Οι υπερτροφές δεν ωφελούν μόνο εσένα, αλλά και το σκύλο σου - Και θα τις βρεις στο μαγειρευτό φαγητό για το κατοικίδιό σου

petchef

Οι τετράποδοι φίλοι μας χαρίζουν ανιδιοτελώς την αγάπη τους, παραμένουν στο πλευρό μας στις χαρές και στις δυσκολίες, και αν και δεν ξέρουν να μιλάνε, μας καταλαβαίνουν καλύτερα από τον καθένα. Με μια τόσο ισχυρή σύνδεση, δεν είναι παράλογο να θέλουμε το καλύτερο για εκείνους. Όπως και εσύ, έτσι και ο σκύλος σου αξίζει το πιο υγιεινό και θρεπτικό γεύμα. Το petchef το κάνει αυτό εφικτό, προσφέροντας μαγειρευτό φαγητό υψηλής ποιότητας, πλούσιο σε υπερτροφές, που προάγει την ενέργεια, την ευεξία και τη μακροζωία του καλύτερου σου φίλου.

Οι υγιεινές τροφές του petchef περιλαμβάνουν superfoods με οφέλη, τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τους σκύλους. Συνταγές γεμάτες με φρέσκα και θρεπτικά συστατικά, όπως γλυκοπατάτες, καρότα και μπρόκολο, που προάγουν τη συνολική ευεξία. Στις επόμενες γραμμές θα μάθεις πώς βοηθούν οι υπερτροφές την υγεία του αγαπημένου σου pet και σε ποιες συνταγές του petchef μπορείς να τις βρεις! 

petchef
Ανακάλυψε εδώ τις 5 λαχταριστές συνταγές του petchef που καλύπτουν εξ ολοκλήρου τις διατροφικές ανάγκες του σκύλου σου!

5 υπερτροφές για το σκύλο σου & οι μοναδικές συνταγές για να τις βρεις

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και σίγουρα αποτελούν ένα πολύτιμο "δώρο” για τον άνθρωπο, γιατί μπορούν να του αλλάξουν τη ζωή. Και πάντα προς το καλύτερο! Οι παρακάτω 5 πλήρεις συνταγές φτιαγμένες από το petchef, σε συνεργασία με την κτηνιατρική τους ομάδα, μπορούν να συνθέσουν την καθημερινή τους διατροφή, βελτιώνοντας εξ ολοκλήρου την υγεία τους. Ας δούμε ποιες υπερτροφές περιέχει η καθεμία συνταγή και γιατί είναι σημαντικές για το σκυλάκι σου. 

  • Γλυκοπατάτες

Οι γλυκοπατάτες είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά, και έχουν χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από τις κοινές πατάτες. Βοηθούν στη βελτίωση του δέρματος και του τριχώματος, ενώ προσφέρουν ενέργεια και διατηρούν τον σκύλο σου σε καλή φυσική κατάσταση. Οι συνταγές του petchef στις οποίες μπορείς να την εντοπίσεις, είναι αυτή με μοσχάρι, γλυκοπατάτα και μήλο, εκείνη που περιλαμβάνει κοτόπουλο, καρότο & kale, εκείνη με ψάρι, ρύζι και κουρκουμά, όπως και στην συνταγή Veggie.

petchef
Ανακάλυψε εδώ τις 4 συνταγές που περιλαμβάνουν αυτή την υπέροχη υπερτροφή και κάνε την παραγγελία για το σκυλάκι σου!
  • Καρότα

Πλούσια σε Β-καροτίνη και Βιταμίνη Α, τα καρότα είναι απαραίτητα για την υγεία των ματιών, των οστών και του δέρματος. Επιπλέον, αν καταναλωθούν ωμά, βοηθούν στην καθαριότητα των δοντιών του σκύλου σου - επειδή είναι crunchy - λειτουργώντας ως φυσική "οδοντόβουρτσα”. Μάλιστα, τα μαγειρεμένα καρότα έχουν μεγαλύτερη αντιοξειδωτική δράση από τα ωμά και προστατεύουν τα κύτταρα του οργανισμού.

Μπορείς να εντοπίσεις τα καρότα σε δύο από τις πέντε συνταγές του petchef και αυτές είναι η συνταγή με μοσχάρι, γλυκοπατάτα και μήλο, όπως κι εκείνη με κοτόπουλο, καρότο και kale. Αυτά τα γεύματα προσφέρουν ελαφριά, πρωτεϊνούχα τροφή για καθημερινή κατανάλωση, ενώ τα καρότα σε συνδυασμό με το kale, δημιουργούν ένα πλήρες σύνολο θρεπτικών συστατικών που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του σκύλου σου.

petchef
Μάθε περισσότερα για τις 2 συνταγές που περιλαμβάνουν το καρότο εδώ!
  • Μπρόκολο

Το μπρόκολο είναι γεμάτο βιταμίνες και μέταλλα, όπως η Βιταμίνη Κ, το ασβέστιο και η πρωτεΐνη. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, προσφέροντας προστασία για τη μακροχρόνια υγεία του σκύλου σου. Επιπλέον, το μπρόκολο βοηθάει και στη λειτουργία του εντέρου, διευκολύνοντας την πέψη. Το μπρόκολο εντοπίζεται στη συνταγή με κοτόπουλο, καρότο και kale, αλλά και στη Veggie

