Ο βραβευμένος με το Booker 2022 Σέχαν Καρουνατιλάκα στην Αθήνα

Η επιμελήτρια της σειράς "Aldina" Ζωή Μπέλλα-Αρμάου θα κάνει σύντομη παρουσίαση του βιβλίου "Τα επτά φεγγάρια του Μάαλι Αλμέιντα" και στη συνέχεια ο συγγραφέας θα συζητήσει με τον Χρήστο Αστερίου για το βραβευμένο μυθιστόρημά του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg.

Τα επτά φεγγάρια του Μάαλι Αλμέιντα

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ. o Σέχαν Καρουνατιλάκα θα συναντήσει τους Έλληνες αναγνώστες του στο Public Συντάγματος. Η επιμελήτρια της σειράς "Aldina" Ζωή Μπέλλα-Αρμάου θα κάνει σύντομη παρουσίαση του βιβλίου "Τα επτά φεγγάρια του Μάαλι Αλμέιντα" και στη συνέχεια ο Σέχαν Καρουνατίλακα θα συζητήσει με τον Χρήστο Αστερίου (συγγραφέα και μεταφραστή) για το βραβευμένο μυθιστόρημά του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει διαδοχική διερμηνεία και μετά το τέλος της ο Σέχαν Καρουνατίλακα θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Αστυνομικό θρίλερ, ιστορία φαντασμάτων, ιστορικό μυθιστόρημα και πολιτική σάτιρα το βιβλίο Τα επτά φεγγάρια του Μάαλι Αλμέιντα "καταλύει τα όρια όχι μόνο μεταξύ διαφορετικών ειδών, αλλά και τα όρια ζωής και θανάτου, σώματος και πνεύματος, Ανατολής και Δύσης", όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Booker 2022. Πρωταγωνιστής του ο Μάαλι Αλμέιντα, πολεμικός φωτογράφος και τζογαδόρος, που, στον προθάλαμο του άλλου κόσμου, πρέπει μέσα σε εφτά μέρες, επτά φεγγάρια, να διαλευκάνει την ίδια του τη δολοφονία και να επικοινωνήσει με τον εραστή του και την καλύτερη του φίλη για να βρουν φωτογραφίες που έχει τραβήξει κρυφά και μπορούν να αλλάξουν τα πάντα σε μια Σρι Λάνκα που σπαράσσεται απ’ τον εμφύλιο πόλεμο.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Οι The Callas στήνουν ένα αυτοσχέδιο post punk cabaret στην Ύδρα

Mε αφορμή την έκθεση "Magic Mirror", το δίδυμο Λάκης και Άρης Ιωνάς κάνουν αναφορά στη Νέα Υόρκη των 70s και τον Leonard Cohen.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

"Overloaded": Μπορεί η υπερπληροφόρηση να οδηγήσει σε αμφισβήτηση του εαυτού μας;

Ένα νέο πρότζεκτ από το Cream Athens εγκαινιάζεται στο T.A.F. The Art Foundation με τη συμμετοχή 20 εικαστικών.

Η σύγχρονη γυναικεία δημιουργία συνομιλεί με την παράδοση στο "Υφαίνοντας το Μέλλον VII"

Στην Ύδρα η έκθεση "Υφαίνοντας το Μέλλον VII ή Παραδοσιακές Πρακτικές- Σύγχρονο Τραύμα" για τα δικαιώματα των γυναικών και την έμφυλη βία.

Δύο ιδιότυπες ηχητικές περφόρμανς στο Ηραίο Περαχώρας

Γλυπτά και έργα ηχητικής μυθοπλασίας συμβιώνουν στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου Περαχώρας, με αφορμή την έκθεση "Otherlands".

Στη ζωγραφική του, ο Δημήτρης Εφέογλου εξερευνά το άγνωστο

Η έκθεση "On Vanishing Land" θα παρουσιαστεί στη Baraka Art Space, στο παλαιό λιμάνι των Σπετσών.

Ένα διαφορετικό σινεμά στήνεται στη μαγευτική ταράτσα του ΕΜΣΤ για την οποία μιλάει όλη η πόλη

Κορυφαία έργα βιντεοτέχνης επιχειρούν να μας κάνουν να γυρίσουμε την πλάτη μας στη φωτισμένη Ακρόπολη.

Στην έκθεση "Futures Garden" στα Ιωάννινα το παρελθόν διασταυρώνεται με το παρόν και τις υποσχέσεις του μέλλοντος

Ένα πλούσιο αισθητηριακό ταξίδι μέσω έργων από ποικίλα πεδία, όπως η γλυπτική, η μουσική, το σχέδιο, η φωτογραφία, η εγκατάσταση και οι νέες τεχνολογίες.