petchef in the park: Μια μοναδική εμπειρία για σκύλους και κηδεμόνες στο Άλσος Χολαργού για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

petchef in the park

Με τεράστια επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το event "petchef in the park" στο Πάρκο Σκύλων του Άλσους Χολαργού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το petchef, την εταιρεία που ειδικεύεται στο φρέσκο, μαγειρευτό φαγητό για κατοικίδια, και κατάφερε να συγκεντρώσει πλήθος κηδεμόνων σκύλων και φίλων των ζώων σε μια γιορτή αφιερωμένη στην ευημερία των τετράποδων φίλων μας.

petchef in the park
Το Άλσος του Χολαργού την Κυριακή στις 6 Οκτωβρίου γέμισε με όμορφες μουσούδες

Το petchef προσέφερε δωρεάν τα φρεσκομαγειρεμένα γεύματά της σε όλα τα σκυλάκια που παρευρέθηκαν, ενώ ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες για τα οφέλη της ισορροπημένης διατροφής με φυσικά συστατικά, που μπορούν να συμβάλουν στην καλύτερη υγεία και μακροζωία των κατοικίδιων τους. 

petchef in the park
Το petchef ενημέρωσε τους κηδεμόνες για τα οφέλη της μαγειρευτής τροφής, ενώ όλα τα σκυλάκια δοκίμασαν ελεύθερα από όλες τις λαχταριστές συνταγές και λιχουδιές της εταιρείας! Βρείτε τις τροφές του petchef online εδώ

Σημαντικό ρόλο στο "petchef in the park” είχε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο οποίος με τη δική του ομάδα έδειξε στο κοινό πώς να παρέχει Πρώτες Βοήθειες σε σκύλους σε διάφορες επείγουσες καταστάσεις της καθημερινής ζωής, με βασικό κριτήριο την ασφάλεια, τόσο του κηδεμόνα, όσο και του σκύλου. Επίσης, ενημέρωσαν πως να αναγνωρίζουν καταστάσεις που απειλούν άμεσα τη ζωή ενός σκύλου (απώλεια αισθήσεων, καρδιοαναπνευστική ανακοπή, απόφραξη αεραγωγού, μεγάλη αιμορραγία), και να ανταποκρίνεται έγκαιρα και αποτελεσματικά. Η παρουσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποδείχθηκε ιδιαίτερα σημαντική, καθώς παρείχε στους κηδεμόνες πολύτιμες γνώσεις που μπορεί να σώσουν τη ζωή του ζώου τους σε έκτακτες ανάγκες.

petchef in the park
Η ομάδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην επίδειξη των Πρώτων Βοηθειών για σκύλους

Παράλληλα, η Plus2Feet ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τα αναπηρικά αμαξίδια ζώων και πώς αυτά μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ζώων με κινητικά προβλήματα. Το petchef στηρίζει ενεργά την Plus2Feet δωρίζοντας ανά διαστήματα αναπηρικά αμαξίδια ή ενισχύοντας οικονομικά την προσπάθεια της εταιρείας με δυνατότητα δωρεάς μέσω της πλατφόρμας του.

Μέρος του "petchef in the park” ήταν και η Ημέρα Υιοθεσίας της Εθελοντικής Δράσης Φιλόζωων Παπάγου Χολαργού, με πρώην αδέσποτα σκυλάκια τα οποία διαμένουν στον Δήμο Παπάγου Χολαργού και είναι προς υιοθεσία. Το petchef δίνει 1 μήνα δωρεάν φρέσκο μαγειρευτό φαγητό σε όλους τους ανάδοχους αδέσποτων της Εθελοντικής Δράσης Φιλόζωων Παπάγου Χολαργού.

petchef in the park
Τα σκυλάκια προς υιοθεσία από την Εθελοντική Δράση Φιλόζωων Παπάγου-Χολαργού που επισκέφθηκαν το petchef in the park.

Η Help Horses Ymittou ενημέρωσε τους επισκέπτες του "petchef in the park” για το σημαντικό έργο της σχετικά με τη φροντίδα και διάσωση αλόγων. Στόχος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας είναι να διασωθούν τα περίπου 100 ανεπιτήρητα άλογα που ζουν στις παρυφές Υμηττού, υποσιτισμένα, τραυματισμένα και σε πλήρως ακατάλληλες συνθήκες.

Η Όλγα από το The Dog Project φωτογράφισε τις όμορφες στιγμές, απαθανατίζοντας χαρούμενα σκυλάκια και τις δραστηριότητες της ημέρας.

petchef in the park
Κάποιοι από τους τετράποδους φίλους μας που επισκέφθηκαν το petchef in the park, δοκίμασαν το φαγητό και τις λιχουδιές της εταιρείας και φωτογραφήθηκαν από το The Dog Project.

Το "petchef in the park” πέτυχε τον στόχο του, να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τα οφέλη της σωστής διατροφής και φροντίδας των ζώων, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια ξεχωριστή εμπειρία. Το petchef δεσμεύεται να συνεχίσει να στηρίζει παρόμοιες δράσεις, προάγοντας την ευζωία των κατοικιδίων. 

petchef in the park
Η ομάδα του petchef που υποδέχτηκε όλα τα σκυλάκια με χαμόγελο και πολλές λιχουδιές.

Για να ενημερώνεστε για παρόμοια events στο μέλλον, ακολουθήστε τα social media της εταιρείας εδώ:
Fb: petchef.gr,
Instagram: @petchef.gr,  
Tik tok: @petchef.gr
Αν θέλετε να βρείτε τις τροφές του petchef, πατήστε εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Τελετή μνήμης για τα θύματα του ναζισμού διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων

Εγκαινιάζεται η "Διαδρομή Μνήμης '40-'44" με αφορμή την επέτειο των 80 χρόνων από την απελευθέρωση της Αθήνας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
11/10/2024

"Στο εργαστήρι" του ΜΙΕΤ συζητάμε για την εξέλιξη της φιλοξενίας και τα τουριστικά καταλύματα

Η τρίτη εκδήλωση της σειράς συναντήσεων "Στο Εργαστήρι μας" φέρνει στο επίκεντρο τον τουρισμό.

Συνεχίζονται οι επιτυχημένες δράσεις του αφιερώματος "1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της"

Διαδρομές μνήμης στο Γ’ Κοιμητήριο και ξεναγήσεις σε μεγάλες εκθέσεις διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις.

To 4ο ARTience Διεθνές Συνέδριο για τη φωνή έρχεται τον Οκτώβριο

Διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Δήμου Αθηναίων.

Τα highlights του φεστιβάλ "Μικρό Παρίσι των Αθηνών 2024"

Μια λίστα με τις πιο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που θα δούμε το δεκαήμερο 10-20/10.

Εσύ ακόμα να πάρεις μέρος στον 28ο Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας;

Παρατείνονται οι εγγραφές έως την επόμενη εβδομάδα.

"Λιάσιμο": Από επιλεγμένες εσοδείες και από 100% Μανδηλαριά η νέα ετικέτα του Hatzidakis Winery

To Λιάσιμο/Liassimo είναι το νέο γλυκό κρασί του Οινοποιείου στη Σαντορίνη με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον story που αξίζει να φιλοξενήσεις το φετινό φθινόπωρο.