Συναντάμε από κοντά τους Carlo Lucarelli, Sebastian Fitzek, Robin Sharma

Στην κατηγορία του αστυνομικού μυθιστορήματος βρίσκονται οι Carlo Lucarelli και Sebastian Fitzek με αφορμή την συμμετοχή τους στην 20η ΔΕΒΘ, ενώ ο Robin Sharma θα βρεθεί στο Public Συντάγματος για να υπογράψει το νέο βιβλίο του.

εκδόσεις_Διόπτρα

Σημαντικοί ξένοι συγγραφείς έρχονται στην Αθήνα για να παρουσιάσουν τα βιβλία τους, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Διόπτρα. Στην κατηγορία του αστυνομικού μυθιστορήματος, ο Carlo Lucarelli και ο Sebastian Fitzek με αφορμή την συμμετοχή τους στην 20η ΔΕΒΘ, θα βρεθούν και στην Αθήνα για να συναντήσουν το αναγνωστικό κοινό. Ο παγκοσμίου φήμης συγγραφέας και ομιλητής Robin Sharma θα βρεθεί στο Public Συντάγματος για να υπογράψει το νέο βιβλίο του στις 24/5.

Ο Carlo Lucarelli έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η τριλογία του φασισμού

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο και οι εκδόσεις Διόπτρα υποδέχονται την Τετάρτη 15 Μαΐου, 7 μ.μ. έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας στην Ιταλία σήμερα, τον Carlo Lucarelli, o οποίος θα παρουσιάσει το εμβληματικό του έργο "Η τριλογία του φασισμού" (εκδ. Διόπτρα, 2024, μετάφραση: Δήμητρα Δότση). To βιβλίο του Ιταλού συγγραφέα θα παρουσιαστεί στο 5ο Crime Festival Agatha στην Αθήνα αλλά και στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης.

Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν οι: Δημήτρης Μαμαλούκας, συγγραφέας, Δήμητρα Δότση, μεταφράστρια. Θα παρέχεται παράλληλη διερμηνεία στα ελληνικά.

Κράτηση θέσεων στο email: eventi.iicatene@esteri.it

Ο Sebastian Fitzek παρουσιάζει το νέο βιβλίο του "Μίμικ"

Μίμικ

Τα Public και οι εκδόσεις Διόπτρα σε προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Sebastian Fitzek "Μίμικ", τη Δευτέρα 20/5 στις 8.30 μ.μ. στο Public Café Συντάγματος.

Για το βιβλίο θα μιλήσει μαζί με τον συγγραφέα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Ακριβού. Στην εκδήλωση θα υπάρχει διαδοχική διερμηνεία από τον συγγραφέα και μεταφραστή Βαγγέλη Γιαννίση.

Ο Fitzek γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη του να γράφει εθιστικά ψυχολογικά θρίλερ. Οι ανατρεπτικές ιδέες, οι γλαφυρές περιγραφές του, η καταβύθιση στα πιο σκοτεινά σημεία της ανθρώπινης ψυχής, είναι μερικά από αυτά τα στοιχεία που δεν μας επιτρέπουν να αφήσουμε στην άκρη τα βιβλία του αν δεν τα τελειώσουμε μέσα σε μισή μέρα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Ο Robin Sharma υπογράφει το νέο βιβλίο του "Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα"

Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα

O Robin Sharma, o συγγραφέας και ομιλητής που έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή 24 Μαΐου, από τις 6 μ.μ. ως τις 8 μ.μ., στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, για να υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου "Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. 

Στον "Πλούτο που δεν αγοράζεται με χρήμα" παρουσιάζεται μια εντελώς νέα φιλοσοφία που θα αλλάξει τη ζωή σας και μια μεθοδολογία για να απολαμβάνετε μια πραγματικά πλούσια ζωή, με προσωπική δύναμη, ασυνήθιστη αυθεντικότητα, εξαιρετικά ικανοποιητική εργασία και έναν όμορφο τρόπο ζωής που θα σας κάνει να νιώσετε πως σας έχει χαμογελάσει η τύχη. Βασισμένο στο μαθησιακό μοντέλο των 8 Μορφών Πλούτου, το οποίο ο Robin Sharma –θρυλικός ειδικός στην προσωπική ανάπτυξη και διάσημος μέντορας δισεκατομμυριούχων, κορυφαίων αθλητών και αρχηγών κρατών– έχει διδάξει στους πελάτες του με μεταμορφωτικά αποτελέσματα, το αριστούργημα αυτό είναι βέβαιο ότι θα γίνει ο καθημερινός οδηγός σας για να απολαμβάνετε μια ονειρεμένη ζωή.

*Σημαντική σημείωση για τις υπογραφές βιβλίων: Ο Robin Sharma θα υπογράψει (μόνο υπογραφή) αντίτυπα του βιβλίου "Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα". Λόγω του περιορισμένου χρόνου του δε θα μπορέσει να προσθέσει κάποια επιπλέον αφιέρωση ή σημείωση, και να υπογράψει κάτι άλλο εκτός από βιβλία. (Δεν επιτρέπονται μεγάλες τσάντες στο χώρο των υπογραφών. Οι εγγεγραμμένοι θα επιτρέπονται στον 5ο όροφο από τις 5.30 μ.μ. την ημέρα της εκδήλωσης. Απαιτείται αντίγραφο του επιβεβαιωτικού από τη φόρμα συμμετοχής για τον έλεγχο).

Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Στην έκθεση "Futures Garden" στα Ιωάννινα το παρελθόν διασταυρώνεται με το παρόν και τις υποσχέσεις του μέλλοντος

Ένα πλούσιο αισθητηριακό ταξίδι μέσω έργων από ποικίλα πεδία, όπως η γλυπτική, η μουσική, το σχέδιο, η φωτογραφία, η εγκατάσταση και οι νέες τεχνολογίες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Ένα φωτογραφικό road trip μας κάνει να νοσταλγούμε τα ελληνικά καλοκαίρια

Η Ροζίτα Σπινάσα κάνει μια φωτογραφική διαδρομή περιπλάνησης και αυτογνωσίας στο νομό Ηλείας.

Τη διπλή όψη της "Urban Life" αποτυπώνει στα έργα του ο Κωστής Δαμουλάκης

Η έκθεση προσδοκά να φέρει το κοινό σε επαφή με μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της έως τώρα πορείας του καλλιτέχνη, από τα χρόνια της μαθητείας του στην Σχολή Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης έως σήμερα.

Στοχεύοντας ψηλά | Συνέντευξη με την καταξιωμένη εικαστικό Δανάη Στράτου

Η Δανάη Στράτου αυτή την εποχή συμμετέχει στην έκθεση "Tale of Two Cities", με έργα Ελλήνων και Αιγύπτιων καλλιτεχνών.

Ανακαλύψτε την κυπριακή συλλογή του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Με αφορμή τα πενήντα χρόνια από την εισβολή του τουρκικού στρατού στην Κύπρο, το ΕΑΜ διοργανώνει μια σειρά ξεναγήσεων στην κυπριακή συλλογή του.

Παραδοσιακές νησιώτικες και ηπειρώτικες ενδυμασίες στο Φεστιβάλ Βωβούσας

Η φωτογραφική έκθεση του Γιώργου Τατάκη παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Βωβούσας.