Ο πιο νόστιμος κήπος της Αθήνας σας περιμένει στο Golden Hall!

Οι pop-art καντίνες βάφουν το φετινό καλοκαίρι στα πιο όμορφα χρώματα, καλώντας μας σε μία βόλτα δροσιάς και απόλαυσης. Μάθετε όσα ετοιμάζονται στα ενδότερά τους μέσα από την βόλτα που πραγματοποιήσαμε στο πολύχρωμο σύμπαν του Golden Hall.

Taste Gardel Golden Hall

Στο Taste Garden του Golden Hall, που έχει αναδειχθεί σε σταθερή αξία για τα καλοκαίρια μας στην πόλη, το διάλειμμα από το shopping μετατρέπεται σε ένα μαγικό γευστικό ταξίδι. Οι pop-art καντίνες, τα χρωματιστά τραπεζάκια, τα ανθισμένα παρτέρια και η live μπάντα συνθέτουν το πιο καλοκαιρινό σκηνικό. Έως και τις 27 Ιουλίου, Cultivos Coffee, everest exclusive, Flocafé Espresso Room, Starbucks, TGI Fridays, Δε Μιτ Μπόιζ και Τυροκομείο Κωσταρέλου σάς περιμένουν με δροσιστικές προτάσεις, street food λιχουδιές και λαχταριστά γλυκά.

Taste Gardel Golden Hall
Flocafé Espresso Room
Taste Gardel Golden Hall
Starbucks

Πιο συγκεκριμένα, για συναρπαστικά ροφήματα, μην ξεχάσετε να κάνετε τη βόλτα σας στις καντίνες των Starbucks και Flocafé Espresso Room. Στην πρώτη, θα δοκιμάσετε το δροσιστικό Strawberry Acai Starbucks Refresha®, ενώ στη δεύτερη θα βρείτε frozen λεμονάδα με raspberries και κρύα σοκολάτα με κομματάκια KitKat.

Taste Gardel Golden Hall
TGI Fridays

Στα TGI Fridays θα βρείτε τα signature chicken bites, τραγανά κομμάτια κοτόπουλο με Friday’s signature glaze με Jack Daniel’s ουίσκι και καψαλισμένο σουσάμι, αλλά και τις τραγανές γαρίδες πανέ – συνοδέψτε τα απαραιτήτως με την χαρακτηριστική τους Classic Margarita. Από την άλλη, αν έχετε όρεξη για πεντανόστιμο Classic Hot Dog με αφράτο ψωμάκι, λουκάνικο Φρανκφούρτης, κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα και πίκλες, κάνετε στάση στην καντίνα του Cultivos Coffee.

Taste Gardel Golden Hall
Cultivos Coffee
Taste Gardel Golden Hall
everest exclusive

Αν, πάλι, αναζητάτε κάτι πιο comfort, στο everest exclusive θα βρείτε σάντουιτς με φαλάφελ και focaccia με ζαμπόν, ταλαγάνι και μαγιονέζα με τρούφα, ενώ στο Δε Μιτ Μπόιζ τη μερίδα σουβλάκι κοτόπουλο, τα κεφτεδάκια με πατάτες και τις τηγανητές πατάτες με κρέμα γραβιέρας. Τέλος, το Τυροκομείο Κωσταρέλου προσφέρεται για cheese and wine pairing, αφού εδώ θα βρείτε εξαιρετικές, προσεκτικά διαλεγμένες προτάσεις και από τις δύο κατηγορίες. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο καθώς και την Κυριακή 14/7 από τις 19.00, το σκηνικό ζωντανεύει με τις εμφανίσεις της μπάντας του Taste Garden, για ένα δίωρο live γεμάτο ανεβαστικές μελωδίες που θυμίζουν καλοκαιρινά πάρτι.

Και για του λόγου αληθές, επισκεφτήκαμε τον πιο νόστιμο κήπο της πόλης, δοκιμάσαμε τις διαφορετικές επιλογές που προσφέρει στις πολύχρωμες καντίνες και σας μεταφέρουμε μια πρωτη γεύση από την εμπειρία του Taste Garden. 

Taste Gardel Golden Hall
Δε Μιτ Μπόιζ
Taste Gardel Golden Hall
Τυροκομείο Κωσταρέλου

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 17:00-22:00, Σάββατο 14:00-21:00, Κυριακή 14/7 14:00-21:00.

Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 2106803450, www.goldenhall.gr

Taste Gardel Golden Hall

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Δήμος Αθηναίων: Ανοίγουν oι εγγραφές για τις φετινές Ακαδημίες Εκμάθησης Αθλημάτων

Δηλώστε συμμετοχή για τένις, αυτοάμυνα και αθλήματα στίβου για παιδιά και ενήλικες, καθώς και για την προετοιμασία για Στρατιωτικές Σχολές και Τ.Ε.Φ.Α.Α.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/09/2024

Γνωρίστε την Σαουδική Αραβία μέσα από τις γεύσεις και τις τέχνες της στο Ζάππειο

Η Πολιτιστική Εβδομάδα Σαουδικής Αραβίας έρχεται στο στο Ζάππειο Μέγαρο.

Κωπηλασία για το Χαμόγελο του Παιδιού: Μια δράση αλληλεγγύης

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενώνει δυνάμεις για την υποστήριξη παιδιών και οικογενειών σε ανάγκη.

Να μετονομαστεί σε οδό Ζακ Κωστόπουλου η Γλάδστωνος ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος

Διαβάστε την επιστολή που παροτρύνει τους αρμόδιους στο Δήμο Αθηναίων σε ένα "ελάχιστο συμβολικό αλλά και σημαντικό βήμα προς την αποκατάσταση της συλλογικής μνήμης".

House of Shila: Τα μοδάτα boutique hotels που καινοτομούν στο χώρο της φιλοξενίας

Ένα διεθνές brand με έδρα την Αμερική ανανεώνει την ξενοδοχειακή σκηνή στην ελληνική πρωτεύουσα, συνδυάζοντας φιλοξενία και ψυχαγωγία μέσω πρωτότυπων events.

4 αφορμές για να μη μείνεις σπίτι αυτό το σαββατοκύριακο

Εκθέσεις, φεστιβάλ και πρωτότυπες δράσεις που μας παροτρύνουν να εξερευνήσουμε την πόλη.

Γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών στο Πεδίον του Άρεως

Η γλωσσική πολυμορφία συναντά την περιβαλλοντική ευαισθησία, προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες.