Μια "Dreamland" στήνεται στην Γκαλερί Σκουφά

Η ομαδική έκθεση παρουσιάζει έργα σύγχρονων καλλιτεχνών και συνεργατών της γκαλερί.

Dreamland Τάσος Μαντζαβίνος

Η Γκαλερί Σκουφά παρουσιάζει την καινούργια χριστουγεννιάτικη ομαδική έκθεση με τίτλο "Dreamland". Η έκθεση εγκαινιάζεται το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, 1-6 μ.μ.

Στην καινούργια ομαδική έκθεση παρουσιάζονται έργα σύγχρονων καλλιτεχνών και συνεργατών της γκαλερί. Ο κάθε καλλιτέχνης, με το δικό του προσωπικό καλλιτεχνικό ιδίωμα και τη δική του χαρακτηριστική πινελιά, έχει δημιουργήσει έργα με κοινό παρoνομαστή την αποτύπωση της φύσης και του τοπίου. Στην έκθεση κυριαρχούν χρώματα, πρόσωπα, τοπία και ξετυλίγονται ιστορίες που καλούν τον θεατή να τις ανακαλύψει. 

Dreamland
Γιώργος Χαδούλης

Συμμετέχουν: Γιώργος Χαδούλης, Νίκος Αγγελίδης, Βασίλης Πέρρος, Ηλίας Παπαηλιά-κης, Ειρήνη Ηλιοπούλου, Νίκος Λαγός, Παναγιώτης Μπελντέκος, Τίνα Καραγεώργη, Ειρήνη Κανά, Καλλιόπη Ασαργιωτάκη, Αχιλλέας Ραζής, Μαρία Γιαννακάκη, Αντώνης Σκαμπαβίριας, Αντώνης Στάβερης, Κώστας Σπυριούνης, Κατερίνα Σεραφετινίδου, Βαγ-γέλης Ρήνας, Στάθης Αλεξόπουλος, Φραγκίσκος Δουκάκης, Νίκη Ελευθεριάδη, Γιάννης Ευθυμίου, Γιάννης Κόττης, Παύλος Σάμιος, Παναγιώτης Τούντας, Ιωάννα Καφίδα, Λίντα Κοντογιαννοπούλου. 

Dreamland
Τάσος Μαντζαβίνος

Παράλληλα με την ομαδική έκθεση, στον πρώτο όροφο της γκαλερί θα παρουσιαστούν έργα του Τάσου Μαντζαβίνου, τα οποία ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου. Έχοντας καθιερώσει τη δική του προσωπική καλλιτεχνική διάλεκτο και περιπλέκοντας την μυθολογία, την ελληνική και χριστιανική τέχνη, μας καλεί να περιπλανηθούμε σε έναν κόσμο μνημών και συναισθημάτων.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Dreamland

  • Μεικτά Μέσα

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα σύγχρονων καλλιτεχνών και συνεργατών της Γκαλερί Σκουφά. Ο κάθε καλλιτέχνης, με το δικό του προσωπικό καλλιτεχνικό ιδίωμα και τη χαρακτηριστική του πινελιά, έχει δημιουργήσει έργα με κοινό παρoνομα-στή την αποτύπωση της φύσης και του τοπίου. Στην έκθεση κυριαρχούν χρώματα, πρόσωπα, τοπία και ξετυλίγονται ιστορίες που καλούν τον θεατή να τις ανακαλύψει. Παράλληλα με την ομαδική έκθεση, στον πρώτο όροφο της Γκαλερί θα παρουσιαστούν έργα του Τάσου Μαντζαβίνου, τα οποία ο καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Δύο ιδιότυπες ηχητικές περφόρμανς στο Ηραίο Περαχώρας

Γλυπτά και έργα ηχητικής μυθοπλασίας συμβιώνουν στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου Περαχώρας, με αφορμή την έκθεση "Otherlands".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Στη ζωγραφική του, ο Δημήτρης Εφέογλου εξερευνά το άγνωστο

Η έκθεση "On Vanishing Land" θα παρουσιαστεί στη Baraka Art Space, στο παλαιό λιμάνι των Σπετσών.

Ένα διαφορετικό σινεμά στήνεται στη μαγευτική ταράτσα του ΕΜΣΤ για την οποία μιλάει όλη η πόλη

Κορυφαία έργα βιντεοτέχνης επιχειρούν να μας κάνουν να γυρίσουμε την πλάτη μας στη φωτισμένη Ακρόπολη.

Στην έκθεση "Futures Garden" στα Ιωάννινα το παρελθόν διασταυρώνεται με το παρόν και τις υποσχέσεις του μέλλοντος

Ένα πλούσιο αισθητηριακό ταξίδι μέσω έργων από ποικίλα πεδία, όπως η γλυπτική, η μουσική, το σχέδιο, η φωτογραφία, η εγκατάσταση και οι νέες τεχνολογίες.

Ένα φωτογραφικό road trip μας κάνει να νοσταλγούμε τα ελληνικά καλοκαίρια

Η Ροζίτα Σπινάσα κάνει μια φωτογραφική διαδρομή περιπλάνησης και αυτογνωσίας στο νομό Ηλείας.

Τη διπλή όψη της "Urban Life" αποτυπώνει στα έργα του ο Κωστής Δαμουλάκης

Η έκθεση προσδοκά να φέρει το κοινό σε επαφή με μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της έως τώρα πορείας του καλλιτέχνη, από τα χρόνια της μαθητείας του στην Σχολή Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης έως σήμερα.