Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της πολύμηνης καραντίνας η δουλειά ήταν αυτό που μου έλειψε περισσότερο. Αρχικά φάνηκε σαν μια καλή ευκαιρία ξεκούρασης από όλη την τρέλα της καθημερινότητας και τους γρήγορους και απαιτητικούς ρυθμούς της κουζίνας. Και όντως ήταν.
Ωστόσο δεν κράτησε πολύ γιατί η ανάγκη για επαφή με τον κόσμο, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους, η αδρεναλίνη, η δημιουργία και ο συνεχής πειραματισμός της κουζίνας είναι δύσκολο να περιοριστούν, ποσό μάλλον να παύσουν. Γι’ αυτό και τώρα, ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος και δουλεύουμε πυρετωδώς πάνω σε νέες ιδέες και συνταγές με στόχο να διοχετεύσουμε όλη τη δημιουργικότητα μας στα νέα μενού των «Nikkei» και «PatPong» που θα κάνουν πρεμιέρα πολύ σύντομα.