Πιάσε «Ραδιόφωνο 24/7» στους 88.6! Ο νέος σταθμός της πόλης παρουσίασε το πρόγραμμά του…

Μια πρεμιέρα που τα είχε όλα, για ένα ραδιόφωνο που έχει τα πάντα… μέχρι και ειδικό ένθετο «αθηνόραμα»!

Πιάσε «Ραδιόφωνο 24/7» στους 88.6! Ο νέος σταθμός της πόλης παρουσίασε το πρόγραμμά του…

Δεν είναι εύκολο να επιλέξω τα highlights της παρουσίασης του προγράμματος του «Ραδιόφωνο 24/7», που έγινε τη Δευτέρα 30/10 στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μπορεί να ήταν «Το χρυσαλιφούρφουρο» που ερμήνευσε ο Φοίβος Δεληβοριάς. Μπορεί να ήταν το βίντεο που έδειχνε τα best of του ελληνικού ραδιοφώνου, ξεκινώντας από το Τρίτο Πρόγραμμα, περνώντας από το Αθήνα 9,84 και τον 902, φτάνοντας μέχρι το Μελωδία. Ίσως να ήταν ο Μίλτος Πασχαλίδης που τραγούδησε το «Πουκάμισο το θαλασσί» με δανεική κιθάρα από τον Φοίβο. Ή το συγκινητικό φινάλε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να αποτίει φόρο τιμής στην ηρωίδα του Νέου Κύματος Αρλέτα…

Η ουσία είναι ότι από χτες -και επίσημα πλέον- υπάρχει ένα νέο ραδιόφωνο στην πόλη, που χτίζεται πάνω σε παλιότερες, ποιοτικές αξίες που δυστυχώς έχουν εκλείψει από την σημερινή πραγματικότητα του μέσου. Το «Ραδιόφωνο 24/7» δεν έχει playlist, κάνει καθημερινό ρεπορτάζ, έχει αναγνωρισμένους παραγωγούς από το πρωί μέχρι το βράδυ και από Δευτέρα μέχρι Κυριακή, κάνει ποιοτικές μουσικές επιλογές και στέλνει ανταποκριτές στο εξωτερικό για να έχει άμεση επαφή με τα γεγονότα.

Πιάσε «Ραδιόφωνο 24/7» στους 88.6! Ο νέος σταθμός της πόλης παρουσίασε το πρόγραμμά του… - εικόνα 1
Ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της 24MEDIA Κώστας Αρβανίτης φρόντισε να καλωσορίσει τους προσκεκλημένους στη νέα ραδιοφωνική εποχή του «Ρ24/7»

Όπως είπε και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της 24MEDIA Κώστας Αρβανίτης πρόκειται για «ένα ραδιόφωνο, όπως αυτά που μας μεγάλωσαν και αγαπήσαμε. Ένα ραδιόφωνο που μπαίνει στη ζωή μας ξανά». Το «Ραδιόφωνο ξανά» είναι εξάλλου το σύνθημα της δυναμικής εκκίνησης του σταθμού. Και η παρθενική παρουσίαση του προγράμματός επιβεβαίωσε τις προσδοκίες για κάτι διαφορετικό που θα θυμίζει τις παλιές καλές μέρες του ραδιοφώνου. Για παράδειγμα, ακούσαμε ζωντανή μουσική από τους Φοίβο Δεληβοριά, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη, Μίλτο Πασχαλίδη, Γιώτα Νέγκα, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Όλοι τους τραγούδησαν την αγαπημένη τους μελωδία-ανάμνηση από τα ερτζιανά.

Πέρα, όμως, από τις live εμφανίσεις που έκλεισαν τη βραδιά, στο ξεκίνημα υπήρξε η αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος με τρία διαφορετικά videos (πρωινή καθημερινή ζώνη, απογευματινή ζώνη και σαββατοκύριακο), με τον κάθε παραγωγό να μιλάει για το ρόλο του στο νέο «Ραδιόφωνο 24/7». Σ’ αυτά είδαμε και ακούσαμε ευφυείς ατάκες, παλιούς γνώριμους από τα χαρακώματα της ενημέρωσης, αθλητικές μορφές, μουσικούς γκουρού, ακόμη και U.F.O που προσγειώθηκαν ξάφνου στα ερτζιανά! Με λίγα λόγια τα βίντεο είχαν τα πάντα. Όπως και το «Ραδιόφωνο 24/7» (δείτε αναλυτικά το πρόγραμμά του εδώ)… Φανταστείτε ότι μέχρι και αθηνόραμα έχει! Και αυτό γιατί το Αθηνόραμα επιλέγει και παρουσιάζει για τους ακροατές του ραδιοφώνου κάθε μέρα, τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις και προτάσεις από όλο το φάσμα διασκέδασης, ψυχαγωγίας, πολιτισμού και κουλτούρας του ελεύθερου χρόνου στην πόλη. Οι προτάσεις φιλοξενούνται ως ειδικό ένθετο στο πρόγραμμα του σταθμού σε όλες τις ζώνες.

