Το Printed Athens Art Weekend επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ένα διήμερο με πρωταγωνιστές εικονογράφους, μεταξοτύπες, τυπογράφους και streetwear brands.

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Το νέο Printed Athens Art Weeekend είναι γεγονός! Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Απριλίου πάνω από 70 εγχώριοι γραφίστες, συγκεντρώνονται στον υπέροχο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, στο κέντρο της Αθήνας, για να δημιουργήσουν, να γνωριστούν, να ανταλλάξουν ιδέες, να παρουσιάσουν και να προσφέρουν τις μοναδικές δημιουργίες τους.

Οι πρωταγωνιστές των γραφικών τεχνών, εικονογράφοι, μεταξοτύπες, τυπογράφοι, (graphic designers, illustrators, screen printers) και streetwear brands, θα μας επιδείξουν τα μοναδικά τους έργα, όπως καλλιτεχνικές μεταξοτυπίες και εκτυπώσεις,  χαρακτικά, αφίσες, καθώς και άλλα αντικείμενα τυπωμένα στο χέρι ή ψηφιακά, σε λίγα και συλλεκτικά ή περισσότερα αντίτυπα σε αυτό το αφιερωματικό διήμερο φεστιβάλ γραφικής τέχνης, που διοργανώνεται για 2η φορά.

Ένα ανεπανάληπτο art market, όπου οι φίλοι του είδους θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να στηρίξουν τους ντόπιους και ξένους καλλιτέχνες, αλλά και να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη δημιουργική διαδικασία.

Το Σάββατο 26 Απριλίου, η είσοδος στο κοινό θα επιτραπεί, από τις 2 μ.μ., ενώ την επόμενη μέρα, Κυριακή 27/4 από τις 11 π.μ. Τα φώτα στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 10 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"Πεδίον Ανθίσματος": Η Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος τιμά τον Αλέκο Κυραρίνη

Το έργο του Κυραρίνη περιλαμβάνει ζωγραφική, σχέδια, λαξευμένες τρισδιάστατες φόρμες/γλυπτά και εικονογραφήσεις βιβλίων και περιοδικών.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
18/03/2025

Αφιέρωμα στο street art και το graffiti από το Awesome Athens Experiences

Η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Global Street Art" θα εγκαινιαστεί στα τέλη Μαρτίου.

Δείτε όλες τις δράσεις του ADAF 2025

Αντίστροφη μέτρηση για το 21ο Athens Digital Arts Festival, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας αποχαιρετά τον Σταύρο Μωρεσόπουλο

Ο πρωτοπόρος φωτογράφος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες.

7 φορές που η τέχνη λογοκρίθηκε από συντηρητικές δυνάμεις

Με αφορμή τα γεγονότα στην Εθνική Πινακοθήκη, θυμόμαστε περιστατικά που αποδεικνύουν ότι η ελευθερία της έκφρασης δεν είναι ένα αυτονόητο δικαίωμα στη χώρα μας.

Βάζοντας το σύμπτωμα κάτω από το χαλί

Ποιανού ασφάλεια προστατεύεται τελικά στην Εθνική Πινακοθήκη και τι κάνουν οι θεσμοί για να θωρακιστούν/με ενάντια στη λογοκρισία;

Εβδομάδα Ποίησης στο Αθηνόραμα: Η Δήμητρα Αγγέλου απαντά σε 10 ερωτήσεις

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στις 21 Μαρτίου, θέτουμε 10 ερωτήσεις σε ποιητές για την τέχνη τους. Την εβδομάδα συνεχίζει η ξεχωριστή ποιήτρια Δήμητρα Αγγέλου.