Δείτε αποκλειστικά τη μεταμόρφωση του Θανάση Τσαλταμπάση σε Σαρλώ(Video&Photos)

Ο ταλαντούχος κωμικός ετοιμάζεται να ερμηνεύσει ένα ρόλο ζωής στη σκηνή του Ακροπόλ.

Δείτε αποκλειστικά τη μεταμόρφωση του Θανάση Τσαλταμπάση σε Σαρλώ(Video&Photos)

Σε λίγες εβδομάδες ο ταλαντούχος Θανάσης Τσαλταμπάσης, που το καλοκαίρι περιόδευσε, ανά την Ελλάδα, με την κωμωδία του Φευντώ «Γουρούνι στο σακί» κλέβοντας τις εντυπώσεις, ως άφωνος τενόρος, ετοιμάζεται για μια ακόμη φορά να υποδυθεί έναν καλλιτέχνη στη σκηνή. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ πιο απαιτητικά καθώς έχει να κάνει μ’ ένα μύθο του βουβού σινεμά τον σερ Τσαρλς Σπένσερ "Τσάρλι" Τσάπλιν.

Δείτε αποκλειστικά τη μεταμόρφωση του Θανάση Τσαλταμπάση σε Σαρλώ(Video&Photos) - εικόνα 1

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Πέτρου Ζούλια ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο Θέατρο Ακροπόλ στο βραβευμένο έργο του Daniel Colas «Tσάρλι Τσάπλιν», που μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στο Παρίσι, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μετάφραση του Αντώνη Γαλέου.

Δείτε αποκλειστικά τη μεταμόρφωση του Θανάση Τσαλταμπάση σε Σαρλώ(Video&Photos) - εικόνα 2

Το athinorama.gr εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα από την μεταμόρφωση του ηθοποιού και σας τα παρουσιάζει.

Δείτε αποκλειστικά τη μεταμόρφωση του Θανάση Τσαλταμπάση σε Σαρλώ(Video&Photos) - εικόνα 3
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ως Τσάρλι Τσάπλιν

Στο έργο του Daniel Colas ξεδιπλώνεται με αριστοτεχνικό τρόπο και καταιγιστικό κινηματογραφικό ρυθμό όλο το παρασκήνιο της μυθιστορηματικής ζωής του αγαπημένου σε όλη την υφήλιο αλητάκου «Σαρλώ», που στιγμάτισε την εξέλιξη του παγκόσμιου κινηματογράφου.Στην παράσταση που ακροβατεί μεταξύ κωμωδίας και δράματος, ο ρόλος του πολυαγαπημένου Σαρλώ εναλλάσσεται με αυτόν του αληθινού προσώπου που τον υποδύθηκε, του Τσάπλιν. Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μεταμορφώνεται τον ομώνυμο ρόλο, με τα δύο αυτά γοητευτικά, αλλά τόσο αντίθετα πρόσωπα.

Ο θίασος και οι συντελεστές της παράστασης

Δείτε αποκλειστικά τη μεταμόρφωση του Θανάση Τσαλταμπάση σε Σαρλώ(Video&Photos) - εικόνα 4

Στην παράσταση θα δούμε και την Μαρίνα Ψάλτη στον ρόλο τη μητέρας του, ενώ η Τζένη Θεωνά θα υποδυθεί τις τρεις από τις νεαρές γυναίκες της ζωής του. Ο Χρήστος Σπανός κρατά το ρόλο του αδελφού του, Σίντνεϊ, που είχε σημαντική επιρροή στη ζωή και στην καριέρα του Τσάπλιν. Ο Σωκράτης Πατσίκας ερμηνεύει τον Μακ Σένετ, τον παραγωγό του Hollywood, που πρώτος ανακάλυψε το ταλέντο του νεαρού Τσάρλι. Τέλος, ο Γιώργος Κωνσταντίνου σε ένα ρόλο έκπληξη θα παίξει το διάσημο για τις ίντριγκες και το πολιτικό παρασκήνιο, αρχηγό του FBI, Χούβερ. Η παράσταση μας μεταφέρει στην ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής με τα σκηνικά της Μαίρης Τσαγκάρη, τα κοστούμια Παναγιώτας Κοκκορού, χορογραφίες της Άννας Αθανασιάδη, μουσική Παναγιώτη Αυγερινού και φωτισμούς Λευτέρη Παυλόπουλου. Στη σκηνή ζωντανεύουν κινηματογραφικές εικόνες και όχι μόνο με τις video προβολές του Κάρολου Πορφύρη.

Φωτογραφίες – βίντεο: Μαριλένα Αναστασιάδου
Κομμωτήριο: Hair Expert Salon and Spa by Nikos Sliakas
Μακιγιάζ: Kryolan – Γιώργος Κεραμίδας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Σε ποια πολιτική κωμωδία θα δούμε τον Σταμάτη Φασουλή;

Ο Σταμάτης Φασουλής θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία "Η δεξιά, η αριστερά και ο κυρ-Παντελής" του Αλέκου Σακελλάριου και του Χρήστου Γιαννακόπουλου, στο Μικρό Παλλάς

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΚΡΥΟΥ
31/08/2024

Φέτος ίσως βρήκε απάντηση το ερώτημα "Τι Επίδαυρο θέλουμε"

Ένας απολογισμός της φετινής θεατρικής σεζόν, προτού μπούμε με φόρα σε όσα μας κρύβει η καινούργια.

Πέθανε ο θεμελιωτής του θεατρικού παιχνιδιού στην Ελλάδα, Λάκης Κουρετζής

Πλήρης ημερών, στα 95 του χρόνια, πέθανε ο Λάκης Κουρετζής, που συνέβαλε όσο λίγοι στη θεμελίωση της θεατρικής αγωγής για παιδιά.

Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου: Παραστάσεις με μεράκι και ελεύθερη είσοδο

Την καλλιτεχνική δημιουργία ανθρώπων που δεν είναι επαγγελματίες, αλλά λατρεύουν το θέατρο και το υπηρετούν, παρουσιάζει το 17ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

"Blind Forgiveness": Το μπαλέτο συναντά το ροκ στο θέατρο Παλλάς

Από το Θέατρο Παλλάς ξεκινά την παγκόσμια περιοδεία του το φημισμένο Astana Ballet Theatre με ένα μοναδικό μπαλετικό θέαμα για την αιώνια μάχη του καλού με το κακού.

"Χόρεψέ με πατέρα": Ο Γιώργος Αρμένης σε ένα ντουέτο με την Κατερίνα Αντωνιάδου για δεύτερη χρονιά

Η σχέση πατέρα-κόρης και το ζήτημα της επικοινωνίας στις ανθρώπινες σχέσεις απασχολούν το θεατρικό έργο της Κατερίνας Αντωνιάδου, το οποίο επαναλαμβάνεται σε σκηνοθεσία του σπουδαίου Γιώργου Αρμένη.

Ο Μποστ ξαναζωντανεύει στη Στοά: "Το επάγγελμα της μητρός μου" με τη ματιά του Θανάση Παπαγεωργίου

Το θεατρικό έργο "Το Επάγγελμα της Μητρός μου" του Μποστ ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Στοά, σκηνοθετημένο και διασκευασμένο από τον Θανάση Παπαγεωργίου.