"Carnival Queen": Ανάμεσα στη φαντασία και τη σκοτεινή πραγματικότητα

Η έκθεση φέρνει στο φως την καλλιτεχνική προσωπικότητα της Carnival Queen, εξερευνώντας τη σύνθεση ζωγραφικής, performance, μόδας και μουσικής μέσα από μια ανατρεπτική οπτική.

Carnival Queen

Το or.artspace παρουσιάζει την έκθεση "Carnival Queen" της Carnival Queen (Μελίνα Καρρά), η οποία θα διαρκέσει από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 5 Οκτωβρίου. Η Carnival Queen είναι μια 24/7 περσόνα που συνδυάζει τη ζωγραφική, την performance, το βίντεο, το σχέδιο μόδας και τη μουσική. Στην έκθεση αυτή, παρουσιάζει ένα μέρος της δουλειάς της, περιλαμβάνοντας πίνακες, σκίτσα, ρούχα και βίντεο. Μέσα από τη δουλειά της, η Carnival Queen εξερευνά τη αντίφαση ανάμεσα στη φανταχτερή φαντασίωση του "barbie world" και τη σκοτεινή πλευρά της.

Οι αποστεωμένες φιγούρες που περιφέρονται στα έργα της, καθώς και τα φουτουριστικά ρούχα-γλυπτά, στοιχειώνουν τα παστέλ χρώματα και δημιουργούν ένα σόου γεμάτο προκλητικότητα και πολυπλοκότητα. Η έκθεση αυτή καλεί τον επισκέπτη να αναλογιστεί τη σύγχρονη κουλτούρα, όπου τα πάντα είναι σόου και η Carnival είναι μια μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία.

Η Carnival Queen, που δημιούργησε την περσόνα το 2017, αντανακλά τους εσωτερικούς της διχασμούς και τις εμπειρίες της. Από τη ζωγραφική μέχρι τη μουσική, η καλλιτέχνης διατηρεί μια συνεχώς εξελισσόμενη σχέση με την τέχνη, δημιουργώντας ρούχα που παραπέμπουν σε γλυπτά και εκφράζουν τον φανταστικό κόσμο που έχει δημιουργήσει.

Δείτε όλες τις εκθέσεις της πόλης στον οδηγό τεχνών του athinorama.gr.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Carnival Queen

  • Μεικτά Μέσα

Μια καλλιτέχνιδα που ακροβατεί ανάμεσα στη ζωγραφική, την περφόρμανς, το βίντεο, το σχέδιο μόδας και τη μουσική, η Carnival Queen παρουσιάζει ένα μέρος της δουλειάς της – πίνακες, σκίτσα, ρούχα και βίντεο - στο or. artspace στο Κουκάκι. Σ’ έναν κόσμο που προβάλλει ως πρότυπο τη χλιδή, τη φαντασμαγορία και το glamour, η Carnival Queen παίζει με την αντίφαση ανάμεσα στη φανταχτερή φαντασίωση του Barbie world και τη σκοτεινή πλευρά αυτής της φαντασίωσης.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

5 λεπτά ποίηση: Ιφιγένεια Ντούμη

"όλοι στραμμένοι προς το φως/ της επόμενης μέρας.": Διαβάζουμε ένα ποίημα από τη συλλογή "Όλα μ' αρέσουν" της Ιφιγένειας Ντούμη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
26/09/2024

Η πιο παράξενη βιβλιοθήκη του κόσμου ανοίγει στο Λονδίνο

Το Ίδρυμα Warburg ανανεώνεται και στεγάζει πλέον ένα από τα πιο ξεχωριστά κτίρια στον κόσμο.

Masterclasses όπερας στο Μουσείο Μαρία Κάλλας

Το Μουσείο εγκαινιάζει πέντε masterclasses από διακεκριμένους καλλιτέχνες του χώρου της όπερας, με στόχο να εμπλουτίσει την εκπαίδευση και να αναδείξει την τέχνη της όπερας στην Ελλάδα.

Το "Joker: Φονικό xαμόγελο" μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Anubis

Ο εκδοτικός οίκος ανακοίνωσε την προσθήκη ενός νέου τίτλου, με πρωταγωνιστές τον διαβόητο χαρακτήρα της Gotham City κι έναν ψυχίατρο που θα θελήσει να μπει στο μυαλό του.

Δύο νέες επανεκδόσεις βιβλίων του Γιώργου Ιωάννου μόλις κυκλοφόρησαν

Επισκεφθείτε πάλι το έργο του σημαντικού λογοτέχνη μέσα από δύο βιβλία του που επανακυκλοφόρησαν πρόσφατα από τον εκδοτικό οίκο.

Το 3ο Bazaar Βιβλίου του ΜΙΕΤ είναι γεγονός

Επιστρέφει στο Παλαιό Χρηματιστήριο η διοργάνωση, όπου θα διατίθενται με σημαντικές εκπτώσεις βιβλία των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών και εκδόσεις του ΜΙΕΤ και του ΕΛΙΑ/

Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Δείτε τις ψηφιακές δράσεις

Ο φετινός εορτασμός συμπίπτει με την 70η επέτειο της υπογραφής της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Σύμβασης.