Το καλοκαιρινό περιοδικό "Taste & Travel" κυκλοφορεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου μαζί με το "αθηνόραμα"

Πάρτε μια πρώτη γεύση και ετοιμαστείτε για τα πιο νόστιμα ταξίδια του καλοκαιριού!

Taste & Travel Καλοκαίρι 2024

Στο έξτρα πλούσιο, ταξιδιάρικο και λαχταριστό τεύχος του Taste & Travel που κυκλοφορεί την Πέμπτη 6 Ιουνίου στα περίπτερα, προαιρετικά, μαζί με το "αθηνόραμα", ταξιδεύουμε στην καλοκαιρινή Ελλάδα αλλά και τον κόσμο και σας μεταφέρουμε από πρώτο χέρι τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες και tips που θα κάνουν τις διακοπές και τις εξορμήσεις σας αξέχαστες.

Taste & Travel 10 περιοδικό καλοκαίρι 2024

Taste & Travel 10 περιοδικό καλοκαίρι 2024

Από το Μπορντώ ως τη Μπανγκόκ, κι από τη Λήμνο μέχρι το Μπαλί, οι συντάκτριες και οι συντάκτες δοκίμασαν μεθυστικές γεύσεις και βούτηξαν σε μαγευτικά ακρογιάλια, για να καταγράψουν τα μυστικά των πιο ονειρεμένων προορισμών, ενώ έγραψαν απ’ την αρχή το χάρτη της Χαλκιδικής, αναδεικνύοντας την ομορφιά της ενδοχώρας της, εξερεύνησαν την εναλλακτική πλευρά της Κω, εντοπίζοντας την απάτητη γοητεία της, και έκαναν island hopping στα Επτάνησα, για να ετοιμάσουν τον απόλυτο οδηγό του Ιονίου.

Taste & Travel 10 περιοδικό καλοκαίρι 2024

Taste & Travel 10 περιοδικό καλοκαίρι 2024

Βγήκαν εκτός ραντάρ στα πιο απομακρυσμένα (κι άκρως εντυπωσιακά) εστιατόρια του κόσμου, στολίστηκαν με henna απ’ την κορφή ως τα νύχια για να καταγράψουν τη μοναδική εμπειρία ενός γάμου στην Ινδία, κι ύστερα γύρισαν την Κρήτη απ' την Ανατολή ως τη Δύση, για να εντοπίσουν τι είναι αυτό που την κάνει το πιο νόστιμο νησί της Ελλάδας. Μπήκαν σε εντατική προετοιμασία για το Καλοκαίρι των Αθλημάτων, καταστρώνοντας οδηγό επιβίωσης για το Παρίσι των Ολυμπιακών, αλλά και οδηγίες για city hopping στη Γερμανία του Euro 2024, ενώ το καλλιτεχνικό δίδυμο VASKOS (Βασίλης Νούλας & Κώστας Τζημούλης) τους έστελνε σπαρταριστές ανταποκρίσεις από την… εικαστική του απόδραση στη Μαλαισία και η Κατερίνα Μισιχρόνη τους αφηγούνταν αληθινές ιστορίες από τα απίθανα ταξίδια της (πού να ακούσετε για εκείνη τη νύχτα που πέρασε σε κρατητηρίο στην Αίγυπτο!)... 

Taste & Travel 10 περιοδικό καλοκαίρι 2024

Taste & Travel 10 περιοδικό καλοκαίρι 2024

Επισκέφτηκαν πρωτοπόρα εστιατόρια ανά την Ευρώπη, συνομίλησαν με οραματιστές σεφ και συγκέντρωσαν τα πιο ενδιαφέροντα επισκέψιμα οινοποιεία του καλοκαιριού. Και μαζί, ένα μεγάλο αφιέρωμα στη γαστρονομία της καλοκαιρινής Ελλάδας του 2024, που μας περιμένει πιο ανανεωμένη από ποτέ με ταβέρνες και εστιατόρια - προορισμός και τα μυστικά των σεφ τους - από την Καλντέρα της Σαντορίνης και τα καλντερίμια της Μυκόνου, ως τα όλο πιο ανερχόμενα Επτάνησα, τις αμμουδιές της Μεσσηνίας, τις πλαγιές του Πηλίου και γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

Taste & Travel 10 περιοδικό καλοκαίρι 2024

Κρατήστε σημειώσεις και φτιάξτε βαλίτσες!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Το 53ο Φεστιβάλ Ολύμπου μάς ταξιδεύει στον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και της τέχνης

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε 14 διαφορετικούς χώρους, με 31 θεματικές εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν θέατρο, μουσική, χορό, εκπαίδευση, ομιλίες και εκθέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/07/2024

Λήμνος: Η ήρεμη δύναμη με το φοβερό φαγητό και το καθηλωτικό τοπίο που τώρα δικαιώνεται

Εκεί που ήταν καταχωνιασμένη στο τραυματικό θυμικό φαντάρων, ή που αφομοιωνόταν ως καβάτζα των σέρφερ, τα τελευταία χρόνια η Λήμνος εισέβαλε στις ταξιδιωτικές συνειδήσεις. Και στα αντίστοιχα ποσταρίσματα. Και πολύ άργησε!

Κάτι τρέχει στη Θηρασιά

Κι αν η Καλντέρα έχει σύντομα νέο σουξέ;

Δυτική Ελλάδα: Εμπειρία για κάθε επισκέπτη

Με αφετηρία το "Grand Elis Hotel" στη Σαβάλια Ηλείας, ξεκινά η περιήγηση σε δύο από τους σημαντικότερους προορισμούς της Δυτικής Ελλάδας, Ηλεία και Αχαΐα.