"Μισούμε τα ίδια πράγματα, σε θέλω!"

App γνωριμιών που αναζητά προφίλ βάσει... αντιπάθειας, σύντομα και για Android

"Μισούμε τα ίδια πράγματα, σε θέλω!"

Οι υπηρεσίες γνωριμιών μέσω Internet και τα αντίστοιχά τους apps για smartphones - ή apps που λειτουργούν χωρίς να στηρίζονται σε Web site απαραίτητα - είναι πολλές και πολλά εδώ και πάρα πολύ καιρό, αλλά έχουν ένα κοινό στοιχείο: ασχέτως διαφορών, στηρίζονται (πέρα από το... οφθαλμόλουτρο των φωτογραφιών που καταχωρούν οι χρήστες) στα "κοινά ενδιαφέροντα" που μπορούν να βρουν ανάμεσα στα διάφορα προφίλ ώστε να κάνουν σχετικές "προτάσεις". Το "μάς αρέσουν τα ίδια πράγματα, άρα ταιριάζουμε" άλλες φορές λειτουργεί στον "έξω κόσμο", άλλες όχι... αλλά το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με το αντίστροφο, το "μισούμε τα ίδια πράγματα, μήπως ταιριάζουμε;". Έτσι προφανώς το σκέφτηκαν και οι δημιουργοί του Hater, οπότε βάσισαν την δική τους εκδοχή για ένα σύηχρονο dating app σε ακριβώς αυτήν την προσέγγιση! Το Hater δεν είναι, με άλλα λόγια, ένα... app για haters - δόξα τω Θεώ έχουμε αρκετούς τέτοιους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - αλλά ένα app γνωριμιών που, ξεκινώντας, ζητά από τον χρήστη να εισάγει σε μία σειρά ερωτήσεων αν μία σειρά από πράγματα της καθημερινότητας τού αρέσουν, δεν τού αρέσουν, τα λατρεύει ή... τα μισεί. Όσο περισσότερες τέτοιες ερωτήσεις απαντήσει ο χρήστης, τόσο ακριβέστερο γίνεται το app στην εύρεση άλλων ανθρώπων που έχουν δηλώσει πως μισούν τα ίδια πράγματα (εξάγει μάλιστα και... ποσοστό επί τοις εκατό στην συμβατότητα). Στην συνέχεια το app μπορεί να παρουσιάσει αυτά τα αποτελέσματα βάσει απόστασης από την γεωγραφική θέση του χρήστη. Υπάρχουν κάποιες βασικού επιπέδου ρυθμίσεις που μπορεί να κάνει ο χρήστης, αλλά όχι κάτι εξόχως διαφορετικό από αυτό που έχουμε δει σε αντίστοιχα apps και άλλοτε.

"Μισούμε τα ίδια πράγματα, σε θέλω!" - εικόνα 1

Είναι αλήθεια πως ένας αριθμός ερωτήσεων είναι αυτό που θα λέγαμε... αμερικανοκεντρικές, με την έννοια πως αφορούν σε πράγματα που δεν έχουν σχέση με την ελληνική ή ευρωπαϊκή πραγματικότητα - αλλά οι περισσότερες είναι αρκετά χρήσιμες ώστε να ξεχωρίσουν προφίλ Ελλήνων χρηστών με σχετική ακρίβεια. Αν και κατά πόσο αυτή η προσέγγιση μπορεί να στηρίξει το Hater για πολύ ή αν πρόκειται για μία... μικρή μόδα που θα περάσει, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει ακόμη (το app δεν έχει κλείσει παρά μερικούς μήνες λειτουργίας). Όμως η διάθεσή του και για Android σε λίγο καιρό (μέχρι στιγμής διατίθεται μόνο για iPhone) θα πρέπει θεωρητικά να τού δώσει μια δεύτερη ώθηση για να διευρύνει το κοινό του. Μόνο αρνητικό του Hater που μπορούμε να σκεφτούμε: απαιτεί, όπως και πολλά apps τον τελευταίο ένα ή ενάμισι χρόνο, προφίλ στο Facebook προκειμένου να εισάγει τον χρήστη στο περιβάλλον του. Αλλά όσοι και όσες δεν αποθαρρύνονται από αυτό... hate to match!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Εμπνέοντας έναν κόσμο αλλαγής με το πρόγραμμα "Γεφυρώνοντας Γενεές της Canon"

Το αποτέλεσμα της δράσης είναι μια φωτογραφική έκθεση, η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της ανοχής, του σεβασμού και του ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2023

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021