Φιλιππίδης – Χαϊκάλης μοιράζονται το ίδιο ψέμα 10 χρόνια μετά

Το κωμικό δίδυμο επιστρέφει με μια μεγάλη του επιτυχία.

Φιλιππίδης – Χαϊκάλης μοιράζονται το ίδιο ψέμα 10 χρόνια μετά
Φιλιππίδης – Χαϊκάλης μοιράζονται το ίδιο ψέμα 10 χρόνια μετά - εικόνα 1
Ο θίασος της παράστασης

Με μια δοκιμασμένη συνταγή, μια παράσταση που γνώρισε μεγάλη επιτυχία, πριν μια δεκαετία, το «Ψέμα στο Ψέμα» του Άντονυ Νίλσον, επανέρχεται στον ίδιο «τόπο του εγκλήματος», στο θέατρο Μουσούρη, ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός θα σκηνοθετήσει την απολαυστική κωμωδία στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Παύλο Χαϊκάλη.
Οι δύο κωμικοί, στους ρόλους των γκαφατζήδων αστυνομικών θα ζήσουν μια τρελή χριστουγεννιάτικη περιπέτεια.
Πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις καθιερωμένες διακοπές πρέπει να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τον θάνατο της κόρης τους σε ένα ατύχημα. Το όλο ζήτημα απαιτεί ειδικό χειρισμό, γι αυτό και τα «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, εξαιτίας της καλοσύνης τους και μην αντέχοντας να γίνουν αγγελιαφόροι άσχημων νέων, αποφασίζουν να τους κρύψουν το γεγονός. Ξεκινούν λοιπόν, να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο και τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται, προκαλώντας μια σειρά από παρεξηγήσεις, παρασύροντας έναν ιερέα, τους γείτονες κι' ένα...τσιουάουα!
Στην παράσταση παίζουν και οι: Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Παναγιώτης Κατσώλης, Ελευθερία Μπενοβία, Ευγενία Παναγοπούλου και Χριστίνα Σπατιώτη.

Η πρεμιέρα αναμένεται για τις 12 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι ο πολυσχιδής Πέτρος Φιλιππίδης θα πρωταγωνιστήσει και στον «Ηλίθιο» του Ντοστογέφσκι, στην παράσταση που θα σκηνοθετήσει ο Νίκος Διαμαντής μέσα στο 2018, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ερμηνεύοντας τον Πρίγκιπα Μίσκιν, η Μαρία Κίτσου θα υποδυθεί την Ναστάζια, η Λένα Παπαληγούρα την Αγλαΐα, ενώ στους ανδρικούς ρόλους θα δούμε τον Γιάννη Στάνκογλου, τον Χάρη Τζωρτζάκη και τον Ιωάννη Παπαζήση. Παράλληλα, θα σκηνοθετήσει, το «Καμ Μπακ», το νέο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη σεζόν στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης,αλλά και μια καινούρια δυνατή κωμωδία, τα «Έξυπνα Μικρά Ψέματα», του πολυβραβευμένου Τζο Ντι Πιέτρο, στο Θέατρο Δανδουλάκη με πρωταγωνιστές τους: Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργο Παρτσαλάκη, Αλμπέρτο Φάις και Δανάη Σκιάδη.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Σε ποια πολιτική κωμωδία θα δούμε τον Σταμάτη Φασουλή;

Ο Σταμάτης Φασουλής θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία "Η δεξιά, η αριστερά και ο κυρ-Παντελής" του Αλέκου Σακελλάριου και του Χρήστου Γιαννακόπουλου, στο Μικρό Παλλάς

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΚΡΥΟΥ
31/08/2024

Φέτος ίσως βρήκε απάντηση το ερώτημα "Τι Επίδαυρο θέλουμε"

Ένας απολογισμός της φετινής θεατρικής σεζόν, προτού μπούμε με φόρα σε όσα μας κρύβει η καινούργια.

Πέθανε ο θεμελιωτής του θεατρικού παιχνιδιού στην Ελλάδα, Λάκης Κουρετζής

Πλήρης ημερών, στα 95 του χρόνια, πέθανε ο Λάκης Κουρετζής, που συνέβαλε όσο λίγοι στη θεμελίωση της θεατρικής αγωγής για παιδιά.

Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου: Παραστάσεις με μεράκι και ελεύθερη είσοδο

Την καλλιτεχνική δημιουργία ανθρώπων που δεν είναι επαγγελματίες, αλλά λατρεύουν το θέατρο και το υπηρετούν, παρουσιάζει το 17ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

"Blind Forgiveness": Το μπαλέτο συναντά το ροκ στο θέατρο Παλλάς

Από το Θέατρο Παλλάς ξεκινά την παγκόσμια περιοδεία του το φημισμένο Astana Ballet Theatre με ένα μοναδικό μπαλετικό θέαμα για την αιώνια μάχη του καλού με το κακού.

"Χόρεψέ με πατέρα": Ο Γιώργος Αρμένης σε ένα ντουέτο με την Κατερίνα Αντωνιάδου για δεύτερη χρονιά

Η σχέση πατέρα-κόρης και το ζήτημα της επικοινωνίας στις ανθρώπινες σχέσεις απασχολούν το θεατρικό έργο της Κατερίνας Αντωνιάδου, το οποίο επαναλαμβάνεται σε σκηνοθεσία του σπουδαίου Γιώργου Αρμένη.

Ο Μποστ ξαναζωντανεύει στη Στοά: "Το επάγγελμα της μητρός μου" με τη ματιά του Θανάση Παπαγεωργίου

Το θεατρικό έργο "Το Επάγγελμα της Μητρός μου" του Μποστ ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Στοά, σκηνοθετημένο και διασκευασμένο από τον Θανάση Παπαγεωργίου.