Πιάσε «Ραδιόφωνο 24/7» στους 88.6! Ο νέος σταθμός της πόλης παρουσίασε το πρόγραμμά του… - εικόνα 2
(από αριστερά) Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο Πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης και το πολύπειρο στέλεχος των ελληνικών media Τζώνης Καλημέρης

Σε ότι έχει να κάνει με την επίσημη πρεμιέρα του «Ραδιοφώνου 24/7» που έγινε τη Δευτέρα 30/10 στο κατάμεστο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τους προσκεκλημένους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της 24MEDIA Δημήτρης Μάρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος Σταύρος Δρακουλαράκος και ο Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Τάσος Αργυρός, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους καλλιτέχνες, πολιτικοί, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και της διαφημιστικής αγοράς.

Εκτός από τους καλλιτέχνες που τραγούδησαν παραβρέθηκαν ακόμη οι: Θανάσης Παπαγεωργίου και Εύα Καμινάρη, Έλλη Φωτίου και Στέφανος Ληναίος, , Γιώργος Ανδρέου, Κορίνα Λεγάκη, Αλέξης Σταμάτης, Μαριάννα Κάλμπαρη, Παναγιώτης Καλατζόπουλος, Αλέξης Σταμάτης, Ιωάννα Μακρή, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Αλέκος Συσσοβίτης, Παντελής Αμπαζής, Παυλίνα Βουλγαράκη, Γιώργος Περρής, κ.α.

Επίσης: Φώτης Κουβέλης, Γιώργος Σταθάκης, Νίκος Παππάς,Χρήστος Σπίρτζης, Έφη Αχτσιόγλου, Θεανώ Φωτίου, Λυδία Κονιόρδου, Χρήστος Τσιρώνης, Τάσος Πετρόπουλος, Νίκος Ξυδάκης, Χρήστος Μαντάς, Θανάσης Παπαχριστόπουλος,Στέλιος Κούλογλου, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Σοφία Ζαχαράκη, Ελένη Καλογεροπούλου, Έλλη Τριανταφύλλου, Γιώργος Θαλασσινός, Μαργαρίτα Μάτσα, Τζώνης Καλημέρης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δέσμης Εκδοτικής Δημήτρης Ηλιόπουλος.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Οι The Callas στήνουν ένα αυτοσχέδιο post punk cabaret στην Ύδρα

Mε αφορμή την έκθεση "Magic Mirror", το δίδυμο Λάκης και Άρης Ιωνάς κάνουν αναφορά στη Νέα Υόρκη των 70s και τον Leonard Cohen.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

"Overloaded": Μπορεί η υπερπληροφόρηση να οδηγήσει σε αμφισβήτηση του εαυτού μας;

Ένα νέο πρότζεκτ από το Cream Athens εγκαινιάζεται στο T.A.F. The Art Foundation με τη συμμετοχή 20 εικαστικών.

Η σύγχρονη γυναικεία δημιουργία συνομιλεί με την παράδοση στο "Υφαίνοντας το Μέλλον VII"

Στην Ύδρα η έκθεση "Υφαίνοντας το Μέλλον VII ή Παραδοσιακές Πρακτικές- Σύγχρονο Τραύμα" για τα δικαιώματα των γυναικών και την έμφυλη βία.

Δύο ιδιότυπες ηχητικές περφόρμανς στο Ηραίο Περαχώρας

Γλυπτά και έργα ηχητικής μυθοπλασίας συμβιώνουν στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου Περαχώρας, με αφορμή την έκθεση "Otherlands".

Στη ζωγραφική του, ο Δημήτρης Εφέογλου εξερευνά το άγνωστο

Η έκθεση "On Vanishing Land" θα παρουσιαστεί στη Baraka Art Space, στο παλαιό λιμάνι των Σπετσών.

Ένα διαφορετικό σινεμά στήνεται στη μαγευτική ταράτσα του ΕΜΣΤ για την οποία μιλάει όλη η πόλη

Κορυφαία έργα βιντεοτέχνης επιχειρούν να μας κάνουν να γυρίσουμε την πλάτη μας στη φωτισμένη Ακρόπολη.

Στην έκθεση "Futures Garden" στα Ιωάννινα το παρελθόν διασταυρώνεται με το παρόν και τις υποσχέσεις του μέλλοντος

Ένα πλούσιο αισθητηριακό ταξίδι μέσω έργων από ποικίλα πεδία, όπως η γλυπτική, η μουσική, το σχέδιο, η φωτογραφία, η εγκατάσταση και οι νέες τεχνολογίες.