Ρομαντισμός, φιλοσοφία και επαγγελματική ανάπτυξη στις νέες εκδόσεις Κλειδάριθμος

Η Μέλοντι Γκάλαρντ αναζητά τη θέση της στον κόσμο της μουσικής, η Άιρις ανακαλύπτει τον έρωτα στη Νέα Υόρκη, ενώ κλασικά έργα όπως το του Dale Carnegie συνεχίζουν να φωτίζουν τις ανθρώπινες σχέσεις.

εκδόσεις Κλειδάριθμος

Οι εκδόσεις Κλειδάριθμος κυκλοφόρησαν νέους τίτλους βιβλίων για να εμπλουτίσουν τη βιβλιοθήκη κάθε αναγνώστη, προσκαλώντας τους σε νέες περιπέτειες και γνώσεις. Από την ατμοσφαιρική ρομαντική ιστορία "Ραντεβού στη σκηνή" της Tessa Bailey, όπου η Μέλοντι Γκάλαρντ αναζητά τη θέση της στον κόσμο της μουσικής, μέχρι το τρυφερό "Ένας χειμώνας στη Νέα Υόρκη" της Josie Silver, που εξερευνά την αναζήτηση του έρωτα στην πόλη των ονείρων, οι νέες εκδόσεις είναι γεμάτες συναισθηματική ένταση και περιπέτεια. Για τους λάτρεις της φιλοσοφίας, το "101 σκέψεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι" της Brianna Wiest προσφέρει ανατροπές στη σκέψη μας, ενώ το κλασικό "Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους" του Dale Carnegie παραμένει ένα σημαντικό εργαλείο για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Ραντεβού στη σκηνή (Tessa Bailey, μτφρ. Γεωργία Οικονομοπούλου)

Ραντεβού στη σκηνή

Η Μέλοντι Γκάλαρντ, κόρη μιας θρυλικής ροκ σταρ, προτιμά τη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφιερώνοντας τον χρόνο της στην αναπαλαίωση σπάνιων βιβλίων. Ωστόσο, όταν μια παραγωγός της προτείνει μια ακριβοπληρωμένη ευκαιρία να επανασυνδεθεί η μπάντα της μητέρας της για μια ζωντανή εμφάνιση στην τηλεόραση, η Μελ αρχίζει να σκέφτεται αν ήρθε η ώρα να βγει από τη σκιά. Στην πορεία της, συναντά τον Μπιτ Ντόκινς, γιο της άλλης διάσημης τραγουδίστριας, με τον οποίο είχαν έντονη χημεία στην εφηβεία τους. Η αποστολή τους να πείσουν τις μητέρες τους για μια τελευταία συναυλία φέρνει κοντά τους, ενώ η ένταση και η μαγεία της ροκ σκηνής τους δοκιμάζουν σε κάθε βήμα. Καθώς η παραμονή των Χριστουγέννων πλησιάζει, ένα παλιό σκάνδαλο απειλεί να ανατρέψει όλα όσα έχουν χτίσει: τις σχέσεις τους με τις μητέρες τους και την αγάπη που αναπτύσσεται ανάμεσά τους. Με τον Μπιτ στο πλευρό της, η Μελ ανακαλύπτει την πραγματική κατανόηση και υποστήριξη που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τον κόσμο της ροκ εντ ρολ.

Ένας χειμώνας στη Νέα Υόρκη (Josie Silver, μτφρ. Γωγώ Αρβανίτη)

Ένας χειμώνας στη Νέα Υόρκη

Ένα τρυφερό ρομαντικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στην καρδιά της αστραφτερής Νέας Υόρκης από την επιτυχημένη συγγραφέα του μπεστ σέλερ "Μία μέρα τον Δεκέμβρη".

H Άιρις φτάνει στην πόλη των ονείρων της αποφασισμένη να ξεκινήσει και πάλι την καριέρα της στη μαγειρική, αφήνοντας πίσω το πρόσφατο παρελθόν της. Καθώς περιπλανιέται σε ένα ξακουστό φεστιβάλ γαστρονομίας, πέφτει τυχαία πάνω σε μια τζελατερία που της φαίνεται αλλόκοτα γνώριμη. Εκεί γνωρίζει τον Τζο, έναν άνδρα με ακαταμάχητο χαμόγελο που έχει ένα μεγάλο πρόβλημα.

101 σκέψεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι (Brianna Wiest, μτφρ. Αγγελική Τζαβάρα)

101 σκέψεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι

Το νέο βιβλίο της συγγραφέα του μπεστ σέλερ βιβλίου "Το βουνό είσαι εσ"ύ, το οποίο κυκλοφορεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες.

