Βραδινό σόου στο Facebook από Trump

Θεαματική... στροφή του Αμερικανού υποψηφίου προς το μέσο που μέχρι πρότινος κατηγορούσε

Βραδινό σόου στο Facebook από Trump

Προσθέτοντας... λάδι στη φωτιά της φημολογίας που θέλει τον Donald Trump να ξεκινά δικό του τηλεοπτικό κανάλι αν αποτύχει να κερδίσει τις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές - κάτι που σύσσωμος ο κόσμος της τεχνολογίας τού εύχεται ολόψυχα βέβαια - o επιχειρηματίας ξεκινά ένα βραδυνό σόου το οποίο θα μεταδίδεται κάθε απόγευμα μέχρι την ημέρα της κάλπης. Πού; Μα... στο Facebook, φυσικά! Πράγματι, η πρώτη εκπομπή του σόου αυτού μεταδόθηκε ήδη μέσω Facebook Live απευθείας από τα κεντρικά της καμπάνιας του Αμερικανού υποψηφίου, τον Trump Tower. Την εκπομπή παρουσιάζει υψηλόβαθμο στέλεχος του επιτελείου του, ο Boris Epshteyn, με φιλοξενούμενους όπως οι Glenn Beck και Cliff Sims, συντηρητικός σχολιαστής και συμβούλου του Trump αντίστοιχα. Στην πρώτη αυτή εκπομπή φιλοξενήθηκε, άλλωστε, συνέντευξη της επικεφαλής της εκτρατείας του Trump, της Kellyanne Conway, καθώς και του συμβούλου του Jason Miller.

Βραδινό σόου στο Facebook από Trump - εικόνα 1

Δεν περιμένει κανείς... αντικειμενικότητα οποιουδήποτε είδους από τo επίσημο σόου της εκστρατείας ενός υποψηφίου, φυσικά, έχει όμως εξαιρετικό ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Trump αποφάσισε τελικά να χρησιμοποιήσει το Facebook ως μέσο προβολής και επαφής με τους υποστηρικτές του - ενώ, πριν από λίγες εβδομάδες μόλις, κατηγορούσε το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου για μεροληψία υπέρ της Hillary Clinton επειδή, θεωρούσε, αυτό τεχνηέντως "περιόριζε" στην ροή της κεντρικής του σελίδας αρθρογραφία που τόν αφορά. Το ίδιο είχε κάνει, νωρίτερα, και με την Google. Βρε πώς αλλάζουν, όμως, οι καιροί...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Tech

Εμπνέοντας έναν κόσμο αλλαγής με το πρόγραμμα "Γεφυρώνοντας Γενεές της Canon"

Το αποτέλεσμα της δράσης είναι μια φωτογραφική έκθεση, η οποία λειτουργεί σαν υπενθύμιση της ανοχής, του σεβασμού και του ενδιαφέροντος για όλους τους ανθρώπους.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/06/2023

Σειρά Samsung Galaxy S23: και δύναμη, και στυλ

Τα νέα smartphone της εταιρείας ικανότερα απο ποτέ, διάλεξε το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου

Πώς μπορείς να βρεις εύκολα και γρήγορα γιατρό κοντά σου;

Πώς μπορείτε να τον βρείτε εύκολα και γρήγορα; Η απάντηση κρύβεται στο instadoctor.gr.

Πολυαναμενόμενα smartphones που καταφθάνουν φέτος

Αναμφισβήτητα, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα αποτελούν ξανά τάση.

5 video games για τη νέα χρονιά

Ξαναέρχεται ο Kratos. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός.

Honor 50 5G

Επανεκκίνηση με στυλ, επιστροφή με αξιώσεις

Forza Horizon 5

Το καλύτερο μέχρι σήμερα, το καλύτερο της κατηγορίας του για το 2021