Ο τελικός του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends για πρώτη φορά στην Αθήνα

Κορυφαίοι παίκτες, σασπένς και θέαμα. Το πλέον δημοφιλές esport κορυφώνεται στο ΟΑΚΑ.

Ο τελικός του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends για πρώτη φορά στην Αθήνα

Στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, οπαδοί των διαδικτυακών παιχνιδιών από όλη την Ευρώπη, άτομα κάθε ηλικίας που αγαπούν την ένταση και τα συναισθήματα τα οποία δίνουν απλόχερα οι κόντρες πάνω στα πληκτρολόγια, θα βρίσκονται στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο όμορφο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Γκάλης» στο ΟΑΚΑ. Ο λόγος; Η κορύφωση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends.

Για πρώτη φορά, οι ημιτελικοί και ο τελικός μιας τόσο μεγάλης gaming διοργάνωσης –αξίζει να αναφερθεί πως από τον Ιανουάριο που ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα κέρδισε την περισσότερη τηλεθέαση στην Ευρώπη, ενώ σε προηγούμενες αντίστοιχες διοργανώσεις σημειώνονται πάνω από 20.000 θεατές σε κατάμεστους εμβληματικούς χώρους– γίνονται στην Αθήνα.

Ο τελικός του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος League of Legends για πρώτη φορά στην Αθήνα - εικόνα 1

Εξαπλωμένο σε όλες τις χώρες του πλανήτη κυρίως στις νεανικές ηλικίες, το League of Legends είναι ένα βιντεοπαιχνίδι διαδικτυακής αρένας μάχης όπου δύο ομάδες των πέντε ατόμων παλεύουν για τη νίκη. Μυθολογικά τέρατα και ήρωες μπαίνουν στη μάχη, με το συνδυασμό ταχύτητας, συνεργασίας και στρατηγικής να δίνει τη νίκη στην ομάδα. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε από την εταιρεία Riot Games το 2009, ακολουθώντας το στήσιμο και τη λογική παλαιότερων MoBA παιχνιδιών, και πλέον μετρά τους περισσότερους παίκτες ανά τον κόσμο.

Επίσης, στην εκδήλωση θα φιλοξενηθεί εκθεσιακός χώρος επίδειξης, σε συνεργασία με τους χορηγούς Lion Cereal, Tchibo και Warner Music και πάνω από 20 ακόμα συνεργάτες, με μια σειρά από εμπειρίες για τους επισκέπτες, όπως συναντήσεις με ομάδες του League of Legends και επαγγελματίες παίκτες, συμμετοχή σε διασκεδαστικές δραστηριότητες, cosplay και πολλά άλλα. Ήδη τα περισσότερα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, οπότε… σπεύσατε!

iΟλυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Γκάλης», ΟΑΚΑ | 7-8/9 | Εισιτήρια από €7,50 | Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

"1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της": Μια μεγάλη έκθεση για δύο επετείους-ορόσημα

Από τη ναζιστική κατοχή στη δημοκρατία και από τη δικτατορία στη μεταπολίτευση, η διπλή έκθεση μνήμης τιμά την απελευθέρωση της πρωτεύουσας σε δύο χρόνους στο Πάρκο Ελευθερίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/07/2024

Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο φωτίζει μια ξεχωριστή πτυχή της κυπριακής τραγωδίας

Μέσα από σπάνιες αφίσες της περιόδου και αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό, που εκπέμπουν ποικίλα μηνύματα και συμβολισμούς, αναδεικνύονται τα τραγικά γεγονότα της τουρκικής εισβολής.

Το "Ματαδόρ" του Βαγγέλη Μαρινάκη έρχεται να μας παρασύρει σε ένα ιδιότυπο ταξίδι

Στο πρώτο βιβλίο του συγγραφέα που κυκλοφορεί από την ΚΑΠΑ εκδοτική ο κεντρικός ήρωας κινείται πάνω στην οδική άσφαλτο, μέσα στα μεσογειακά νερά, από την Πελοπόννησο μέχρι τη Στερεά και από τα τουριστικά θέρετρα της Magna Grecia έως το οικιακό ταβάνι.

Έργα του σπουδαίου ζωγράφου Σωτήρη Σόρογκα παρουσιάζονται στην Πάτμο

Η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts πρόκειται να φιλοξενήσει τα έργα του μεγάλου ζωγράφου.

Translatress: μια θηλυκή μεταφραστική συλλογικότητα "ανοίγει τ' αυτιά μας" ώστε να ακουστεί κάθε φωνή

Η θηλυκή παρέα μεταφραστριών που βρίσκεται πίσω από το βιβλίο της Κάρμεν Μαρία Ματσάδο "Το σώμα της και άλλες εκδηλώσεις" που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αντίποδες μας διηγείται τη συναρπαστική περιπέτεια που ξεκίνησε με τη ντανταϊστική απόφαση να δουλέψουν μαζί εξ αποστάσεως.

"L’objet regard": Τα διονυσιακά μυστήρια γίνονται αφορμή για μια φωτογραφική έκθεση

Στον χώρο του Antisocial θα πραγματοποιηθεί η ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας Εύης Ζαμπέλη.

Οι The Callas στήνουν ένα αυτοσχέδιο post punk cabaret στην Ύδρα

Mε αφορμή την έκθεση "Magic Mirror", το δίδυμο Λάκης και Άρης Ιωνάς κάνουν αναφορά στη Νέα Υόρκη των 70s και τον Leonard Cohen.