2 νέα αστυνομικά έρχονται από τις εκδόσεις Διόπτρα

Μάθετε ποιοι τίτλοι (για ενήλικες) αναμένεται να εκδοθούν από τη Διόπτρα μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

Βιβλία © Shutterstock

Οι εκδόσεις Διόπτρα πρόκειται να εκδώσουν μέσα στον Οκτώβριο δύο βιβλία για τους λάτρεις των αστυνομικών. Ανακαλύψτε ποια είναι αυτά στο κείμενο που ακολουθεί.

Η οχιά – Τζον Βέρντον (9/10)

Ο συνταξιούχος ντετέκτιβ της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης Ντέιβ Γκάρνεϊ βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της καριέρας του, κατηγορούμενος για φόνο, και καλείται να αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερο αντίπαλό του για να λύσει ένα μυστήριο που διαλύει τον κόσμο του. Μετάφραση: Δημήτρης Αλεξίου

Tο πρώτο ψέμα κερδίζει – Άσλι Έλστον (23/10)

Η Evie Porter έχει όλα όσα μπορεί να θέλει ένα ωραίο κορίτσι: έναν τέλειο, τρυφερό σύντροφο, ένα σπίτι με κήπο, μια χαρούμενη παρέα φίλων. Το μόνο πρόβλημα: η Evie Porter δεν υπάρχει. Ένα καθηλωτικό θρίλερ που ακολουθεί την Evie Porter καθώς περιηγείται σε έναν ιστό εξαπάτησης, προηγούμενων ταυτοτήτων και επικίνδυνων μυστικών, ενώ αγωνίζεται να ξεπεράσει τους αντιπάλους της και να προστατεύσει την αληθινή της ταυτότητα. Μετάφραση: Κίκα Κραμβουσάνου

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Οι 5 νέοι τίτλοι μεταφρασμένης πεζογραφίας από τις εκδόσεις Πατάκη

Πάθη, μυστικά και φαντασία είναι τα βασικότερα χαρακτηριστικά των πέντε νέων βιβλίων ξένης λογοτεχνίας που κυκλοφορούν προσεχώς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/10/2024

Το "Communities Between Islands" προβάλλει αθέατες πλευρές τριών μεσογειακών νησιών

Το Ινστιτούτο Γκαίτε φιλοξενεί την έκθεση που προέκυψε από το πρόγραμμα φιλοξενίας καλλιτεχνών "Communities Between Islands".

3 νέα ελληνικά μυθιστορήματα έρχονται από τις εκδόσεις Πατάκη

Η Φιλομήλα Λαπατά, ο Μανώλης Ανδριωτάκης και η Καλλίδα Ζαχοπούλου υπογράφουν τα τρία νέα μυθιστορήματα που κυκλοφορούν προσεχώς.

Εικαστικές εξερευνήσεις σε ιστορικές στοές της Αθήνας

Τα πρότζεκτ που μας καλούν να ανακαλύψουμε την πλούσια ιστορία δύο κεντρικών στοών της πόλης.

Μια οπτικοακουστική εγκατάσταση στα Εξάρχεια "μυρίζει βούτυρο"

Εύα Στεφανή, Κατερίνα Οικονομάκου και Ζάφος Ξαγοράρης διερευνούν τι σημαίνει να είσαι παιδί σε καιρό πολέμου.

Τελευταίο διήμερο για το bazaar του ΜΙΕΤ

Ίσα που προλαβαίνεις τη διοργάνωση του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης, όπου θα βρεις εκδόσεις από τους τομείς των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών αλλά και των τεχνών με σημαντικές εκπτώσεις.