Μετρώντας πάνω από 180 χρόνια στο χώρο της γαστρονομίας, η Knorr Professional κατέχει όλη την τεχνογνωσία για την υποστήριξη των επαγγελματιών της εστίασης. Δεν είναι κοινό μυστικό πως η καθημερινότητα στις κουζίνες είναι γεμάτη προκλήσεις. Επομένως η αποστολή της Knorr Professional είναι να εμπνέει τους ειδικούς και να τους παρέχει τις καλύτερες λύσεις με τα προϊόντα της.
Αναπόσπαστο κομμάτι των σειρών της Κnorr Professional είναι το know how που έχει προκύψει μελετώντας όλα αυτά τα χρόνια τις ανάγκες των επαγγελματιών, όπου καλούνται να κάνουν περισσότερα με λιγότερο χρόνο και λιγότερη προετοιμασία. Παρουσίασαν λοιπόν τα ξεχωριστά προϊόντα της σειράς Κnorr Professional που προσφέρουν τη σταθερότητα και τη γευστική ένταση που χρειάζονται οι chefs για τις δημιουργίες τους: οι Ζωμοί, η σάλτσα Demi-Glace, η σειρά Primerba και πολλά ακόμη που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για επαγγελματίες.
Ωστόσο δεν μένουν μόνο σε αυτόν τον αποτελεσματικό σύμμαχο στην κουζίνα, αλλά καλούν το γαστρονομικό κοινό να ανακαλύψει τι μπορεί να κάνει στην κουζίνα με τα προϊόντα της. Με κεντρικό μήνυμα "Μαγειρέψτε με περισσότερες δυνατότητες” και σε συνεργασία με τρεις καταξιωμένους Έλληνες chefs, η Knorr Professional και η Unilever Food Solutions σας προσκαλούν σε ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες για τους πελάτες σας, διασφαλίζοντας ποιοτικό αποτέλεσμα με πλούσια γεύση!
Ο Αλέξης Ζόπας, ο Ανδρέας Ρήνας και ο Νίκος Κουτσούκος, εμπνέονται και δημιουργούν μοναδικά πιάτα με τους Knorr Professional Ζωμούς σε gel, σκόνη και πάστα, την Knorr Professional Demi Glace που αποτελεί την ιδανική βάση για σάλτσες, αλλά και τη σειρά μυρωδικών Knorr Professional Primerba, ένα πρωτοποριακό προϊόν σε 9 συνταγές. Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα, τις συνταγές και τους chefs εδώ.