Τελευταίες παραστάσεις για το "Master Class" με τη Μαρία Ναυπλιώτου

Η μεγάλη θεατρική επιτυχία, που χάρισε στη Μαρία Ναυπλιώτου το 1ο βραβείο γυναικείου ρόλου στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του Αθηνοράματος ολοκληρώνει τον κύκλο της στο Παλλάς.

Master class

Ένα από τα μεγαλύτερα θεατρικά sold out των τελευταίων ετών, το "Master Class” του Τέρενς ΜακΝάλι που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, χαρίζοντας στη Μαρία Ναυπλιώτου το 1ο βραβείο γυναικείου ρόλου στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού του Αθηνοράματος (2019) ολοκληρώνει τον κύκλο του μετά από τέσσερις σεζόν, 300 sold out παραστάσεις και 100.000  θεατές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, από την πρεμιέρα του το 2018, μέχρι και σήμερα.

Η παράσταση μέσα από την οποία η Μαρία Ναυπλιώτου υποδύεται τη Μαρία Κάλλας -ένα ρόλο που διαχρονικά αποτελεί πρόκληση για τις γυναίκες ηθοποιούς- σε μια καθηλωτική ερμηνεία-κατάθεση ψυχής με φόντο το σεμινάριο που δίδαξε η ντίβα της όπερας στη Μουσική Σχολή Τζούλιαρντ της Νέας Υόρκης το 1970,  συνεχίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Παλλάς, ολοκληρώνοντας την πορεία της τον Ιανουάριο με τρεις επετειακές παραστάσεις στις 14, 21 και 28 Ιανουαρίου.

Master class

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης της νεότερης γενιάς Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Η μετάφραση του έργου είναι του ποιητή Στρατή Πασχάλη, ο οποίος θέλησε να μείνει πιστός τόσο στο ύφος όσο και στο γράμμα του πρωτότυπου κειμένου, διασώζοντας το νεύρο, την ενέργεια, το καυστικό χιούμορ και το πάθος του.

Στη σκηνή μαζί με τη Μαρία Ναυπλιώτου ανεβαίνουν οι Εύα Γαλογαύρου, Λητώ Μεσσήνη, Γιώργος Φλωράτος, Πέτρος Μπούρας και Δημήτριος Ψύλλος.

Προπώληση μέσω viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Master Class

  • Δράμα
  • Διάρκεια: 105 '

Ένας μονόλογος-πρόκληση για κάθε ηθοποιό αυτός της Μαρίας Κάλλας, αυτοβιογραφικός, αποκαλυπτικός για τα μυστικά της όπερας και της μεγάλης ντίβας, βασισμένος στο σεμινάριο που δίδαξε στη Μουσική Σχολή Τζούλιαρντ της Νέας Υόρκης το 1970.

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5 (City Link)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ικέτιδες": Sold out Επίδαυρος και έναρξη προπώλησης για Λυκαβηττό

Παρασκευή 23 Αυγούστου και Σάββατο 24 Αυγούστου θα παιχτούν οι "Ικέτιδες" στην Επίδαυρο κι όπως μαθαίνουμε έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια. Λόγω της ζήτησης ανοίγει και η προπώληση του Λυκαβηττού. Μάθετε περισσότερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/08/2024

Πέντε κωμωδίες για τον Δεκαπενταύγουστο

Η κωμωδία έχει ευεργετικές ιδιότητες. Αν μείνατε Αθήνα την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου και θέλετε να γελάσετε και να περάσετε καλά υπάρχουν πέντε κωμωδίες που υπόσχονται βραδιές χαλάρωσης και γέλιου.

Ακρόαση ηθοποιών στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Άντρες και γυναίκες ηθοποιούς αναζητά το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας για τις νέες του παραγωγές. Προλαβαίνετε να στείλετε βιογραφικό μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Η μουσικός Κατερίνα Φωτεινάκη τραβά ένα ταρώ για το μέλλον

Μιλήσαμε με την καλλιτεχνική διευθύντρια και μία από τις μουσικούς της παράστασης "Ταρώ του Οδυσσέα" που θα παιχτεί στη Μήλο σε σκηνοθεσία Αγλαΐας Παππά, στο πλαίσιο του "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός".

Τέσσερις γυναίκες του πενταγράμμου εμφανίζονται στο θέατρο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κορίνα Λεγάκη, η Μαρίνα Σάττι και η Nalyssa Green, τέσσερις γοητευτικές προσωπικότητες του πενταγράμμου εμφανίζονται σε θεατρικές παραστάσεις αυτή την περίοδο.

Ο Κιάνου Ριβς κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ

Ο γνωστός ηθοποιός με καριέρα στο σινεμά σε πολλές επιτυχημένες ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο του 2025 σε μια όχι και τόσο αναμενόμενη θεατρική επιλογή.