Τα τελευταία χρόνια, η Μπριάνα Γουίστ έχει γίνει γνωστή για τη βαθιά συγκινητική, φιλοσοφική γραφή της. Αυτή η νέα συλλογή δημοσιευμένων έργων της περιλαμβάνει κείμενα που πραγματεύονται το γιατί θα πρέπει να ακολουθήσουμε τον σκοπό μας αντί για το πάθος, να αγκαλιάσουμε την αρνητική σκέψη, να βρούμε τη σοφία στην καθημερινότητα και να αναγνωρίσουμε ποιες γνωσιακές προκαταλήψεις διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τη ζωή μας. Ορισμένα από αυτά τα κείμενα δεν έχουν δημοσιευτεί ξανά, ενώ άλλα έχουν διαβαστεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Όπως και να έχει, καθένα από αυτά θα μας κάνει να σκεφτούμε: Αυτή η ιδέα μού άλλαξε τη ζωή.

Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους (Dale Carnegie, μτφρ. Κώστας Καρανικολός)

Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους

Το "Πώς να κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τους ανθρώπους" είναι το πρώτο βιβλίο του Dale Carnegie που κυκλοφόρησε το 1936 και έχει αγγίξει εκατομμύρια αναγνώστες. Τα έργα του Carnegie συνεχίζουν να επηρεάζουν τις ζωές μας μέχρι σήμερα.

Δείτε περισσότερα βιβλία του Dale Carnegie

Stephen King: Πέντε δεκαετίες γεμάτες ιστορίες (Hans Åke Lilja, μτφρ. Μιχάλης Μακρόπουλος)

Stephen King: Πέντε δεκαετίες γεμάτες ιστορίες

Ένα βιβλίο για τη ζωή και το έργο του μετρ της λογοτεχνίας τρόμου, του Στίβεν Κινγκ, από έναν από τους πιο "πιστούς" αναγνώστες του. Μust-read για κάθε λάτρη της γραφής του Βασιλιά και όχι μόνο. 

Python για μηχανικούς (Αναστάσιος Δήμου, Απόστολος Συρόπουλος)

Python για μηχανικούς

Η Python είναι µια εξαιρετικά δημοφιλής γλώσσα προγραµµατισµού και αποτελεί το βασικό προγραµµατιστικό εργαλείο για πολλές εταιρείες και ποικίλα έργα, ιδίως στους τοµείς της επιστήµης των δεδοµένων, της τεχνητής νοηµοσύνης και της ανάπτυξης ιστοσελίδων. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε νέους µηχανικούς ή φοιτητές αντίστοιχων σχολών που θέλουν να µάθουν ένα σύγχρονο εργαλείο για την επίλυση προβληµάτων που συναντά ο µηχανικός.

Ψηφιακό μάρκετινγκ (Dave Chaffey, Fiona Ellis-Chadwick, μτφρ. Γιώργος Στάμου)

Ψηφιακό μάρκετινγκ

Η 8η έκδοση του βιβλίου "Ψηφιακό μάρκετινγκ" είναι ο πληρέστερος οδηγός για όλες τις πτυχές που αφορούν τη χρήση των τεχνολογιών του Διαδικτύου, των ψηφιακών μέσων και του μάρκετινγκ για την επίτευξη των στόχων του ενοποιημένου πολυκαναλικού μάρκετινγκ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Μερικές σκέψεις για τα Νόμπελ Λογοτεχνίας, τη Χαν Γκανγκ και το Νούμερο Μηδέν

Η συζήτηση γύρω από τα Νόμπελ Λογοτεχνίας αναδεικνύει όχι μόνο την αξία των συγγραφέων αλλά και τις πολύπλοκες σχέσεις τους με την αναγνώριση και την αποδοχή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
11/10/2024

Διαδηλωτές βάζουν στόχο έναν πίνακα του Πικάσο στην Εθνική Πινακοθήκη Λονδίνου

Άλλη μία απόπειρα βανδαλισμού στο Λονδίνο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στη γενοκτονία στη Γάζα.

Η ζωγράφος Αθηνά Λατινοπούλου παίρνει θέση για "Το καλάθι της νοικοκυράς"

Έτσι τιτλοφορείται η νέα έκθεση-διαμαρτυρία της εικαστικού, η οποία έρχεται στη γκαλερί 7.

"The Head": Ο Πάνος Σκλαβενίτης διερευνά το καρναβαλικό και το γκροτέσκο

Η νέα έκδοση παρουσιάζει σχέδια και σκίτσα σε χαρτί που ο καλλιτέχνης δημιούργησε την τελευταία διετία.

"Το χρώμα της φωνής": Η προσωπική εναρμόνιση συναντά την τέχνη στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Το μουσείο διοργανώνει ένα σεμινάριο με την ερμηνεύτρια και δασκάλα φωνητικής Μαρία Παπαγεωργίου.

"Στρώvουμε το τραπέζι του Τρύγου" στο Tales in Tiles

Το experience store στο Κουκάκι παρουσιάζει μια έκθεση με έξι κεραμίστες που καλεί τον κοινό σε μια συνάντηση γύρω από ένα τραπέζι με κρασί, τυρί, "χώμα και νερό".

"Το Μικρό Παρίσι των Αθηνών": Αφιέρωμα στους οραματιστές ζωγράφους

Με αφορμή τη γενική θεματική "Ιμπρεσιονισμός και διπλωματία", το φεστιβάλ παρουσιάζει μια must-see ομαδική έκθεση.