομότιτλο "Singin’ in the Rain", όπου ο ερωτευμένος χαρακτήρας του Τζιν Κέλι τραγουδάει κάτω από τη βροχή με μια διάθεση παιδικής αθωότητας και ελευθερίας. 
Αυτή την πολύτιμη αίσθηση ελευθερίας κάτω από τη βροχή αισθάνονται και οι έντεκα χορευτές στην παράσταση "Dancing in the rain 3" που επιστρέφει στη χώρα μας ανανεωμένη. Είναι γεγονός, η παραγωγή που εδώ και μία δεκαετία έχει αποθεωθεί από πάνω από 1.000.000 θεατές σε όλο τον κόσμο έρχεται με ένα νέο δυναμικό χορευτικό ανδρικό ανσάμπλ και οι φίλοι του χορού που θα βρεθούν στο City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου), στις 6 Μαϊου, είναι έτοιμοι να λικνιστούν στο ρυθμό μουσικών που έχουν τη δύναμη να ξεσηκώσουν και να δημιουργήσουν αίσθηση ευφορίας. Το χορευτικό υπερθέαμα ντύνουν διάσημα τραγούδια, κλασικές swing και rock 'n’ roll επιτυχίες, κινηματογραφική μουσική από αγαπημένες ταινίες, αλλά και ένα πέρασμα από funky jazz, tap dance, break dance, r'n'b και άλλα είδη.

Dancing in the rain

Το 2018 είδαμε για πρώτη φορά στην Αθήνα την ομάδα του "Dancing in the rain" και φύγαμε από την παράσταση με την αίσθηση ότι είχαμε παρακολουθήσει ένα μιούζικαλ. Ίσως επειδή τα δυναμικά σόλο, ντούο, αλλά και οι ομαδικές χορογραφίες διαθέτουν ταυτόχρονα ένταση, χιούμορ και κινηματογραφική λάμψη. Στην παράσταση, που ξεκίνησε το ταξίδι της από την Αγία Πετρούπολη και ταξιδεύει σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, από το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο και το Άμστερνταμ μέχρι το Ταλίν, το Ελσίνκι, τη Ρίγα και την Αθήνα, οι φωτισμοί και οι βιντεοπροβολές είναι βασικά συστατικά για τη δημιουργία ατμόσφαιρας. Όλοι οι χορευτές δίνουν το 100% της ενέργειάς τους, αποθεώνουν την κίνηση και προτρέπουν το κοινό να αφεθεί στο ρυθμό λέγοντας: "Όταν πέφτει η βροχή, απλά χαμογελάστε και χορέψτε με αυτήν, γιατί, αν μπορείτε να νιώθετε ευτυχισμένοι καθώς πέφτει πάνω σας η βροχή, τότε σίγουρα μπορείτε να αισθάνεστε ευτυχισμένοι για πολλά περισσότερα στη ζωή σας… Χορεύω οπουδήποτε για να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι το σήμερα είναι η μεγαλύτερη γιορτή της ζωής μου!"

Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Dancing in the rain 3

  • Σύγχρονος Χορός
  • Διάρκεια: 150 '

Έντεκα σολίστες του κλασικού μπαλέτου πειραματίζονται πάνω σε σύγχρονες χορογραφίες κάτω από τη βροχή –και όχι μόνο–, συνοδεία γνωστών τραγουδιών.

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι
  • Συναυλίες

City Theater (Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου)

Λεωφ. Βεΐκου 139, Γαλάτσι

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Hecuba, not Hecuba": Στην Επίδαυρο η παράσταση του αντισυμβατικού Τιάγκο Ροντρίγκες που πλέκει το μύθο με μια αληθινή ιστορία

Ο μύθος της "Εκάβης" του Ευριπίδη συναντά την αληθινή ιστορία μιας οργισμένης μητέρας που παλεύει ενάντια στη συγκάλυψη της εξουσίας και την έλλειψη απόδοσης δικαιοσύνης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Το "Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας" και ο "Μπογιατζής" βάζουν τα... καλοκαιρινά τους

Οι δύο παραστάσεις που παρουσιάστηκαν τον χειμώνα συνεχίζουν την πορεία τους και τη θερινή περίοδο στην αυλή του θεάτρου Από Κοινού.

Ορέστεια

Ο Θεόδωρος Τερζόπουλος δοκίμασε τα όρια της μεθόδου του σε ένα τιτάνιο έργο και, αν και σε σημεία προδόθηκε, παρέδωσε μια παράσταση με στοιχεία μυσταγωγίας και "ιερού μεγαλείου", που θα εγγραφεί στις σπουδαιότερες της σύγχρονης παραστασιογραφίας του αρχαίου δράματος.

Η "Ορέστεια" του Θεόδωρου Τερζόπουλου πηγαίνει περιοδεία

Μάθετε σε ποιους σταθμούς θα παρουσιαστεί η τριλογία του Αισχύλου μετά την παρουσίασή της στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (από όπου μπορείτε να δείτε εντός φωτογραφίες).

Οι παραγωγές της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο

Η βρετανική εφημερίδα The Stage πλέκει το εγκώμιο της Στέγης που προωθεί και στηρίζει την εξακτίνωση της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας του θεάτρου και του χορού στην Ευρώπη - κι όχι μόνο.

Θεσσαλικό Θέατρο: Ο Ορέστης Τάτσης νέος καλλιτεχνικός διευθυντής

Το Θεσσαλικό Θέατρο εμπιστεύεται τα ηνία του θεσμού στο νέο αίμα του ελληνικού θεάτρου.

Το αφιέρωμα "60 Χρόνια Εουτζένιο Μπάρμπα – Odin Teatret" έρχεται σε Φάμπρικα και Ρεκτιφιέ

Η σημαντική φυσιογνωμία του παγκόσμιου θεάτρου Εουτζένιο Μπάρμπα έρχεται στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για μία σειρά καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δράσεων οργανωμένων από την ομάδα τέχνης Fabrica Athens.