Μια μονοήμερη έκθεση βοηθά το Σουδάν

Έχοντας τίτλο το όνομα της αφρικανικής χώρας που βρίσκεται σε κρίση, η έκθεση της ομάδας Eros Project Athens έρχεται στο T.A.F. για να αναδείξει το ταλέντο των Σουδανών καλλιτεχνών.

The future is bright © Amanda Elbergdar

Το T.A.F./ the art foundation παρουσιάζει τη μονοήμερη έκθεση με τίτλο "Σουδάν", από την ομάδα Eros Project Athens. Μία νέα πρωτοβουλία που φέρνει κοντά την τέχνη και τον ακτιβισμό. Αυτή η ξεχωριστή έκθεση έχει ως στόχο να αναδείξει το εξαιρετικό ταλέντο των Σουδανών καλλιτεχνών και παράλληλα να ευαισθητοποιήσει για ένα κρίσιμο ανθρωπιστικό ζήτημα - την παροχή βασικής βοήθειας σε όσους πλήττονται από την κρίση στο Σουδάν.

Σημαντικές πληροφορίες

  • Εγκαίνια: Πέμπτη 10 Οκτωβρίου | 19:00
  • Είσοδος δωρεάν

A Thousand Faces, One Story
© Khalid Alarabi

Όλα τα έσοδα από την πώληση των έργων τέχνης που θα παρουσιαστούν, θα διατεθούν στο Fill A Heart, μία φιλανθρωπική οργάνωση αφιερωμένη στη βοήθεια Σουδανών προσφύγων και ευάλωτων οικογενειών. Το Fill A Heart παρέχει ουσιαστική υποστήριξη, όπως τρόφιμα και στέγαση σε Σουδανούς πρόσφυγες στην Αίγυπτο, καθώς και ιατρικές προμήθειες, αντίδοτα και οικονομική βοήθεια σε νοσοκομεία και εκτοπισμένες οικογένειες εντός του Σουδάν.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν αφίσες που όχι μόνο αναδεικνύουν το ταλέντο των Σουδανών καλλιτεχνών αλλά και υποστηρίζουν τις ανθρωπιστικές προσπάθειες σε μία εποχή μεγάλης ανάγκης. Το Eros Project απευθύνει πρόσκληση στο ευρύ κοινό να συμμετάσχει σε αυτό το ουσιαστικό ταξίδι τέχνης, αλληλεγγύης και ανθρωπιστικής βοήθειας. Δουλεύοντας μαζί, μπορούμε να έχουμε θετικό αντίκτυπο. "Πιστεύουμε ότι μέσω της τέχνης μπορούμε να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες, τιμώντας παράλληλα τον πολιτισμό του Σουδάν".

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες

 
  • Ahmed Akasha
  • Adil Elnaim
  • Khalid Alarabi
  • Amanda Elbergdar
 

Σχετικά με το Fill a Heart

Η φιλανθρωπική οργάνωση Fill A Heart παρέχει ιατρικές προμήθειες και οικονομική βοήθεια σε 10 νοσοκομεία σε πολλές πολιτείες. Επιπλέον, η οργάνωση παρέχει τρόφιμα και υποστήριξη σε οικογένειες εκτοπισμένων και επηρεαζόμενων από συγκρούσεις, βοηθώντας έτσι στην ανακούφιση των δυσκολιών και την προώθηση της σταθερότητας κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων περιόδων.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

T.A.F. / the art foundation

Νορμανού 5, Μοναστηράκι
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Παρουσίαση του βιβλίου "Στις όχθες του Νείλου" στον Ιανό

Οι εκδόσεις Μίνωας και η αλυσίδα πολιτισμού Ιανός διοργανώνουν παρουσίαση του νέου βιβλίου των Γιάννη & Μαρίνας Αλεξάνδρου, που μας μεταφέρει στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
03/10/2024

"Η κατάλυση του χρόνου" του Μιχάλη Αλμπάτη παρουσιάζεται στο Zatopek

Οι εκδόσεις νήσος και το Zatopek book cafe προσκαλούν το κοινό στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα του "Και οι νεκροί ας θάψουν τους νεκρούς τους".

"Της γραφής" ποιήματα από τη Χρύσα Ευστ. Αλεξοπούλου

Κυκλοφόρησε μόλις η έκτη συλλογή της ποιήτριας από τις εκδόσεις Περισπωμένη. Διαβάστε ένα απόσπασμα εντός.

Οι 10+1 προτάσεις μας για το bazaar του ΜΙΕΤ

Ξεκίνησε σήμερα (3/10) η διοργάνωση του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης κι εμείς σας προτείνουμε έντεκα βιβλία που αξίζουν (αν τα προλάβετε!).

Οι νέες κυκλοφορίες λογοτεχνίας από τις εκδόσεις Πατάκη

Οι εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν τα νέα τους λογοτεχνικά βιβλία που θα κυκλοφορήσουν προσεχώς.

"Βιβλιοστάτης": Η βιβλιοθήκη-καφέ που συνδυάζει κι άλλες απολαύσεις εκτός από την ανάγνωση

Επισκεφθήκαμε το φιλόξενο στέκι στο Χαλάνδρι που, ξεκινώντας από την ιδέα μιας δανειστικής βιβλιοθήκης, φέρνει κάτι εντελώς καινούργιο στο κόνσεπτ των αθηναϊκών βιβλιοκαφέ.