  • Κόκκινα Μήλα

Τα κόκκινα μήλα είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά, φλαβονοειδή και βιταμίνες που βοηθούν στη μείωση φλεγμονών και στην καλύτερη πέψη. Ταυτόχρονα, τα μήλα έχουν αντισταμινική δράση, κάτι που βοηθάει τα σκυλάκια που έχουν διάφορες αλλεργίες. Παράλληλα, προσφέρουν φρέσκια αναπνοή και συμβάλλουν στη συνολική υγεία του σκύλου σου. Το petchef προσθέτει κόκκινα μήλα στη συνταγή με μοσχάρι, γλυκοπατάτα και μήλο, όπου τα κόκκινα μήλα συνδυάζονται με μοσχαρίσιο κρέας για να προσφέρουν μια τέλεια ισορροπία γεύσης και θρεπτικών συστατικών για το σκύλο σου. Η αντιοξειδωτική δράση των μήλων βοηθά στη διατήρηση της υγείας και της ζωντάνιας του κατοικίδιου σου.

petchef
Μάθε περισσότερα τις συνταγές που περιλαμβάνουν τα πιο ισχυρά superfoods για το σκυλάκι σου κάνοντας κλικ εδώ!
  • Kale (Λαχανίδα)

Το kale (η γνωστή λαχανίδα) είναι μία από τις πιο θρεπτικές υπερτροφές, καθώς περιέχει περισσότερο σίδηρο ανά θερμίδα από το κρέας. Είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά, είναι αντιφλεγμονώδες, ενώ περιέχει φυτικές ίνες και συστατικά που βοηθούν στην αποτοξίνωση, διατηρώντας τον σκύλο σου γεμάτο ενέργεια και υγεία. Η συνταγή που το περιλαμβάνει είναι εκείνη με το κοτόπουλο και το καρότο, τα οποία όταν συνδυάζονται με τη λαχανίδα, δημιουργούν ένα ελαφρύ και γεμάτο θρεπτικά συστατικά γεύμα που είναι ιδανικό για τη διατήρηση της ενέργειας και της υγείας του σκύλου σου.

Κάθε συνταγή του petchef είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για να παρέχει τη μέγιστη θρεπτική αξία για τον τετράποδο φίλο σου, με φρέσκα υλικά που τον ωφελούν στο μέγιστο. Αν θέλεις κι εσύ το καλύτερο για το σκυλάκι σου, επισκέψου το petchef και κάνε το πρώτο βήμα για να του χαρίσεις μια υγιή καθημερινότητα, αλλά και ευτυχισμένη ζωή!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

11 ιδέες για βόλτα αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα (17-23/10)

Η Αθήνα γεμίζει με πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως ταινίες, μουσική, θέατρο και τέχνη, προσφέροντας στους λάτρεις του πολιτισμού μοναδικές ευκαιρίες να ανακαλύψουν την πλούσια δημιουργικότητα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/10/2024

6η ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης της Μαρίνας Φλοίσβου

Η Μαρίνα Φλοίσβου συνεχίζει τη δέσμευσή της προς τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, παρουσιάζοντας την 6η ετήσια Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2023, στην οποία αποτυπώνονται οι πρωτοβουλίες και τα επιτεύγματα της στον τομέα της αειφορίας.

"We are UoA": Το 1ο Φεστιβάλ του ΕΚΠΑ είναι γεγονός

Το ΕΚΠΑ ετοιμάζει μια τριήμερη γιορτή αφιερωμένη στη γνώση, την καινοτομία και τον πολιτισμό, συνδέοντας φοιτητές, αποφοίτους και την ευρύτερη κοινότητα μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και μουσικών δρώμενων.

Έναν πανηγυρικό που συνδέει την 28η Οκτωβρίου με τον Ελύτη θα ακούσουμε στην Ακαδημία Αθηνών

Τον λόγο, που θα μεταδοθεί και διαδικτυακά, θα εκφωνήσει ο Ακαδημαϊκός κ. Χριστόφορος Χαραλαμπάκης.

Δήμος Αθηναίων: Επιδοτείται η ανακαίνιση 70 κατοικιών στην Αθήνα για ευάλωτα νοικοκυριά

"Η προσιτή κατοικία είναι βασικό ανθρώπινο δικαίωμα" τονίζει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.

Έργα αναβάθμισης σε 6 σχολεία και 2 παιδικές χαρές από τον Δήμο Αθηναίων

Εγκαινιάζεται μια σύγχρονη παιδική χαρά στη γειτονιά του Γκύζη.

"Ευκολάκι" θα γίνει η μαγειρική με το νέο βιβλίο του Άκη Πετρετζίκη

Η συλλογή συνταγών του Άκη Πετρετζίκη έρχεται προσεχώς από τις εκδόσεις Πατάκη για να μας αποδείξει ότι μπορούμε να τρώμε υπέροχα σπιτικά γεύματα χωρίς να σπαταλάμε πολύτιμο χρόνο.