"Κανά Δυο Φωτογραφίες": Συνεχίζεται η εντυπωσιακή έκθεση φωτογραφίας στο Cinobo Όπερα

Μέχρι τον Νοέμβριο μπορείτε να δείτε τη φωτογραφική εγκατάσταση του Δημήτρη Μουγκού στον αθηναϊκό κινηματογράφο.

Κάνα Δυο Φωτογραφίες © Αλέξανδρος Γιώτης

Η έκθεση φωτογραφίας του Δημήτρη Μουγκού ''Κάνα Δυο Φωτογραφίες'', μετά την τεράστια επιτυχία της στην Θεσσαλονίκη, κατάφερε να γίνει talk of town και στην Αθήνα. Η συζητημένη έκθεση θα παραμείνει στο Cinobo Όπερα μέχρι τις 13 Νοεμβρίου.

Το Cinobo Όπερα μεταμορφώθηκε σε έναν χώρο τέχνης, με εικόνες αφιερωμένες στην ραπ και την σύγχρονη urban κουλτούρα, και συγκέντρωσε δεκάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας τις πρώτες εβδομάδες της λειτουργίας του. Μετά από ένα μικρό διάλειμμά για την φιλοξενία του 30ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου - Νύχτες Πρεμιέρας, το Cinobo Όπερα είναι έτοιμο να υποδεχτεί ξανά όσες και όσους δεν πρόλαβαν να επισκεφτούν την έκθεση, αλλά και όποιον θέλει να βρεθεί ξανά στο ''αστικό σύμπαν'' του Δημήτρη Μουγκού.

Η τέχνη του δρόμου, οικείες εικόνες της πόλης και στιγμές από την καθημερινότητα μιας παρέας, ''ντύνουν'' ξανά τους τοίχους και το πάτωμα του ιστορικού κινηματογράφου, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη φωτογραφική εμπειρία.

Δείτε όλες τις εκθέσεις της πόλης στον οδηγό τεχνών του athinorama.gr.

Διαβάστε Επίσης


 

Περισσότερες πληροφορίες

Δημήτρης Μουγκός. Κάνα Δυο Φωτογραφίες

  • Φωτογραφία

Μετά την επιτυχημένη της παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη το 2023, η φωτογραφική εγκατάσταση του Δημήτρη Μουγκού μεταφέρει τη μοναδική ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης στην καρδιά της πρωτεύουσας και ταυτόχρονα παρουσιάζει στιγμιότυπα από τις ξεσηκωτικές συναυλίες του ΛΕΞ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Καθίσματα του "Ιντεάλ" και αποδομημένες παιδικές χαρές δίνουν ξανά ζωή στο ερημωμένο Μέγαρο Σλήμαν-Μελά

Πήραμε μια πρώτη γεύση από την ομαδική έκθεση "wanderlust / all passports" σε επιμέλεια Κώστα Πράπογλου, η οποία καλεί τον επισκέπτη σε μία ιδιότυπη επανεξερεύνηση του ιστορικού μεγάρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ
17/10/2024

Ο Εντουάρ Λουί έρχεται στην Ελλάδα για το νέο του βιβλίο

Ο Γάλλος συγγραφέας θα συζητήσει με την κριτικό λογοτεχνίας Μαίρη Καιρίδη με αφορμή την έκδοση του "Η Μονίκ δραπετεύει".

Νέο βιβλίο από τη συγγραφέα πίσω από την "Παραλία"

Μετά το "Κορίτσι με το σαλιγκάρι" που ενέπνευσε την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ, κυκλοφορεί το νέο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο "Το κορίτσι της παραλίας".

Μια μελέτη για τον Βενιζέλο παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής

Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης προσκαλεί τους αναγνώστες στην παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Πετσάλη-Διομήδη "Ο Βενιζέλος και η πρόκληση της Μεγάλης Ελλάδας. Γεγονότα και επανεκτιμήσεις (Τόμοι Α΄–Γ΄)".

Ένα νέο βιβλίο για εφήβους έρχεται από τις εκδόσεις Διόπτρα

Μια πρωτότυπη ιστορία που κινείται ανάμεσα στην Κέρκυρα των 90’s αλλά και στην Αθήνα του 19ου αιώνα κυκλοφορεί προσεχώς.

Δύο ποιητικές συλλογές της Σοφίας Παπαχριστοφίλου παρουσιάζονται στο Επί Λέξει

Οι εκδόσεις Κοράλλι προσκαλούν τους αναγνώστες στην παρουσίαση των δύο βιβλίων στον φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου.

Το "Λεξικό του ιδιώματος της βορειοανατολικής Αρκαδίας" παρουσιάζεται στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη

Οι Εκδόσεις Πατάκη προσκαλούν τους αναγνώστες στην παρουσίαση του πονήματος της Φωτεινής Κουτσούγερα.