Απόφοιτοι εικαστικοί του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος στη στοά του Moxy Athens City

Η SWOT Hospitality παρουσιάζει την έκθεση "After the End", μια συνεργασία του Moxy Athens Art Affair με το πρόγραμμα Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich και του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Deree.

After the End Nia Hefe Filogianni

To Moxy Athens City, υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality και το πρόγραμμα Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich (The Frances Rich School of Fine and Performing Arts) του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Deree, σε συνεργασία με την Ιωάννα Παπαπαύλου, Senior Manager της ACG Art Collection, παρουσιάζουν την έκθεση "After the End". Η έκθεση, με την επιμέλεια των Αλίκη Τσιρλιάγκου και Λενιώ Παπαντωνοπούλου, θα φιλοξενηθεί στη στοά του Moxy Athens City. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 5 Ιουνίου, στις 7 μ.μ.

Εννέα εικαστικοί, όλοι απόφοιτοι του προγράμματος Εικαστικών Τεχνών του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Deree – ACG, θα προβάλλουν τα έργα τους στο Moxy Athens City, το οποίο στηρίζει έμπρακτα  την τέχνη και ανερχόμενους καλλιτέχνες, μέσα από τον θεσμό  Moxy Athens Art Affairs. Η σύμπραξη αυτή στοχεύει στη διαμόρφωση μίας πλατφόρμας, μέσα από την οποία οι ανερχόμενοι εικαστικοί θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τα έργα τους και τη δημιουργικότητά τους στο ευρύ κοινό.

After the End
Vaggi Sekifu

Η έκθεση "After the End" εστιάζει στους τρόπους με τους οποίους οι συμμετέχοντες εικαστικοί εξελίχθηκαν καλλιτεχνικά στα χρόνια που ακολούθησαν το πέρας των σπουδών τους. Μέσα από μία επιλογή έργων που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα μέσων έκφρασης όπως ζωγραφική, φωτογραφία και μεικτές τεχνικές, η έκθεση παρουσιάζει τη φρέσκια ματιά και τις πρωτοποριακές προσεγγίσεις των συμμετεχόντων. 

After the End
Nadia Elgazar Anna Tiligada

Οι δημιουργοί Nadia Elgazar, Anna Tiligada, Nia Hefe Filogianni, Panos Lezes, Alexia Silia Peza, Vaggi Sekifu, Areti Skavantzou, Petros Tatsiopoulos, και Natalia Papadopoulou έχουν διανύσει τη δική τους καλλιτεχνική πορεία μετά τις σπουδές τους και μέσα από την έκθεση που θα φιλοξενηθεί στο Moxy Athens City, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει σε ποιο σημείο βρίσκονται οι ποικιλόμορφες και ενδιαφέρουσες πρακτικές τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. 

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 5 Ιουνίου και η έκθεση θα φιλοξενηθεί έως τις 15 Ιουλίου, παρέχοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να την επισκεφθούν στον ανοιχτό χώρο του Moxy Athens City, καθημερινά.

Διαβάστε Επίσης


 

Περισσότερες πληροφορίες

After the End

  • Μεικτά Μέσα

Στη στοά του Moxy Athens City, εννέα εικαστικοί, όλοι απόφοιτοι του προγράμματος Εικαστικών Τεχνών του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Deree – ACG, θα προβάλλουν τα έργα τους, προβάλλοντας την καλλιτεχνική τους εξέλιξη μετά το πέρας των σπουδών τους. Μέσα από μία επιλογή έργων που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα μέσων έκφρασης όπως ζωγραφική, φωτογραφία και μεικτές τεχνικές, η έκθεση παρουσιάζει τη φρέσκια ματιά και τις πρωτοποριακές προσεγγίσεις των συμμετεχόντων.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Στην έκθεση "Futures Garden" στα Ιωάννινα το παρελθόν διασταυρώνεται με το παρόν και τις υποσχέσεις του μέλλοντος

Ένα πλούσιο αισθητηριακό ταξίδι μέσω έργων από ποικίλα πεδία, όπως η γλυπτική, η μουσική, το σχέδιο, η φωτογραφία, η εγκατάσταση και οι νέες τεχνολογίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Ένα φωτογραφικό road trip μας κάνει να νοσταλγούμε τα ελληνικά καλοκαίρια

Η Ροζίτα Σπινάσα κάνει μια φωτογραφική διαδρομή περιπλάνησης και αυτογνωσίας στο νομό Ηλείας.

Τη διπλή όψη της "Urban Life" αποτυπώνει στα έργα του ο Κωστής Δαμουλάκης

Η έκθεση προσδοκά να φέρει το κοινό σε επαφή με μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της έως τώρα πορείας του καλλιτέχνη, από τα χρόνια της μαθητείας του στην Σχολή Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης έως σήμερα.

Στοχεύοντας ψηλά | Συνέντευξη με την καταξιωμένη εικαστικό Δανάη Στράτου

Η Δανάη Στράτου αυτή την εποχή συμμετέχει στην έκθεση "Tale of Two Cities", με έργα Ελλήνων και Αιγύπτιων καλλιτεχνών.

Ανακαλύψτε την κυπριακή συλλογή του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Με αφορμή τα πενήντα χρόνια από την εισβολή του τουρκικού στρατού στην Κύπρο, το ΕΑΜ διοργανώνει μια σειρά ξεναγήσεων στην κυπριακή συλλογή του.

Παραδοσιακές νησιώτικες και ηπειρώτικες ενδυμασίες στο Φεστιβάλ Βωβούσας

Η φωτογραφική έκθεση του Γιώργου Τατάκη παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Βωβούσας.