Athens Tattoo Expo και Make-A-Wish Ελλάδος ενώνουν δυνάμεις για 8η χρονιά σε ένα epic τριήμερο

Athens Tattoo Expo

Μερικές φορές, οι πιο μικρές πράξεις μπορούν να κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά. Η τέχνη, η δημιουργικότητα και η ανθρώπινη αλληλεγγύη μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν μεγαλύτερο σκοπό. Σε έναν κόσμο γεμάτο καθημερινές προκλήσεις, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι υπάρχει πάντα τρόπος να προσφέρουμε. Και κάποιες φορές, αυτός ο τρόπος μπορεί να είναι πιο απλός απ’ όσο φαντάζεσαι.

Για 8η συνεχόμενη χρονιά, το Athens Tattoo Expo και ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια ιδιαίτερη φιλανθρωπική δράση που ακούει στον τίτλο Star Your Body και φέρνει τους επισκέπτες πιο κοντά στον κόσμο της τέχνης του tattoo αλλά και στην προσφορά. Αυτή τη φορά, το πιο κουλ επετειακό φεστιβάλ που όλοι οι tattoo lovers περιμένουν θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 20 Οκτωβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι. 

Athens Tattoo Expo
Κλείσε το εισιτήριό σου για το Athens Tattoo Expo, κάνοντας κλικ εδώ!

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι "μικρό", που όμως θα έχει τεράστια σημασία. Μπορείς να "χτυπήσεις" ένα ιδιαίτερα συμβολικό τατουάζ σε σχήμα αστεριού από διάφορες επιλογές που μπορείς να διαλέξεις. Το tattoo αυτό δεν είναι απλά μια προσθήκη στο σώμα σου, είναι δύναμη για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. 

Κάθε αστέρι έχει έναν σκοπό: να στηρίξει την εκπλήρωση ευχών και να δώσει δύναμη στα παιδιά που νοσούν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Το 100% των εσόδων από τα tattoos που γίνονται στο περίπτερο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πηγαίνει κατευθείαν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό, βοηθώντας να εκπληρωθούν οι επιθυμίες αυτών των παιδιών. 

Athens Tattoo Expo
Διάβασε περισσότερα για την ενέργεια Star Your Body & για το πως μπορείς να βοηθήσεις να εκπληρωθεί η ευχή ενός παιδιού που το έχει ανάγκη εδώ

Πώς μπορείς να συμμετάσχεις;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: επισκέπτεσαι το περίπτερο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο Athens Tattoo Expo, επιλέγεις το σχέδιο του αστεριού που θέλεις να "χτυπήσεις" και αφήνεις τους masters της τέχνης της δερματοστιξίας να κάνουν τα υπόλοιπα. Το κόστος για το κάθε tattoo είναι στα 25€, τα οποία αποτελούν εξ ολοκλήρου δωρεά στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την οποία θα λαμβάνεται και απόδειξη αγοράς. Η συμμετοχή σου σε αυτή την πρωτοβουλία δεν είναι μόνο μια προσωπική εμπειρία, αλλά ένας τρόπος να δώσεις χαρά και δύναμη σε παιδιά που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Μια απλή πράξη με μεγάλο αντίκτυπο

Ένα tattoo μπορεί να είναι μια μορφή προσωπικής έκφρασης, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι και ένα εργαλείο για να κάνεις αυτόν τον κόσμο λίγο καλύτερο, δίνοντας δύναμη στα παιδιά που παλεύουν για την υγεία τους. Με αυτή τη δράση, οι επισκέπτες του Athens Tattoo Expo γίνονται μέλη μιας μεγαλύτερης προσπάθειας να πραγματοποιηθούν οι ευχές χιλιάδων παιδιών.

Athens Tattoo Expo
Κάνε κι εσύ ένα tattoo για να συμβάλλεις στην εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού! Μάθε περισσότερα εδώ!

Τι άλλο μπορείς να δεις & να κάνεις στο τριήμερο κουλ φεστιβάλ;

Και τώρα που σε "ψήσαμε" για το tattoo - αστέρι που μπορείς να "χτυπήσεις" στο Athens Tattoo Expo, ήρθε η ώρα να σου πούμε λίγα λόγια για τα υπόλοιπα experiences του τριήμερου φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 20 Οκτωβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο Γκάζι!

Το Athens Tattoo Expo δεν είναι απλά ένας τόπος συγκέντρωσης κορυφαίων tattoo artists και λάτρεις της τέχνης. Ακόμα κι αν έρθεις για να συμβάλλεις στην ενέργεια του Star Your Body, μπορείς να κάνεις μια βόλτα σε όλο το φεστιβάλ. Μέσα σε ένα τριήμερο γεμάτο Live Tattooing, Live μουσικές εμφανίσεις από γνωστούς καλλιτέχνες, χρώματα, σχέδια, Tattoo Contests, Dj sets, Live Bands, Art Exhibition Experience, Game Rooms, Graffiti Show, Bike & Skate Show, Body Painting Show Acrobatics, σίγουρα θα βρεις το στοιχείο σου και θα απολαύσεις κάθε στιγμή του μοναδικού φεστιβάλ!

Μάλιστα, σε αυτό το τριήμερο για ακόμα μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί το 5ο Barber Expo, όπου θα συμμετέχουν μερικά από τα πιο γνωστά barbershops της Ελλάδας μέσα από περίπτερα, ενώ παράλληλα θα γίνουν διάφοροι διαγωνισμοί, live barbering που θα συνδυάζουν τεχνικές κουρεμάτων από το παρελθόν, αλλά και σύγχρονα trends!

Μην χάσεις το πιο κουλ επετειακό φεστιβάλ της πόλης, που έρχεται για ακόμα μια φορά με πολλές εκπλήξεις για τους λάτρεις των tattoos και όχι μόνο! Σας περιμένουμε από τις 18 έως και τις 20 Οκτωβρίου, στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ, στο Γκάζι!

Athens Tattoo Expo
Πάρε το εισιτήριο σου για το Athens Tattoo Expo εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Διήμερο φιλοζωικό φεστιβάλ υιοθεσίας

Το Φιλοζωικό Φεστιβάλ "Ημέρες Υιοθεσίας Ζώων Συντροφιάς" μάς καλεί να γιορτάσουμε την αγάπη και τη φροντίδα για τα ζώα, προσφέροντάς μας την ευκαιρία για ευαισθητοποίηση και υιοθεσία.

Red Bull King of the Square: Το skate event της χρονιάς είναι γεγονός

Το Red Bull King of the Square μεταμορφώνει τις πλατείες σε αρένες δράσης, προσκαλώντας skaters και θεατές να συμμετάσχουν σε μια εμπειρία γεμάτη ένταση και αδρεναλίνη με πλούσια έπαθλα.

ΥΠΠΟ: Ανάδειξη του δυτικού τμήματος της αρχαίας πόλης των Δελφών

Το Υπουργείο Πολιτισμού προγραμματίζει την ανάδειξη του δυτικού τμήματός της, προκειμένου να προστατεύσει και να αναδείξει την πλούσια ιστορία και κληρονομιά της περιοχής.

2ο Φεστιβάλ Οικοπολιτισμού: H Land and Water πάει Ελευσίνα

4 ημέρες αφιερωμένες στο περιβάλλον, την οικολογία και τη βιωσιμότητα με ανοιχτές δράσεις για όλες τις ηλικίες.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για τον εορτασμό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Λόγω των εορτασμών του Αγίου Διονυσίου, έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυστηρές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να διευκολυνθεί η διεξαγωγή της λιτανείας και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συμμετεχόντων.